Elämässä ei ole mitään niin arvokasta kuin ystävät, viini ja ruoka. Koko kovan kolmikon tapaat yhdellä kertaa uudessa VENNissä. VENNin viehättävän rempseään ilmapiiriin on helppo piipahtaa drinkille ostospäivän lomassa tai unohtua iloittelemaan yksin tein vaikka iltamyöhään asti. VENNin valikoimista löydät helppoa ja herkullista purtavaa, viehkeitä viinejä ja kutkuttavia cocktaileja. Ja pönöttäminen – sehän ei ole ollenkaan meidän juttu. Tule VENNiin ja tuo ystäväsikin, tai lainaa täältä!
 
Varaa pöytä omalle ystäväporukalle
VENN:iin voit varata pöydän omalle porukallesi kun seurueenne koko on vähintään kahdeksan henkilöä! Kahdeksan henkilöä sopii sievästi pöydän ympärille ja rennompaan oleskeluun soveltuu upottavan mukavat sohvamme. Sohvaryhmiä on kaksi ja ne istuttavat mukavasti 10 henkilöä. Ja jos mielessäsi on isommat juhlat, vaikkapa hauskat synttärit tai illanistujaiset, löytyy meiltä tilaa 28 ystävälle! 

LÖYTÖTAVARAT 
Löytötavarat toimitetaan aina kuukauden 15. ja viimeinen päivä Suomen Löytötavarapisteeseen (Narinkka 3, Kampin keskus, puh. 0600 04 401, 1,99 €/alk.min. + pvm.). Muuten voit tiedustella niitä tuntomerkkejä vastaan sähköpostilla venn@sok.fi

Asiakastyytyväisyys

4,0

Ruoka (4,1)
Palvelu (4,0)
Tunnelma (4,0)

Asiakkaamme suosittelevat

Päivitetty 22.09.2020 Pyrimme kehittymään jatkuvasti. Siksi kysymme asiakkailtamme miten onnistuimme. Tutkimuksen tuottaa meille Taloustutkimus. Tutkimus perustuu viimeisen 3 kuukauden aikana kerättyyn asiakaspalautteeseen. Alla satunnainen otos kommenteista.
“Ruoka oli hyvää ja henkilökunta toimi ammattitaitoisesti. Ainut miinus oli ruuan hinta annoksen kokoon verrattuna. Maku oli kuitenkin hyvä.”
“Terassilla keskustelu kävi mahdottomaksi, kun bändi lämmitteli niin lujaa. Henkilökunta vaikutti aloittelijamaiselta. Ruoka oli ok.”
“Hyvä ruoka ja kiva lounga alue.”
“Kaikki meni hyvin.Tarjoilija oli ihana ??”
“Kivahko paikka, alkuillasta saa rupatella pöydässä siemaillen juomaansa. Loppu illasta kesäisin mummotunnelin musa ja ihmiset”
“Hintataso oli sopiva ja sijainti myös.”
“upeat juomat, palvelu toimi, siistiä”
“Hyvällä sijainnilla, tunnelma ihana, paljon erilaista listalla niin juomien kuin ruokien osalta.”
“Ei mitään moitittavaa, hyvä ruoka ja juoma valikoima”
“Hyvä fiilis, keskeinen sijainti, kansainvälinen tunnelma”
“Erittäin ystävällinen ja ammattitaitoinen henkilökunta. Paikka siisti. Helppo tulla.”
“Ruoka oli hyvää, mutta ateriakoko oli mielestäni pieni. Olen normaali kokoinen nainen, joka olisi voinut syödä suuremmankin annoksena. Työkaverini totesi saman omasta annoksesta. Aterian koosta miinus.”
“Paikka oli viihtyisä, ruoka hyvää, sijainti hyvä”
“Miellyttävä paikka, hyvää ruokaa ja juomaa. Hauska erilainen tyyli.”
“Mukava paikka, hyvä ja edullinen ruoka, mukava henkilökunta ja todella hienot ja hauskat ruokalistat!”
“Ruoka todella hyvää ja palvelu ystävällistä. Ravintolassa oli kylmä (viileä päivä ja ovet auki). Henkilökunnan huomion saanti laskun saamiseksi oli haastavaa. Asioinnin loppuvaiheessa musiikin päälle kuului karaokea. Mutta suosittelisin sijainnin ja hyvän ruoan takia.”
“Everyone was pleased and we had a great night! music was a bit loud on the terrace but it got fixed quickly.”
“Oli mieletön all day brunch, olen kehunut kaikille tutuilleni pääkaupunkiseudulla!”
“Viihtyisä paikka, s-edut, mukava henkilökunta.”
“Hyvä fiilis”
“Hyvä tunnelma, ruoka ja drinkit, erilainen lista ja paikka verrattuna muihin ravintoloihin!”
“Oikein kiva ravintola, kohtuuhintainen ja ruoka oli hyvää.”
“Meidät huomioitiin ihan henkilökohtaisesti kuuntelemalla ja muista alla, että mikä porukka oikein oltiinkaan”
“VENN on paras kaupungin kesäravintola: siellä on elävää musiikkia, maistuva ruokaa ja hyvä palvelu.”
“Hyvä ruoka, ystävällinen palvelu”
“Aika vaisu tunnelma, haettiin ehkä hieman enemmän meininkiä illalta mitä täälä oli.”
“Erittäin (jopa harvinaisen) ystävällinen palvelu??”
“Salaatti vaihtoehtoja oli niukasti ja lankun ja,levyn eron olisi voinut selittää ruokalistassa.”
“En ole Helsingistä, joten tulee itse vierailtua vähemmän. Suosittelisin kuitenkin sellaisille, ketkä kaipaavat istuskelupaikkaa Helsingistä, plussaa, että keittiö oli auki 12 asti yöllä, joten seurueemme sai vielä ruokaakin juomien lisäksi. Musiikki ja terassitilat ovat viihtyisämmät Jyväskylän Vennissä, sisätiloja en ehtinyt niin katsella, sillä kävin vain tiskillä asioimassa. Palvelu toimi tiskillä kuitenki nopeasti. Kyselyllä kysyttiin paljon saamastani palvelusta, palvelu oli hyvää, silloin, kun itse tilasin, muutoin henkilökunta ei tullut ite kyselemään tilauksista tms. Tullessamme oli huvittavaa, että portsari automaattisesti sanoi, että mummotunneliin jono on erikseen muualla, vaikka olimme tietoisesti tulossa venniin ja näin oikeassa jonossa, mistä portsari ilahtui. Toisaalta tervetullut olo ja toisaalta kommentti ihmetytti. Mutta ruoat ja juomat hyviä, rentoon istuskeluun ja nauttimiseen tunnelma ainakin Jyväskylässä on hyvä, sen perusteella suosittelisin.”
“Jos ravintolan slogan on 'viiniä ja ystäviä', niin oletus on että henkilökunta myös tietää jotain viineistä. Näin ei ole ollut yhdessäkään Venn ravintolassa, jossa olen käynyt.”
“Oli kiva paikka!”
“Hyvä ruoka, mutta ei kuitenkaan onnistunut tekemään wow efektiä. Ruoka hyvä ja palvelu, joiden vuoksi tulen varmasti uudestaankin”
“Palvelu oli erittäin ystävällistä ja ruoka maistui erinomaisesti! Erityisesti kiitosta alkoholittomista drinkeistä, joilla oli huokea hinta ja hieno esillepano. Ihanaa, että niitä löytyy listaltanne!”
“Helppo paikka poiketa ja edulliset hinnat. Syötävä kukka pitsassa kiva yksityiskohta.”
“Kaikki sujui moitittomasti”
“Hauskaa oli, vaikka asiakasomistajatarjouksessa ollut punaviini olikin pahaa.”
“Ruoka ja atmosfääri olivat hyviä”
“Venn on viihtyisä ravintola Helsingissä. Sinne on helppo löytää ja palvelu on ystävällistä.”
“Lämmin tunnelma”
“Ammattitaitoisia myyjiä, jonotus meni sujuvasti”
“Hyvä hinta-laatusuhde ja helppo tulla!”
“Kiva paikka ja hyvä ruoka”
“Hyvä ruoka. Kiva tunnelma. Hlökunta ok.”
“Sopivassa paikassa, rauhallinen, tilava”
“Vierailu sujui sulavasti sekä ruoka oli hyvää.”
“kaipaisi muutaman edullisemman viinin”
“Palvelu on erinomainen”
“Terassilla oli ihan mukavaa, ja kiva katsella ohikulkevia.”
“Leppoisa paikka illanistujaisiin”
“Ensimmäinen kerta Venn-ravintolassa mutta ei taatusti viimeinen. Ruoka oli todella hyvää ja oli kiva kokemus muutenkin. Ja hyvin positiivinen fiilis.”
“Sijainti,s-bonus,hieno kokonaisuus”
“Rento eikä pönöttävä ilmapiiri. Ainoa miinus on, että ruokavalikoima on liian suppea.”
“Hyvä sijainti, miellyttävä henkilökunta, valikoima”
“Königin terassi ympäristöineen aina hyvä valinta varsinkin helteellä. Ei liian kuuma. Tosi viehättävä ja hyvä tarjoilija ( nuori nainen, lyhyt vaalea tukka, hyvin leikatut hiukset ??). Lauta-ruoka uusi kokemus ja maittava. Ja tietty kohtuuhintainen S-asiakasetuviini. Ja hyvä kaveri mukana.”
“Mukavat tarjoilijat, hyvä ruoka, väljä terassi, kaikki oli hyvin. Hyvä mieli.”