Elämässä ei ole mitään niin arvokasta kuin ystävät, viini ja ruoka. Koko kovan kolmikon tapaat yhdellä kertaa uudessa VENNissä. VENNin viehättävän rempseään ilmapiiriin on helppo piipahtaa drinkille ostospäivän lomassa tai unohtua iloittelemaan yksin tein vaikka iltamyöhään asti. VENNin valikoimista löydät helppoa ja herkullista purtavaa, viehkeitä viinejä ja kutkuttavia cocktaileja. Ja pönöttäminen – sehän ei ole ollenkaan meidän juttu. Tule VENNiin ja tuo ystäväsikin, tai lainaa täältä!
 
Varaa pöytä omalle ystäväporukalle
VENN:iin voit varata pöydän omalle porukallesi kun seurueenne koko on vähintään kahdeksan henkilöä! Kahdeksan henkilöä sopii sievästi pöydän ympärille ja rennompaan oleskeluun soveltuu upottavan mukavat sohvamme. Sohvaryhmiä on kaksi ja ne istuttavat mukavasti 10 henkilöä. Ja jos mielessäsi on isommat juhlat, vaikkapa hauskat synttärit tai illanistujaiset, löytyy meiltä tilaa 28 ystävälle! 

LÖYTÖTAVARAT 
Löytötavarat toimitetaan aina kuukauden 15. ja viimeinen päivä Suomen Löytötavarapisteeseen (Narinkka 3, Kampin keskus, puh. 0600 04 401, 1,99 €/alk.min. + pvm.). Muuten voit tiedustella niitä tuntomerkkejä vastaan sähköpostilla venn@sok.fi

Asiakastyytyväisyys

3,9

Ruoka (4,0)
Palvelu (3,9)
Tunnelma (3,8)

Asiakkaamme suosittelevat

Päivitetty 07.07.2020 Pyrimme kehittymään jatkuvasti. Siksi kysymme asiakkailtamme miten onnistuimme. Tutkimuksen tuottaa meille Taloustutkimus. Tutkimus perustuu viimeisen 3 kuukauden aikana kerättyyn asiakaspalautteeseen. Alla satunnainen otos kommenteista.
“Palvelu on erinomainen”
“Terassilla oli ihan mukavaa, ja kiva katsella ohikulkevia.”
“Leppoisa paikka illanistujaisiin”
“Ensimmäinen kerta Venn-ravintolassa mutta ei taatusti viimeinen. Ruoka oli todella hyvää ja oli kiva kokemus muutenkin. Ja hyvin positiivinen fiilis.”
“Sijainti,s-bonus,hieno kokonaisuus”
“Rento eikä pönöttävä ilmapiiri. Ainoa miinus on, että ruokavalikoima on liian suppea.”
“Hyvä sijainti, miellyttävä henkilökunta, valikoima”
“Königin terassi ympäristöineen aina hyvä valinta varsinkin helteellä. Ei liian kuuma. Tosi viehättävä ja hyvä tarjoilija ( nuori nainen, lyhyt vaalea tukka, hyvin leikatut hiukset ??). Lauta-ruoka uusi kokemus ja maittava. Ja tietty kohtuuhintainen S-asiakasetuviini. Ja hyvä kaveri mukana.”
“Mukavat tarjoilijat, hyvä ruoka, väljä terassi, kaikki oli hyvin. Hyvä mieli.”