Pressa Forum

Tyylikkäästi taipuva tila

Haluatko näyttelytilan, kokouskalusteet, valkoiset pöytäliinat tai kenties baaripöydät ja tanssilattian? Pressa Forum on esteetön tila, joka on vapaasti kalustettavissa niin kokous- ja messutilaksi kuin illallisille, cocktail-tilaisuuksiin tai pikkujouluihin – usealle sadalle hengelle. Monipuolista tapahtumakäyttöä palvelevat esiintymislava sekä moderni ääni- ja valotekniikka isoine valkokankaineen.

Pressa Forum on 870 neliömetriä muunneltavaa tapahtumatilaa, jossa oma esiintymislava (16m2) ja 8,5 metriä leveä valkokangas.  
Tilaan on mahdollista saada 65" lisänäyttöjä (2 kpl). Lisäksi viereisen Auditorion kuvan ja äänen siirto onnistuu Pressa Forumin valkokankaalle.
Erilaiset tilan tunnelmavalaistukset onnistuvat myös. 
 
Pressa Forum muokkautuu tilaisuuden mukaan tilakokoustilaksi 200 hengelle, juhla- ja illallistilaksi 300-800 hengelle tai 
messu- ja cocktailtilaisuudeksi 200–870 hengelle.
 

Loistava tilaisuus

Pressa Forum täydentää upeasti uudistuneen Original Sokos Hotel Presidentin palveluita ja tekee siitä tapahtumien keskipisteen. Voit järjestää seminaarin 370-paikkaisessa auditoriossa ja tyylikkään kokousillallisen Pressa Forumissa. Kauempaa saapuvat vieraat nukkuvat elämykselliset yöunet Designer Paola Suhosen suunnittelemissa, suomalaisia ilmiöitä esittelevissä hotellihuoneissa.

 

Tila

big4_outline870 henkilölle
arrows-6Created with Sketch.870 M2
Projektori
Äänentoisto
Fläppitaulu
Internet-yhteys
Kannettava tietokone
Mikrofoni
TV/Näyttö
Ravintolapalvelut