Auditorio

Laadukkaalla ja modernilla tekniikalla varustetussa auditoriossamme voit järjestää suurenkin kokouksen, seminaarin tai muun tapahtuman. Auditorion varustukseen kuuluvat  8 langatonta mikrofonia, datatykki, podium eli puhujakoroke sekä tietokone. Auditorion viereisessä ravintolatilassa voit järjestää samassa yhteydessä esimerkiksi näyttelyn tai cocktailtilaisuuden. Auditorio palvelee yleisöä myös teatteri- ja stand up-esitysten estradina.

Nykyaikainen tekniikka, monta mahdollisuutta

Uusittu auditorio on varustettu kolmella videoprojektorilla joihin kuhunkin voidaan ajaa omaa kuvalähdettä, vaihtoehtoisesti kaikkiin kolmeen projektoriin saa myös saman kuvan. Kuvatekniikka mahdollistaa streamauksen ja screenauksen sekä videotekniikassa on painotettu riittävää projektorien tehoa jotta hämärinkin kännykkäkameravideo sekä pieninkin exel-taulukko saadaan esitettyä kirkkaasti takariviin asti.  Sali on varustettu myös  DVD/Blue-Ray -soittimella.

Kaiutinjärjestelmä sekä äänijärjestelmä D&B, soveltuvat puhe- ja presentaatio tilaisuuksiin sekä pienimuotoiseen orkesteri- ja teatterikäyttöön. Salissa on 4 käsi-, ja 4 headset- mikrofonia sekä CatchBox.. Lisämikrofoneja voidaan liittää mikserin kautta. Valotekniikassa on huomioitu ennen kaikkea yritysten halu brändätä tilaisuudet kunkin yrityksen oman visuaalisen ilmeen mukaan. Auditoriossa seinäpinnat on mahdollista väripestä tarkalleen yrityksen visual guidelinen mukaan, lisäksi kolme projektoria mahdollistaa logojen tai vaikkapa animaatioiden ajamisen presentaation lomassa.

Liitännät:

Tietokoneiden sekä kameroiden liittämiseen on käytössä seuraavat liitännät: HDMI, VGA, HD-SDI

Äänentoisto: Mini-plugi, 6,3mm plugi, XLR

Suunnitellessanne tilaisuutta pyydämme huomiomaan, että mm. lisämikrofonien, streamauksen, screenauksen ja kolmen projektorin yhteiskäyttö käyttö vaatii paikalle AV-teknikon. Annamme mielellämme lisätietoa auditorion järjestelyihin sekä tekniikkaan liittyvissä kysymyksissä.

 

Tila

big4_outline370 henkilölle
arrows-6Created with Sketch.340 M2
Projektori
Äänentoisto
Internet-yhteys
Kannettava tietokone
Mikrofoni
Videoneuvottelu

Pöytämuodot

Teatteri
Teatteri 370 henkilöä