Onnistunut kokous, suuri tapahtuma, tunnelmallinen illallinen vai sähäkät iltabileet

Original Sokos Hotel Presidentissä onnistuvat helposti niin suuret kuin pienemmätkin kokoukset, seminaarit ja juhlat. Kaikki palvelut kodikkaista tiloista ruokailuun ja majoitukseen löytyvät kätevästi saman katon alta. Presidentti sijaitsee loistavien kulkuyhteyksien varrella, joten pidemmältäkin tulevien vieraiden on helppo saapua paikalle.

Kun suunnittelet ikimuistoista tapahtumaa, mieti tarkoin myös sopivaa ruokapuolta. Järjestät sitten tyylikkään istuvan illallisen tai rennon buffetin, valittavanasi on laaja joukko keittiömestarimme suunnittelemia menuja, joista löydät varmasti juhliinne parhaiten sopivan kokonaisuuden. Tarjolla on runsaasti paikallisia ja kotimaisia makuja sekä yllätyksellisiä herkkuja.

Ravintolatiloihimme mahtuu yhteensä 900 vierasta ja ottamalla yhteiskäyttöön kaikki hotellin ravintolatilat, juhlimaan mahtuu jopa 2200 juhlijaa. Pienemmät juhlat katamme kokoustiloihin, sviitteihin ja ravintola Bistro Manun kabinettiin. Varaamme myös tapahtumatila Pressaa yksityistilaisuuksiin.

Käy tutustumassa lisää tarjontaamme netissä sokoshotels.fi

Tiedustelut ja varaukset:

Ravintolamyyntipalvelu, puh. 020 1234 800, s-posti ravintolamyynti@sok.fi, avoinna ma-pe klo 08.00 -18.00.

(Puhelun hinta 020-alkuiseen numeroon: 8,35 snt/puh + 16,69 snt/min)