Kokous- ja Tilausravintola Presidentti

Aivan Helsingin keskustassa.

Suuri tapahtuma, tunnelmallinen illallinen vai sähäkät iltabileet?

Tilausravintola Presidentin 300 henkilön Presidentti-sali ja 100 henkilön Sylvi-sali ovat käytettävissä yksityistilaisuuksiin klo 14 jälkeen. Salit voidaan yhdistää yhdeksi valoisaksi ja tyylikkääksi tilaksi kaupunkinäkymin, jolloin tilaan mahtuu 400 henkilöä ruokailemaan tai 900 henkilöä cocktail-tilaisuuteen.

Viihderavintola Pressassa voi järjestää yksityistilaisuuden jopa 800 henkilölle tai kruunata illan varaamalla jatkot juhlavieraille. Voit ottaa yksityiskäyttöön myös kaikki hotellin ravintolatilat, jolloin juhlimaan mahtuu jopa 2200 vierasta.

Valitse tapahtuman henkeen sopiva menu

Kun suunnittelet ikimuistoista tapahtumaa, mieti tarkoin myös sopivaa ruokapuolta. Järjestät sitten tyylikkään istuvan illallisen tai rennon buffetin, valittavanasi on laaja joukko keittiömestarimme suunnittelemia menuja, joista löydät varmasti juhliinne parhaiten sopivan kokonaisuuden.

Tarjolla on runsaasti paikallisia ja kotimaisia makuja sekä yllätyksellisiä herkkuja.

Kokous tai konferenssi

Original Sokos Hotel Presidentissä onnistuvat helposti myös suuret konferenssit tai pienimuotoiset messut. Kaikki palvelut kodikkaista tiloista ruokailuun ja majoitukseen löytyvät kätevästi saman katon alta. Presidentti sijaitsee loistavien kulkuyhteyksien varrella, joten pidemmältäkin tulevien vieraiden on helppo saapua paikalle.

Valittavanasi on 15 erikokoista tilakohtaisella ilmastoinnilla ja äänitekniikalla varustettua kokoustilaa 8-100 henkilölle. Suuremmille ryhmille on saatavilla nykyaikaisella tekniikalla varustettu 370 istumapaikan auditorio.

Käy tutustumassa lisää tarjontaamme netissä: https://www.sokoshotels.fi/fi/helsinki/sokos-hotel-presidentti/kokous-ja-juhlat

 

Tiedustelut ja varaukset:

Ravintolamyyntipalvelu, puh. 020 1234 800, s-posti ravintolamyynti@sok.fi, avoinna ma-pe klo 08.00 -18.00.

(Puhelun hinta 020-alkuiseen numeroon: 8,35 snt/puh + 16,69 snt/min)