Sing and Pore

Sing and Pore kätkee sisäänsä kuumia iltoja eksoottisessa miljöössä. Helsingin parhaalla paikalla sijaitseva ravintola on osa legendaarista Mummotunnelia ja tarjoaa persoonalliset tilat isommallekin porukalle. Oli kyseessä sitten yrityksen asiakastilaisuus, oman porukan pikkujoulut tai kesäjuhlat, cocktailtilaisuus tai juhlat muuten vain.

Ravintola muodostuu useammasta monipuolisesta tilasta, joihin mahtuu yhteensä 352 vierasta, ruokatarjoilun kanssa 150. Baareja on kaksi ja istumatilaa sekä pöytäryhmiä löytyy runsaasti. Elämyskaraokena tunnetussa Sing and Poressa on käytössä erinomaiset äänentoistolaitteet ja luonnollisesti karaokea voi laulaa useammassa eri pisteessä ympäri ravintolaa.

Sing and Poren erikoisuutena on runsas valikoima samppanjaa ja kuohuviiniä sekä talon herkulliset cocktailit. Varausta tehdessäsi voit tilata listaltamme juhliisi sopivaa bileruokaa with an Asian twist. Ota yhteyttä ja järjestetään yhdessä ikimuistoiset juhlat!

Voit varata koko ravintolan (sis. Asian Spa Karaoke, Asian Night Market Karaoke ja VIP Lounge) käyttöösi maanantaista sunnuntaihin. Kaikkien päivien hinnat ovat myyntitakuita eli ostojen jäädessä alle mainitun summan erotus peritään tilavuokrana. Muuten emme veloita tilavuokraa.

KE–TO 4000 € / koko ilta
PE–LA 10000 € / koko ilta
SU–TI 3000 € / koko ilta

VARAUKSET:
ravintola.singandpore@sok.fi
p. 010 76 64680 (0,0835 €/puh + 0,1209 €/min)

Tila

big4_outline352 henkilölle
Äänentoisto
Internet-yhteys
Mikrofoni
Ravintolapalvelut