Ota mukaan tai syö heti!

Valittavanasi on perinteisten ohuiden ja rapeiden originale-pizzojen lisäksi maukas ja terveellisempi runsaskuituinen rukiinen pizza sekä tuhdimpi pannupizza. Osassa ravintoloitamme listalta löytyvät myös herkulliset pastat. Tutustu Rosso Expressin valikoimaan ja jatkuviin asiakasomistajaetuihin. Parasta pizzaa – uunituoreena.

Asiakastyytyväisyys

4,1

Ruoka (4,0)
Palvelu (4,0)
Tunnelma (4,1)
Lapset (3,0)

Asiakkaamme suosittelevat

Päivitetty 04.05.2021 Pyrimme kehittymään jatkuvasti. Siksi kysymme asiakkailtamme miten onnistuimme. Tutkimuksen tuottaa meille Taloustutkimus. Tutkimus perustuu viimeisen 3 kuukauden aikana kerättyyn asiakaspalautteeseen. Alla satunnainen otos kommenteista.
“Sujuva Palvelu. Hyvä pizza”
“"Ihan ok paikka. Sopii kahvihetkelle, jos asioi Prismassa."”
“Käyn tilaamassa pizzaa aina silloin tällöin.Palvelu on mutkatonta.”
“Ruusuja”
“Pizzat ja pastat ovat hyviä!”
“"Rosso ruispohja pizzat hain, mutta pohja ei ollut enää niin hyvä kuin aikaisemmin. Liian paksu taikinainen oli nyt. Ennen oli ohut erinomainen. Nyt etätyössä ollessa olis kiva välillä hakea kun kerääntyy tuota lounasetua kortille"”
“Ilmeisesti Koronan vuoksi valikoima on varsinkin illemmalla suppea ja aukioloajat lyhyitä.”
“Ystävällinen ja palvelu”
“"Ihan ok, rauhallista. Henkilökunta ei kovinkaan lämminhenkistä"”
“Siisti paikka ja ystävällinen palvelu. Ruoka valikoima hyvä”
“Asionti oli sujuvaa”
“Paikka on siisti ja aukeaa aikaisin.”
“"Asiallinen, siisti, sopii hyvin lepäämiseen ja odottamiseen, ei kovin tunnelmallinen enkä veisi ketään ensitreffeille.."”
“Miellyttävä käynti kuten aiemminkin”
“"Siisti paikka, hyvä palvelu, maistuva kahvi ja pulla"”
“Ihan hyvä ”perus”kahvila”
“Asiallinen Turvavälit toimi”
“Lähellä kotia”
“"Ihan peruskahvila, kyllä siellä munkkikahvit juo. Ei mitään erityistä kahvilatunnelmaa kuitenkaan, en tuntikausiksi jäisi istuskelemaan."”
“Hain vain kaakaon ja sain sen nopeasti.”
“Kaikki oli ok”
“Asiointi on sujuvaa ja npeaa.”
“olisin kaivannut enemmän kasvisruoka vaihtoehtoja”
“"Minusta ihan peruskahvila. Ei huonoa sanottavaa muuta kuin suolaisen kahvileivän tarjonta oli aika niukka. Täyttää asiansa tämmöisen ison ruokakaupan vieressä olevana kahvilana. Jos vertaa Itiksen espressohouseen tai esim Itiksen Stockmannin Fazun kahvilaan niin kyllähän miljöössä ja paikan viihtyvyydessä jää toiseksi. Asiakkaat ovat siis Prismassa, Emotionissa tai XXL:ssä asioivia asiakkaita. Lapsiperheitä saatta tuo Pizza myös houkuttaa. Olen joskus syönyt myös Pitzan tässäkin kohteessa."”
“Hyvä sijainti ruokakaupan kanssa samassa kiinteistössä. Ei liian ruuhkaista. Rauhallinen tunnelma. Hyvät tarjottavat.”
“kiitos oli mukava”
“Juu.”
“Turvallisen oloista tänä aikana. Hyvä ruoka.”
“"Hyvää kahvia ja leipää, aamun kohokohta hakea työkaverin kanssa aamukahvit."”
“"kaikkealöytyy pieneen nälkäänsä kuin isoonkin, sopii hyvin ajanviettopaikaksi ja yksinkertainen paikka ilman sosiaallista painetta, arki kahvilaksi hyvä ja myös perheellisille sopiva paikka"”
“Viihtyisyyttä sitä jää pakosti kaipaamaan. Nyt paikka toimii myös pizzerian tavoin ja kahvilana muuten Ei vaan onnistu”
“Mukava siisti paikka ja ostosten teon jälkeen oli mukava käydä kahvilla.”
“"Pizza oli todella hyvää, ainut miinus tulee siitä kun ravintoarvoja ei löydy mistään "”
“Nopeasti hyvää ruokaa.”
“Hyvä perus paikka syödä”
“"Oma asiointi ihan ok. Mukana olleen tilaus jouduttiin palauttamaan, koska kassalla ilmoitettua allergioita ei oltu otettu huomioon"”
“"Ravintolassa ei ollut jonoa, joten saimme tilattua ruokamme heti. Pizzat tulivat nopeasti ja kaikki pääsivät syömään samaan aikaan. Pizza oli hyvää ja ohutpohjaista ja täytettä oli sopivasti. Hinta-laatusuhde oli hyvä."”
“Rauhallinen ja miellyttävä ilmapiiri. Kahvihetkiin hyvänmakuiset leivonnaiset. Myös pikkunälkään hyvät pizzat.”
“"Pizza oli hyvä, palvelu ystävällistä"”
“"Jatkuvasti samat leivonnaiset, vaihtelu tosi pientä ja varsinkin suolaisissa ei paljon vaihtelua."”
“"Siistiä, tilavaa, sujuvavaa, asiallista."”
“Hyvä sijainti.”
“"Moicca! Tulin pika- pikaa noutamaan varaamani tuotteen Itäkeskus- Prisma kaupasta! Viikin Prismassa kyseistä tuotetta ei ollut tarjolla. Jäin kuitenkin juomaan kahvit, kun tämä kahvila oli sopivasti matkani varrella. Kahvila oli sopivan avara, ja pöydät/ tuolit aseteltu huomioiden turvavälit. Minua palveli nuori lettipää nainen, jolla oli hyvä asenne palvella asiakkaita????Kohteliaasti kysyi, kuinka voi palvella? Hän kertoi vaihtoehtoja, ja mitä ne maksaa, joka tuntui tosi mukavalle?? Tunsin olevani tärkeä asiakas, kun hän vielä haki erikseen kauramaitoa. Kävin hänelle lähtiessä sanomassa kiitokset hyvästä palvelusta/ asenteesta??Kyllä poikkeaisin useammin tässä kahvilassa, jos asuisin siinä lähempänä! "”
“Käyn aina Itäkeskuksessa käydessäni. Latte kahvi on hyvää. Yleensä otan lohileivän sen seuraksi.”
“Pitsat hyviä. Tällä kerralla kuitenkin kiinnitin huomiota hygieniaan. 23.1 Presso klo 13 tumma nainen valmistaa pitsaa. Visiiri ei maskia. Niistää ei pese/desinfioi käsiä. Jatkaa hommia.”
“"Hyvää pizzaa hyvä hinta, mutta aukioloajat onnettoman heikot, en kerkeä Rossoon koskaan kum olen töissä 17 asti! Ja sunnuntaina kiinni ja la vain aamun auki "”
“Kaikki ok. Ei ruuhkaa.. Hyvä kahvi.”
“kahvila on sopivasti prisman läheisyydessä ja on virkistävää rentoutua ostosten lomassa.”
“Sujuva ystävällinen palvelu. Riittävä valikoima tarjottavaa. Siistiä.”
“Ihan hyvä paikka.”
“"2asiaa pistin merkille,kahvileivät osaksi ilman suojaa,jokaisen asiakkaan aivastuksen,yskimisen,niistämisen, edessä,suojaa oli vain työntekijöiden puolella,eli tiskin takana,toinen asia tilasimme bizzat, sama tyttö meni tekemään niitä,samoilla käsillä joilla hän oli rahastunut,otti paljain käsin salaatit laittoi bizzojen päälle,emme syöneet salaatteja,koska näimme mitenkä niitä käsiteltiin,harmi,ja vielä näin korona aikana,pitäisi kyllä muutenkin huomioida hygiena asia,eikö teilläkin pidä olla hygieniapassi suoritettu ennen kuin kahvilaan pääsee töihin??"”