Ständi

Hotellissa on seitsemän valoisaa ja monikäyttöistä kokoustilaa (2–120 hengelle), jotka on varustettu nykyaikaisella tekniikalla. Palveluihin kuuluu mm. langattomat tietoliikenneyhteydet, datatykki, äänentoisto sekä kokousemännän palvelut. Muunneltavat kokoustilat soveltuvat hyvin myös esim. näyttelyiden ja juhlatilaisuuksien järjestämiseen. Kokousjärjestäjälle tarjoamme huoneen, jota voi käyttää esim. kokoukseen tai koulutukseen valmistautumiseen. Huoneessa on ADSL-yhteys ja tulostusmahdollisuus.

STÄNDI

Suomen parhaat messut vieressämme

Helsingin Messukeskus on Suomen suurin messu-, kokous- ja kongressikeskus, jonka 272 000 neliömetriin mahtuu muun muassa 7 näyttelyhallia ja 40 erikokoista kokoustilaa. Messukeskuksen lähes 100 vuosittaista tapahtumaa tarjoilevat elämyksiä kaikille aisteille.

Täällä järjestetään tapahtumia laidasta laitaan; harrastuksista sisustamiseen ja terveydestä muotiin. Tule tutustumaan vaikka sisustukseen ja designiin keskittyvään Habitareen tai hae kirjalahjat Kirjamessuilta ja kesälomavinkit Matkamessuilta. Myös monet ammattitapahtumat järjestetään messukeskuksessa.

Original Sokos Hotel Pasilasta kävelet Messukeskukseen vartissa.

Messukeskus, 1 km


 

Tila

big4_outline20 henkilölle
arrows-6Created with Sketch.45 M2
Luonnonvalo
Projektori
Äänentoisto

Pöytämuodot

Teatteri
Teatteri 20 henkilöä
Diplomaatti
Diplomaatti 16 henkilöä
Luokka
Luokka 20 henkilöä
U-pöytä
U-pöytä 18 henkilöä