Puisto

Hotellissa on seitsemän valoisaa ja monikäyttöistä kokoustilaa (2–120 hengelle), jotka on varustettu nykyaikaisella tekniikalla. Palveluihin kuuluu mm. langattomat tietoliikenneyhteydet, datatykki, äänentoisto sekä kokousemännän palvelut. Muunneltavat kokoustilat soveltuvat hyvin myös esim. näyttelyiden ja juhlatilaisuuksien järjestämiseen. Kokousjärjestäjälle tarjoamme huoneen, jota voi käyttää esim. kokoukseen tai koulutukseen valmistautumiseen. Huoneessa on ADSL-yhteys ja tulostusmahdollisuus.
 

PUISTO

700 hehtaaria metsää Keskuspuistossa

Keskuspuisto on helsinkiläisten vihreä henkireikä, metsä- ja puistovyöhyke, joka ulottuu Töölönlahdelta aina Vantaan rajalle Haltialaan asti.  

Puistossa näet ihmisiä ratsastamassa, kävelemässä, juoksemassa, maastopyöräilemässä, luontoa ihailemassa, rikkaruohoja kitkemässä ja hengittämässä raikasta ilmaa. Aamuvarhain ja iltamyöhään - ja siinä välissä. Ihmisten lisäksi voit törmätä vaikka satakieleen, mäyrään, oravaan, kettuun ja piisamiin. Pasilaan ovat koirat tervetulleita majoittujia ja keskuspuistosta löytyy loistavat ulkoilumahdollisuudet koirille, sekä kaksi koirapuistoa ihan hotellin läheisyydessä.

Keskuspuiston alueelta löytyy yli 100 km polkuja, 3000 pieneläinten hautaa, noin 100 hevosta sekä liikuntahalli, jousiammuntarata, uimahalli ja viljelypastoja. 

Keskuspuisto näkyy hotellin lännen puolen ikkunoista, lähde happihyppelylle puistoon.

Keskuspuisto 200 m

Tila

big4_outline10 henkilölle
arrows-6Created with Sketch.29 M2
Luonnonvalo
Projektori
Äänentoisto

Pöytämuodot

Diplomaatti
Diplomaatti 10 henkilöä