Radisson Blu Seaside Hotelissa voit nyt kokea täysin uudenlaisen kokouselämyksen. Seasidelle suunniteltu uniikki, aistiystävällinen kokousympäristö palveluineen on ensimmäinen laatuaan hotellimaailmassa. Seaside luokin parhaat puitteet niin keskittymiselle, tehokkuudelle kuin arjen ajattelumalleista irtautumiselle. Luovaa työskentelyä ja sujuvaa kommunikaatiota tukee monipuolinen kokousrekvisiitta.  Kokoustilojen nimissä näkyvät paikallisista ideoista syntyneet menestystarinat. Esillä on etuoikeutetusti Nobel-palkittu Artturi Ilmari Virtanen, jonka uraauurtava laboratorio toimi aikoinaan juuri Seasiden tiloissa. Ravitsemusasiantuntijoiden ja keittiöpäälliköiden kehittämästä Brain Food -konseptista on luotu entistä kokonaisvaltaisempi kokemus. Tarkoin valituista raaka-aineista koottu menu huomioi muuttuvat vireystilat ja ylläpitää keskittymiskykyä yllä koko päivän. Hyvän sijaintimme, julkisten yhteyksien ja tilavan parkkihallin ansiosta hotelliimme on helppo saapua.

PERUSTIEDOT

  • 15 erikokoista aistiystävällistä ja luovaa kokoustilaa, joiden kokonaispinta-alan on yli 1000 neliömetriä.
  • Tilojen maksimi kapasiteetti on 360 asiakasta teatterimuodossa.
  • Suurin mahdollinen tila ja kapasiteetti on 140 henkilöä teatterimuodossa
  • Kaikissa tiloissa moderni audiovisuaalinen laitteisto ja ilmainen, nopea langaton internet yhteys
  • Business center kopiointi- ja fax palveluin
  • Kahvitori
  • Katto Sauna & Lounge jopa 50 hengen tapahtumiin
  • Puhujanpönttö tapahtumiin teatterimuodossa

Intiimimmät yksityistilaisuudet, kuten syntymäpäivät ja vaikkapa polttarit voi järjestää hotellin upeissa Junior -sviiteissä, joissa varmasti kaikki viihtyvät. Rennompaan illanviettoon sopii parhaiten 10. kerroksen Katto Lounge, johon mahtuu noin 50 henkeä. Ammattimaisen henkilökunnan avulla suunnittelet itsellesi sopivan, ikimuistoisen tapahtuman!

Persoonallinen Radisson Blu Seaside Hotel tarjoaa kosketuksen urbaaniin helsinkiläiselämään. Voit yhdistää tilaisuuteesi parin tunnin kaupunkisuunnistuksen tai jopa risteilyn hotellin edustalta olevalta Sillilaiturilta. Pienemmille ryhmille on tarjolla myös polkupyöriä, joilla pääsee fillaroimaan kulman takana alkavalle baanalle.

Hotellimme kotisivut löytyvät täältä. Tervetuloa!

Radisson Blu Seaside kokous- ja juhlatilat