Urbaani tapahtumatalo vaikuttaviin tapahtumiin

 

Radisson Blu Seaside Hotel on ensimmäinen hotelli maailmassa, jonka kokousympäristössä ja -palveluissa on hyödynnetty aistiystävällistä ajattelua, joka mahdollistaa tuloksellista työskentelyä edesauttavien aistiympäristöjen synnyttämisen. Muunneltavilla elementeillä valoista äänimaailmaan luot helposti erilaisia tunnetiloja, joilla kokouksesi energisoituu, rauhoittuu, inspiroituu tai fokusoituu.
 
Seasiden tilat ovat täysin muokattavissa tapahtuman tarpeen ja koon mukaan, ja niitä voidaan yhdistää laajemmiksi kokonaisuuksiksi. Uudistuneet kokoustilat ovat osa Radisson Blu Seasiden kokonaisvaltaista muodonmuutosta, joka on kunnianosoitus stadilaisuudelle ja urbaanille kaupunkikulttuurille.
 
Kokousten sujuvuudesta vastaa Radisson Blu Hotellien oma Radisson Meetings -kokous- ja tapahtumapalvelu. Monipuolisten ja modernien kokoustilojen lisäksi siihen sisältyvät nopea langaton internet-yhteys, henkilökohtainen palvelu koko tilaisuuden ajan sekä vireyttä ylläpitävä, ravintoasiantuntijoiden kanssa kehitetty Brain Food -ruokavalio.
 

Intiimimmät yksityistilaisuudet, kuten syntymäpäivät ja vaikkapa polttarit voi järjestää hotellin upeissa Junior -sviiteissä, joissa varmasti kaikki viihtyvät. Rennompaan illanviettoon sopii parhaiten 10. kerroksen Katto Lounge, johon mahtuu noin 50 henkeä. Ammattimaisen henkilökunnan avulla suunnittelet itsellesi sopivan, ikimuistoisen tapahtuman!

Persoonallinen Radisson Blu Seaside Hotel tarjoaa kosketuksen urbaaniin helsinkiläiselämään. Voit yhdistää tilaisuuteesi parin tunnin kaupunkisuunnistuksen tai jopa risteilyn hotellin edustalta olevalta Sillilaiturilta. Pienemmille ryhmille on tarjolla myös polkupyöriä, joilla pääsee fillaroimaan kulman takana alkavalle baanalle.

Tervetuloa!

Radisson Blu Seaside kokous- ja juhlatilat