Loista illan lumoavimpana tähtenä Pressan Karaokessa

Pressan uudistuneessa Karaokessa esiinnytään hyvällä fiiliksellä joka perjantai ja lauantai! Erikoisiltoina Pressassa ei poikkeuksellisesti ole karaokea. Valitse suosikkikappaleesi, nappaa mikki käteesi ja hurmaa kiihkeät fanit lavakarismallasi joko varta vasten tehdyllä karaoke-esiintymislavalla tai ihan vaikka vain paikaltasi! Kappaleita piisaa pidempiinkin sessioihin, sillä kuukausittain päivittyvässä listassa on laulettavissa yli 1 000 karaokebiisiä iskelmäklassikoista rokkisuosikkeihin. 

Karaoke sijaitsee yökerhon ylätasolla intiimisti erillään muusta ravintolasta, mutta kuitenkin sopivasti sen yhteydessä. Viihtyisän baarin ja runsaiden istumapaikkojen ansiosta lauluvuoron odottelu käy viihteestä, ja silmäniloa piisaa baaritiskin molemmin puolin. Useiden isojen näyttöruutujen kautta seuraat helposti esityksiä ja laulat täysillä mukana. Innostavat karaoke-emännät pitävät huolen, että hyvä meininki jatkuu läpi illan.
 

 Varaa Karaoke oman porukan käyttöön alkuillasta 

Varaa Karaoke työporukan piristykseksi, polttareiden ohjelmanumeroksi tai kaveripiirin illanviettoa vauhdittamaan. Tulkitkaa tunteella mielikappaleitanne ilman ylimääräistä yleisöä tai pitkiä jonoja. Tai pistäkää pystyyn oma leikkimielinen talenttikilpailu. Hakekaa sopivaa laulufiilistä yksityiskäytössänne olevasta baarista.


» Kysy lisää Karaoken vuokraamisesta tai pyydä tarjous

 

Tule ottamaan yleisö omaksesi!