Hengähdä hetki Kaffepuodissa, inspiroidu Siipiyhtiön uusista mauista ja nappaa mukaan napolilaiset pizzat Papà Giovannista. Löydät Kaaren Kauppahallin ravintolat Prisma Kaaren sisältä!
 
KAFFEPUOTI – kahvila + ravintola
 
Kaffepuoti on hurmaava kahvila-ravintola, jonka tunnelmaan on helppo pysähtyä. Aikaista aamupalaa, lounasta tai päivällistä – makeaa unohtamatta! Maista Kaffepuodin omat smörret tai tilliöljyllä ja kylmäsavulohella viimeistelty lohikeitto. Kahvin kaveriksi löytyy muun muassa jättisuuret korvapuustit ja viikonlopun herkutteluun tapaslajitelma viinilasin tai pienen oluen kera.

Aukioloajat: 
ma–la 7.30–20.00 
su 10.00–19.00
 
PAPÀ GIOVANNI – Pizzeria Napoletana
 
Papà Giovanni tarjoilee aidossa napolilaisessa avotuliuunissa valmistettua huippulaadukasta artesaanipitsaa. Ainutlaatuinen maku syntyy parhaista Kaaren Kauppahallin leikkele- ja juustopuodin sekä oman savustamon tuotteista. Nauti paikan päällä tai ota mukaan!

Aukioloajat: 
ma–la 10.30–21.00
su 11.00–19.00
 
SIIPIYHTIÖ – Fried Chicken
 
Siipiyhtiö lennättää sinut makumatkalle yksi siipi ja kananpala kerrallaan. Mehukasta, sopivan rapeaa kanaa ja rohkeita makuja ympäri maailmaa. Siipibuffetista voit kasata juuri sellaisen annoksen kuin haluat – heti syötäväksi tai take away.

Aukioloajat: 
ma–la 10.30–21.00
su 11.00–19.00