Smoke & Fire!

Grill it! Helsinki on skandinaavista grilliruokaa tarjoileva ravintola, joka sijaitsee Radisson Blu Royal Hotellin katutasossa keskellä Kampin sykettä ja vilinää. Ravintola on tunnettu grilliherkuistaan, ja keittiön sydän onkin Josper-puuhiiligrilli. Ruokalistamme vaihtuu keveästi sesonkeja mukaillen ja erilaisten teemojen muodossa kokeilemme ennakkoluulottomasti uutta. Viritämme tyylikkäät klassikko-annokset nykypäivään ja muistamme aina nostaa laatulihan sen ansaitsemaan asemaan.

Ravintolan yhteydessä toimiva Grill it! Juhlatila soveltuu erinomaisesti sekä yritys- että yksityisjuhlien järjestämiseen. Juhlasali on parhaimmillaan 20-100 henkilön juhliin ja kokoontumisiin. Juhlatila muokkautuu helposti asiakkaan toiveiden mukaisesti niin buffet-illallisen kuin ohjelmatarjonnan suhteen.

Ravintolan yhteydessä toimiva Grill it! Bar on tunnettu itse räätälöidyistä Martineistaan. Baarin tunnelmassa yhdistyy työpäivän jälkeinen iloinen fiilis, rento toimiston jatke ja kotoisa olohuone. Kesäkuukausina ravintolan jatkeeksi syntyy 120 paikkainen Grill it! Summer Terrace, keidas keskellä kaupunkia, jossa on mukava paistatella sekä nauttia ravintolan antimista pöytiin tarjoiltuna.

Kaikki maistuu paremmalta grillattuna! 

Asiakastyytyväisyys

4,1

Ruoka (4,2)
Palvelu (3,8)
Tunnelma (4,2)

Asiakkaamme suosittelevat

Päivitetty 25.02.2020 Pyrimme kehittymään jatkuvasti. Siksi kysymme asiakkailtamme miten onnistuimme. Tutkimuksen tuottaa meille Taloustutkimus. Tutkimus perustuu viimeisen 3 kuukauden aikana kerättyyn asiakaspalautteeseen. Alla satunnainen otos kommenteista.
“Ravintola hyvällä sijainnilla, mutta ei ruuhkaa tai jonottamista kuten vaikka vieressä olevassa Kampin keskuksessa. Maukas ruoka ja viihtyisä ilmapiiri!”
“Aina tervetullut olo”
“Kokonaisuus miellytti.”
“Ytterst vänlig betjäning. Man blev på riktigt gott humör. Maten var god om ändå väldigt liten portion när man tänker på priset.”
“Kaikki pelasi todella hyvin! Ei ollut mitään valittamista, oikein miellyttävä visiitti.”
“Pikkuisen hitaasti tuli ruuat pöytään. Ja jälkiruuat oli osalla vielä saamatta kun lähdin.”
“Seurueessamme oli 9 henkeä 80-vuotissankaria juhlistamassa. Alkuruuat olivat kaikilla erinomaiset. Pääruokina kahdella oli Grill’it! pippuripihvit, joista toinen oli liian ohut ja siksi well done. Yksi grillipihvi oli liian ohut ja siksi too well done. Kaikki muut pääruuat ja lisukkeet olivat hyviä. Jälkiruoka creme br’ule ei ollut odotusten mukainen. Kaikki muut ruuat olivat erinomaisia. Asiakasomistaja-viinit olivat hyviä. Tarjoilija Bela oli sympaattinen kaveri, joka osasi hommansa miellyttävällä tavalla. Iltamme oli todella onnistunut!”