Smoke & Fire!

Grill it! Helsinki on skandinaavista grilliruokaa tarjoileva ravintola, joka sijaitsee Radisson Blu Royal Hotellin katutasossa keskellä Kampin sykettä ja vilinää. Ravintola on tunnettu grilliherkuistaan, ja keittiön sydän onkin Josper-puuhiiligrilli. Ruokalistamme vaihtuu keveästi sesonkeja mukaillen ja erilaisten teemojen muodossa kokeilemme ennakkoluulottomasti uutta. Viritämme tyylikkäät klassikko-annokset nykypäivään ja muistamme aina nostaa laatulihan sen ansaitsemaan asemaan.

Ravintolan yhteydessä toimiva Grill it! Juhlatila soveltuu erinomaisesti sekä yritys- että yksityisjuhlien järjestämiseen. Juhlasali on parhaimmillaan 20-100 henkilön juhliin ja kokoontumisiin. Juhlatila muokkautuu helposti asiakkaan toiveiden mukaisesti niin buffet-illallisen kuin ohjelmatarjonnan suhteen.

Ravintolan yhteydessä toimiva Grill it! Bar on tunnettu itse räätälöidyistä Martineistaan. Baarin tunnelmassa yhdistyy työpäivän jälkeinen iloinen fiilis, rento toimiston jatke ja kotoisa olohuone. Kesäkuukausina ravintolan jatkeeksi syntyy 120 paikkainen Grill it! Summer Terrace, keidas keskellä kaupunkia, jossa on mukava paistatella sekä nauttia ravintolan antimista pöytiin tarjoiltuna.

Kaikki maistuu paremmalta grillattuna! 

Asiakastyytyväisyys

4,1

Ruoka (4,1)
Palvelu (4,0)
Tunnelma (4,1)
Lapset (3,7)

Asiakkaamme suosittelevat

Päivitetty 10.12.2019 Pyrimme kehittymään jatkuvasti. Siksi kysymme asiakkailtamme miten onnistuimme. Tutkimuksen tuottaa meille Taloustutkimus. Tutkimus perustuu viimeisen 3 kuukauden aikana kerättyyn asiakaspalautteeseen. Alla satunnainen otos kommenteista.
“Hyvä ruoka, välitön tunnelma.”
“Risotto oli ernomainen iltaruoka, ja gewurztraminer-viini maukasta!”
“Lähellä työpaikkaa ja ruoka on aina hyvää.”
“Tarjoilijoiden ammattitaito vaihtelee todella paljon”
“Henkilökunta ei kertaakaan kysynyt onko ruoka hyvää, onko meillä kaikki hyvin sekä unohtivat tuoda jälkiruokamme. Jouduimme kysymään asiasta ja he vastasivat että olemme miettineet mikä teidän tilanne oikein on. Mutta kukaan henkilökunnasta ei tullut kysymään, ihmettelemme suuresti tälläistä käytöstä. Myöskin useat eri henkilöt toivat tilauksiamme pöytään. Miksei yksi henkilökunnan jäsen hoitanut pöytäämme?”
“Tunnelma ja henkilökunnan ystävällisyys”
“Mukava kabinetti”
“Hintataso”
“Ruoka itsessään oli hyvää.”
“Annokset oli kalliit kokonaisuuteen nähden.”
“Miellyttävät puitteet, hyvä liha, monipuolinen lista”
“lähes kaikki jälkiruoat suklaata (olen allerginen), lisukkeet laadultaan eivät vastanneet odotuksiani”
“Hyvä ruoka ja sijainti.”
“Tarjoilu ei ollut erityisen ystävällistä eikä ammattitaitoista.”
“Sain ruokani viljattomana joka oli positiivinen yllätys.”
“Liha on laadukasta ja hyvin valmistettua. Palvelu oli tällä kertaa hyvää. Keskeinen sijainti.”
“Lisukkeiden laatu oli pieni pettymys.”
“Aivan ihana nuori tarjoilija (vaalea mies) piti huolen, että meillä oli kaikki hyvin, oli asiallinen ja tosi mukava. Hänelle ehdottomasti iso kiitos. Ruoka oli erinomaista!”
“Hyvä ruoka, mukava henkilökunta. Ei liian kallis.”
“Hyvä ruoka. Hiiligrilli.”
“Jouduimme odottamaan jonkun aikaa ennen kuin hlökunta huomioi meidät. Pikkusia, mutta pöydissä olevat kynttilät voisivat palaa ja jo palaneet kerätä pois.”
“Hyvä ruoka”
“Hidas palvelu”
“Ruuan laatu”
“henkilökunta ammattitaitoista ja rentoa, ruoka aina tasalaatuista ja herkullista”