Smoke & Fire!

Grill it! Helsinki on skandinaavista grilliruokaa tarjoileva ravintola, joka sijaitsee Radisson Blu Royal Hotellin katutasossa keskellä Kampin sykettä ja vilinää. Ravintola on tunnettu grilliherkuistaan, ja keittiön sydän onkin Josper-puuhiiligrilli. Ruokalistamme vaihtuu keveästi sesonkeja mukaillen ja erilaisten teemojen muodossa kokeilemme ennakkoluulottomasti uutta. Viritämme tyylikkäät klassikko-annokset nykypäivään ja muistamme aina nostaa laatulihan sen ansaitsemaan asemaan.

Ravintolan yhteydessä toimiva Grill it! Juhlatila soveltuu erinomaisesti sekä yritys- että yksityisjuhlien järjestämiseen. Juhlasali on parhaimmillaan 20-100 henkilön juhliin ja kokoontumisiin. Juhlatila muokkautuu helposti asiakkaan toiveiden mukaisesti niin buffet-illallisen kuin ohjelmatarjonnan suhteen.

Ravintolan yhteydessä toimiva Grill it! Bar on tunnettu itse räätälöidyistä Martineistaan. Baarin tunnelmassa yhdistyy työpäivän jälkeinen iloinen fiilis, rento toimiston jatke ja kotoisa olohuone. Kesäkuukausina ravintolan jatkeeksi syntyy 120 paikkainen Grill it! Summer Terrace, keidas keskellä kaupunkia, jossa on mukava paistatella sekä nauttia ravintolan antimista pöytiin tarjoiltuna.

Kaikki maistuu paremmalta grillattuna! 

Asiakastyytyväisyys

4,2

Ruoka (4,2)
Palvelu (4,1)
Tunnelma (4,2)
Lapset (4,6)

Asiakkaamme suosittelevat

Päivitetty 16.01.2019 Pyrimme kehittymään jatkuvasti. Siksi kysymme asiakkailtamme miten onnistuimme. Tutkimuksen tuottaa meille Taloustutkimus. Tutkimus perustuu viimeisen 3 kuukauden aikana kerättyyn asiakaspalautteeseen. Alla satunnainen otos kommenteista.
“Hyvä ruoka ja tunnelma, musiikin äänenvoimakkuus salli hyvin porukassa juttelemisen.”
“Pöytään tuodun veden maksullisuudesta ei mainita missään.”
“Henkilökunta, josper”
“Tarjoilija todella kuunteli toiveita ja muutokset listalla oleviin annoksiin toteutettiin juuri niin kuin ne oli tilattaessa sovittu.”
“Rauhallinen, miellyttävä ilmapiiri. Ystävällinen palvelu ja hyvä ruoka.”
“Puolisoni käyttää pyörätuolia, ja sisäänpääsy ravintolan kahdesta peräkkäisestä ovesta oli erittäin hankalaa (taisi olla myös hankalat kynnykset). Poistuimme hotellin sisäänkäynnin kautta.”
“Yleensä en suosittele kenelläkään mitään!”
“Ei mitään. En vain harrasta suositteluja”
“Kohtelias henkilökunta. Positiivinen ilmapiiri. Nopea ruoan toimitus pöytiin, mielettömän maukkaat ruoat! Tullaan takaisin kun vain ehditään :)”
“Henkilökunta sisälsi myös työntekijöitä jotka eivät puhu lainkaan suomea.”
“Yleinen fiilis oli hyvä!”
“Rauhallinen tunnelma”
“Ystäväni hanaolut oli pilalla. Siitä puuttui hiilihapot ja juoma oli oudon makuista.”
“Olemme käyneet vaimoni kanssa 3 kertaa kyseisessä ravintolassa, ja kaksi viimeisintä kertaa viettämässä hääpäiväämme. Meillä on kotona 2-vuotias poika ja käymme nykyään aika harvoin ravintolassa kahdestaan syömässä 'pitkän kaavan' mukaan. Olen aina varannut pöydän etukäteen ja pyytänyt ikkunapaikkaa sekä tilannut pöytään valmiiksi ruusuja ja aina toiveeni on toteutettu. Olemme olleet erittäin tyytyväisiä ravintolaan, sen tunnelmalliseen ilmapiiriin ja ruokiin. Ajattelimme ottaa perinteeksi käydä viettämässä hääpäiväämme jatkossakin tässä kyseisessä ravintolassa, koska kaikki toimii aina niin hienosti. Kiitos vielä kerran kaikesta, ilta oli ikimuistoinen!”
“Ruoka ja palvelu.”
“Hyvä ruoka. Jälkiruoka oli todella hyvää, pihvi laadukasta. Ystävällinen henkilökunta.”
“Voi vaikuttaa nipottamiselta, mutta leivän kanssa tarjottu rasva oli mielettömän suolaista (oliko se suolattua margariinia?). Minun makuuni ravintolassa oli liian valoisaa. En halua syödessäni kuunnella musiikkia, varsinkin kun on seuraa.”
“Vegaaninen menu oli herkullinen, mutta olisi ollut mukavaa kun olisi ollut vaikka pari vaihtoehtoa alku-, pää- ja jälkiruokaan yhden vaihtoehdon sijasta. :)”
“Ruoka todella hyvää ja asiantunteva henkilökunta”
“Ruoka oli hyvän makuista, hauskoja makuyhdistelmiä.”
“Pari tarjoilijaa oli erittäin ystävällisiä ja mukavia, mutta viimeisen tarjoilijan kanssa asioiminen ei ollut olenkaan mukavaa. Nyrpeä ilme ja töksähtelevät vastaukset pilasivat lopun. Oletin enemmän fine-dining ravintolaa, mutta ulkoisesti näin ei ollut.”
“Meitä oli 11 hengen seurua ja erityisesti kiitosta siitä Pippuri kabinetista, jota myyntipalvelunne suositti. Oli rauhallista istua, kerrankin kuuli mitä toisessa päässä pöytää puhuttiin, kun musiikki ei pauhannut. Palvelu pelasi kabinettiin, tulemme toistekin!”
“Varaus oli helppoa. Vastaanotto ammattimaista”
“Valaistus liian kirkkaalla. Melu salissa kantautui laajalle.”
“Oltiin toistamiseen pienen porukan kanssa kyseessä ravintolassa. Ollaan käytetty yleistä tilaa ja viimeksi kabinettiä. Kummassakin tapauksessa privaattisuus oli taattu. Illasta tuli oikein miellyttävä”
“Sijainti ja laatu”
“ystävällinen palvelu”
“Helppoa ja vaivatonta”
“Ei liian ruuhkainen. Edullinen viini. Mukava atmosfääri. OK ruoka. Sivistyneen ja miellyttävän tuntuinen.”
“Aivan liian kalliit hinnat. Tavallinen lounasburgeri maksoi kaksi kymppiä, mikä on tuplasti enemmän kuin yhtä tasokkailla kilpailijoilla.”
“Hyvin valmistettu pihvi ja nopea tarjoilu.”
“Joustavuus, erinomainen asiakaspalvelu, maukas ruoka”
“Hyvä fiilis yleisesti.”
“Hinnat.”
“Mukava henkilökunta, joka toteutti toiveemme. Kiitokset kaikille!”
“Henkilökunta on erittäin ystävällistä ja ammattitaitoista, laadukkaat tuotteet.”
“Miellyttävä rauhallinen tunnelma, tyylikäs sisustus, mukava palvelu, hyvätasoinen ruoka”
“Sunnuntaina oli suppea ruokalista klo 16 asti.”