Smoke & Fire!

Grill it! Helsinki on skandinaavista grilliruokaa tarjoileva ravintola, joka sijaitsee Radisson Blu Royal Hotellin katutasossa keskellä Kampin sykettä ja vilinää. Ravintola on tunnettu grilliherkuistaan, ja keittiön sydän onkin Josper-puuhiiligrilli. Ruokalistamme vaihtuu keveästi sesonkeja mukaillen ja erilaisten teemojen muodossa kokeilemme ennakkoluulottomasti uutta. Viritämme tyylikkäät klassikko-annokset nykypäivään ja muistamme aina nostaa laatulihan sen ansaitsemaan asemaan.

Ravintolan yhteydessä toimiva Grill it! Juhlatila soveltuu erinomaisesti sekä yritys- että yksityisjuhlien järjestämiseen. Juhlasali on parhaimmillaan 20-100 henkilön juhliin ja kokoontumisiin. Juhlatila muokkautuu helposti asiakkaan toiveiden mukaisesti niin buffet-illallisen kuin ohjelmatarjonnan suhteen.

Ravintolan yhteydessä toimiva Grill it! Bar on tunnettu itse räätälöidyistä Martineistaan. Baarin tunnelmassa yhdistyy työpäivän jälkeinen iloinen fiilis, rento toimiston jatke ja kotoisa olohuone. Kesäkuukausina ravintolan jatkeeksi syntyy 120 paikkainen Grill it! Summer Terrace, keidas keskellä kaupunkia, jossa on mukava paistatella sekä nauttia ravintolan antimista pöytiin tarjoiltuna.

Kaikki maistuu paremmalta grillattuna! 

Asiakastyytyväisyys

4,1

Ruoka (4,1)
Palvelu (4,2)
Tunnelma (4,1)
Lapset (4,3)

Asiakkaamme suosittelevat

Päivitetty 15.10.2019 Pyrimme kehittymään jatkuvasti. Siksi kysymme asiakkailtamme miten onnistuimme. Tutkimuksen tuottaa meille Taloustutkimus. Tutkimus perustuu viimeisen 3 kuukauden aikana kerättyyn asiakaspalautteeseen. Alla satunnainen otos kommenteista.
“Hyvä ruoka”
“Hidas palvelu”
“Ruuan laatu”
“henkilökunta ammattitaitoista ja rentoa, ruoka aina tasalaatuista ja herkullista”
“Rauhallinen, sopii isoille seurueille. Kaunis sisustus”
“Lounaslista oli suppea, löytyi toki yksi ruokalaji”
“Hyvä ruoka Ystävällinen palvelu”
“Mainio henkilökunta ja erinomainen ruoka”
“S-bonus”
“kalliit hinnat”
“Hyvä ruoka, sijainti ja palvelu”
“Palvelu, tilat ja ystävällinen henkilökunta”
“Ruuassa oli grillauksen maku”
“Juomien hintataso.. ja olutlistan puuttuminen.. kysymällä selvisi että olutta ei kannata harkita pyydettyyn hintaan..”
“Pihvit ehdottomasti, niiden perässä itsekin tulimme. Tarvittaessa tiedän, että myös yksityiskabinetti järjestyy kokouskäyttöön, ja sitäkin olen hyödyntänyt ja siitä kertonut. Henkilökunta on ystävällistä ja miljöö viihtyisä, tosin meluisa, jos tila on täynnä, kuten se nytkin illan mittaan täyttyi.”
“Em. jo meluisuuden, kun ravintola on täynnä.”
“Maut oli tosi hyvin kohdallaan ja annokset nättejä”
“Yritin soittaa ravintolaan 3 kertaa muuttaakseni varausajankohtaa mutta sieltä ei vastattu ollenkaan. Menin sitten tunti myöhässä toivoen että siellä on vapaata lauantai-iltana.”
“Erittäin hyvä palvelu ja ruoka”
“Ruoka on kauniisti laitettu esille ja maistuu hyvälle. Takuuvarmasti saa oikein maistuvaa ruokaa. Ympäristö on ihan ok, palvelu loistavaa.”
“Ravintola on kallis. Hinta on suolainen- pelkästä vedestä otettiin 4 euroa, kun sitä vielä täydennettiin meiltä kysymättä. Kolmatta kertaa sanoin, ettei enää tarvitse täyttää. Lasku oli kuitenkin 140 euroa, eikö vesi pitäisi tulla viinin kera veloituksetta? Asiakasomistajaviinitkin ovat liian kalliita, nämä vähentävät suosittelun halukkuutta. Kokonaisuus tulee kalliiksi, kun mekin otimme kaksi Grill it! kolmen ruokalajin menuta ja pullon kuoharia ja pullon viiniä. Ei raaski usein käydä nautiskelemassa näin kalliilla hinnoilla, valitettavasti.”
“Kaikki toimii loistavasti”