Smoke & Fire!

Grill it! Helsinki on skandinaavista grilliruokaa tarjoileva ravintola, joka sijaitsee Radisson Blu Royal Hotellin katutasossa keskellä Kampin sykettä ja vilinää. Ravintola on tunnettu grilliherkuistaan, ja keittiön sydän onkin Josper-puuhiiligrilli. Ruokalistamme vaihtuu keveästi sesonkeja mukaillen ja erilaisten teemojen muodossa kokeilemme ennakkoluulottomasti uutta. Viritämme tyylikkäät klassikko-annokset nykypäivään ja muistamme aina nostaa laatulihan sen ansaitsemaan asemaan.

Ravintolan yhteydessä toimiva Grill it! Juhlatila soveltuu erinomaisesti sekä yritys- että yksityisjuhlien järjestämiseen. Juhlasali on parhaimmillaan 20-100 henkilön juhliin ja kokoontumisiin. Juhlatila muokkautuu helposti asiakkaan toiveiden mukaisesti niin buffet-illallisen kuin ohjelmatarjonnan suhteen.

Ravintolan yhteydessä toimiva Grill it! Bar on tunnettu itse räätälöidyistä Martineistaan. Baarin tunnelmassa yhdistyy työpäivän jälkeinen iloinen fiilis, rento toimiston jatke ja kotoisa olohuone. Kesäkuukausina ravintolan jatkeeksi syntyy 120 paikkainen Grill it! Summer Terrace, keidas keskellä kaupunkia, jossa on mukava paistatella sekä nauttia ravintolan antimista pöytiin tarjoiltuna.

Kaikki maistuu paremmalta grillattuna! 

Asiakastyytyväisyys

4,1

Ruoka (4,2)
Palvelu (4,0)
Tunnelma (4,1)
Lapset (4,0)

Asiakkaamme suosittelevat

Päivitetty 16.07.2019 Pyrimme kehittymään jatkuvasti. Siksi kysymme asiakkailtamme miten onnistuimme. Tutkimuksen tuottaa meille Taloustutkimus. Tutkimus perustuu viimeisen 3 kuukauden aikana kerättyyn asiakaspalautteeseen. Alla satunnainen otos kommenteista.
“Siellä on uskomattoman hyvä ja ystävällinen palvelu. Kaikki toimii!”
“Ei ole mitään negatiivista sanottavaa. Sen voisi palauttaa takaisin: että kaksi yhden hinnalla aamiaista myös viikonloppuna!”
“Erinomaiset pihvit, hyvä ruoka ylipäätänsä. Hyvä kivennäisvesi.”
“Välillä ruuan taso vaihtelee, tarjoilijat vähän soheltavat.”
“Työstään ylpeä tarjoilija,Juha-Matti. Oli ilo kuunnella kuinka hän ylisti S- ryhmää työnantajana ja kuinka hän osasi suositella ja myydä tuotteita. Loistava palvelu.”
“Miellyttävä, tyylikäs, ajaton sisustus ja avara ilmapiiri, mukava henkilökunta, laadukkaat ja kauniisti suunnitellut annokset, kauniit kirkkaat lasit ja kivat astiat mm valurautalevy (näyttää ainakin valuraudalta)”
“Jos jotain pakko keksiä, niin joskus henkilökuntaa tuntuu olevan niukasti ja saa odottaa pitkään. Myös musiikki on välillä ollut epämiellyttävän kovalla.”
“Ystävällinen ja asiakkaat huomioiva palvelu, hyvää ruokaa, runsas valikoima (myös gluteenittomia, vaikken itse niitä kaipaakaan).”
“Edellisellä kerralla (viikko aiemmin) kaikki oli palvelumielessä OK, jopa kolmen lihan platterin possu oli maukasta, mutta kovin kuivaa. Onneksi oli kastikkeet kyytipoikina!”
“Hyvällä paikalla, viihtyisä ja ruoka hyvää”
“Tarjoiliha unohti antaa keittiöön ruokatilausen, vaikka isto tilanteessa lupasi salaatit nopeasti, koska olimme menossa elokuviin, ruoka piti syödä nopeasti ei voinut nauttia. Myöhästyimme hieman näytöksestä tämän takia”
“Henkilökunta oli ystävällistä ja ruoka hyvää”
“Kaveriporukkamme pitää pikku kabinetista, jossa saamme olla rauhassa ja kuulemme hyvin kaikki toisemme”
“Oli sopiva arkipaikka. Toimi juuri sellaiseen spontaaniin tarpeeseen lapsen kanssa. Helsingissä ei kauhean paljon ole enää perus -grillejä joista saisi grilliruokaa. Tämä on meidän lähellä ja uskon tulevani hyödyntämään paikkaa jatkossakin. Etenkin uskon sen löytävän käyttötarkoituksen kun pitää tehdä töitä ja syödä siinä ohessa.”
“Ensimmäinen visiitti oli positiivinen kokemus. Ei jäänyt mitään negatiivista mieleen. Perusvarma suoritus. Pitää käydä pari kertaa lisää että ehtisi muodostaa näkemyksen miten paikka toimii ns. säännöllisessä käytössä.”
“Tilaisuutemme oli kabinetissa joka sopi meille hyvin.”
“Hyvä ruoka”
“Hyvä ruoka ja palvelu”
“Erittäin ystävällinen ja asinatunteva henkilökunta, erityisesti Baarin Hannele ja Bela.”
“Pihvien taso on laskenut huomattavasti verrattuna aikaisempaan, myöskin Royal Burger ei ole enään entisensä, burger oli suorastaan ala-arvoinen hintaansa nähden. Aikasemmin pihvit olivat teidän kilpailuvalttinne, mutteivat enään, kannattaisi harkita tarkemmin mistä hankitte raaka-aineenne.”
“Hyvä ruoka”
“Asiakkaan huomioiminen kun oltiin valmiita ja olisi tullut aika pyytää lasku.”
“ruoka oli hyvää”
“paikka oli kolkko”
“Great people!”
“Erinomainen ruoka, huippukokki. Mukava, helppo, viihtyisä tunnelma.”
“Ruoka ja erityisesti laadukas pihvi. Myös ravintolan yleisilme on laadukas.”
“Tarjoilijoiden eritasoisuus. Joskus saa huippupalvelua, joskus hyvin töksähtelevää palvelua ilman pahoittelua. Myös hinnat ovat melko korkeat, minkä vuoksi ravintolassa ei voi käydä niin usein kuin haluaisi.”
“Mukava tunnelma”
“Helsingissä on niin paljon hyviä ravintoloita, että Grill it jää jalkoihin. Hyvin perustasoinen S-ryhmän ravintola.”