Smoke & Fire!

Grill it! Helsinki on skandinaavista grilliruokaa tarjoileva ravintola, joka sijaitsee Radisson Blu Royal Hotellin katutasossa keskellä Kampin sykettä ja vilinää. Ravintola on tunnettu grilliherkuistaan, ja keittiön sydän onkin Josper-puuhiiligrilli. Ruokalistamme vaihtuu keveästi sesonkeja mukaillen ja erilaisten teemojen muodossa kokeilemme ennakkoluulottomasti uutta. Viritämme tyylikkäät klassikko-annokset nykypäivään ja muistamme aina nostaa laatulihan sen ansaitsemaan asemaan.

Ravintolan yhteydessä toimiva Grill it! Juhlatila soveltuu erinomaisesti sekä yritys- että yksityisjuhlien järjestämiseen. Juhlasali on parhaimmillaan 20-100 henkilön juhliin ja kokoontumisiin. Juhlatila muokkautuu helposti asiakkaan toiveiden mukaisesti niin buffet-illallisen kuin ohjelmatarjonnan suhteen.

Ravintolan yhteydessä toimiva Grill it! Bar on tunnettu itse räätälöidyistä Martineistaan. Baarin tunnelmassa yhdistyy työpäivän jälkeinen iloinen fiilis, rento toimiston jatke ja kotoisa olohuone. Kesäkuukausina ravintolan jatkeeksi syntyy 120 paikkainen Grill it! Summer Terrace, keidas keskellä kaupunkia, jossa on mukava paistatella sekä nauttia ravintolan antimista pöytiin tarjoiltuna.

Kaikki maistuu paremmalta grillattuna! 

Asiakastyytyväisyys

4,0

Ruoka (4,2)
Palvelu (3,7)
Tunnelma (4,0)
Lapset (4,2)

Asiakkaamme suosittelevat

Päivitetty 23.04.2019 Pyrimme kehittymään jatkuvasti. Siksi kysymme asiakkailtamme miten onnistuimme. Tutkimuksen tuottaa meille Taloustutkimus. Tutkimus perustuu viimeisen 3 kuukauden aikana kerättyyn asiakaspalautteeseen. Alla satunnainen otos kommenteista.
“Ruoka oli erittäin hyvää viime vierailulla.”
“Wc-tiloissa oli huumehörhön oloinen mies.”
“Laaja erikoishanaolutvalikoima aulabaarissa ja siisti miljöö”
“Annosta muokattiin minulle sopivammaksi. Tästä suuri plussa! Kokki osasi muutenkin hommansa ja ruoka oli kaunista ja erittäin maittavaa.”
“Ympäristö siisti, sisustus miellyttävä, ruokalista sopivan mittainen, ruoan esillepano erittäin hieno.”
“Oma tarjoilija katosi joksikin aikaa emmekä päässeet maksamaan ja lähtemään sopivaan aikaan. Samaan aikaan lähelle tuli iso seurue, joka vei ymmärrettävästi tarjoilijoiden resurssit. Silti tunne unohdetuksi jäämisestä oli ikävä. Toki viivettä pahoiteltiin. Myös itse seurue oli varsin meluisa ja latisti omaa tunnelmaa.”
“Ruokalistalta en oikein löytänyt itselleni sopivaa alkupalaa/pääruokaa”
“Ruoka and palvelu olivat hyviä, ravintola oli erittäin hieno”
“Ei niinkään halukkuutta suositella mutta hotellin ja ravintolan rakennus on sen verran epämääräisen näköinen että siksi ei varmaan ole tullut eimmin käytyä. En olisi ulkopuolelta uskonut että tila on niin kaunis ja taso niin korkea”
“Koko seurue oli erittäin tyytyväinen ruoan laatuun, makuun ja ulkonäköön. Lisäksi varaamamme kabinetti oli tilaisuuteemme sopiva ja myyntipalvelusta oltiin yhteydessä viikkoa ennen tilaisuutta ja varmistettiin, että kaikki oli kunnossa.”
“Se remonttimelu”
“Hyvät pippuripihvit ja siisteys.”
“Ei riittävästi henkilökuntaa, eivät pysty hoitamaan tilannetta kunnolla.”
“Hyvä ruoka, osaava henkilökunta.”
“Hotelliremontti.”
“Todella hyvä ruoka! Pippuripihvi oli erityisen hyvä.”
“Hyvä toimiva tila, varmaan isompikin porukka mahtuu. Sijainti erinomainen, helppo tulla. Ruoka oli hyvää, jälkiruoka erinomaista.”
“Aidosti grillattua ruokaa”
“Hotellihuoneessa oli ainakin lisukkeiden osalta vanha lista. Pihviveitset TODELLA tylsiä - leikattu liian pitkään kivilautasta vasten. Veitsi vaikutti laadukkaalta, mutta huolto oli laiminlyöty täysin.”
“Hyvä ruoka ja asiakaspalvelu”
“Erinomainen sijainti, sujuva palvelu ja ok-ruoka.”
“Blini are top”
“Nothing”
“Saavuin VR:n aikataulujen venyessä aivan ravintolan sulkemisen kynnyksellä. Minua palveltiin kuitenkin kohteliaasti ja pääsin syömään, vaikka uskoakseni em. aiheutti henkilöstölle ylitöitä,”
“-”
“Siistit tilat, ystävällinen ja osaava palvelu. Ruoka oli hyvää!”
“Seesteinen tunnelma. Miellyttävä yleisnäkymä.”
“Kun saavuimme, meitä nuori tarjoilija tyttö käveli vain ohi, ei edes tervehtinyt. Hetken odotelun jälkeen fiksu tarjoilija mies ohjasi meidät pöyutään. Meille tarjoili ihana, ystävällinen naistarjoilija. Ruoka kun tuli, tyttötarjoilija toi ruoan pöytään, ei hyvön häivää, tiukka pipoinen, ehkä väärässä ammatissa. Hymon ilmainen meikki. Tyttö tarjoilija ei tainnut olla suomalainen. Kieli (englanti/ruotisi/saksa) ei olisi ollut ongelma meille, jos olisi tiedustellut. Pieni panostus omaan ammattiin, nuori tarjoilija tyttö.”
“Ok ravintola. Kaikki perusasiat ok, mutta ei mitään erityistä.”
“Oli hieman kylmä. Ruokalista voisi olla monipuolisempi esim. Pienemmän purtavan osalta. Myöhemmin illalla ei maistu raskas pihviruoka tai isot hampparit, vaikka muutoin hyviä olisivatkin.”
“Takuuvarma pihvipaikka, hyvällä palvelulla.”