Smoke & Fire!

Grill it! Helsinki on skandinaavista grilliruokaa tarjoileva ravintola, joka sijaitsee Radisson Blu Royal Hotellin katutasossa keskellä Kampin sykettä ja vilinää. Ravintola on tunnettu grilliherkuistaan, ja keittiön sydän onkin Josper-puuhiiligrilli. Ruokalistamme vaihtuu keveästi sesonkeja mukaillen ja erilaisten teemojen muodossa kokeilemme ennakkoluulottomasti uutta. Viritämme tyylikkäät klassikko-annokset nykypäivään ja muistamme aina nostaa laatulihan sen ansaitsemaan asemaan.

Ravintolan yhteydessä toimiva Grill it! Juhlatila soveltuu erinomaisesti sekä yritys- että yksityisjuhlien järjestämiseen. Juhlasali on parhaimmillaan 20-100 henkilön juhliin ja kokoontumisiin. Juhlatila muokkautuu helposti asiakkaan toiveiden mukaisesti niin buffet-illallisen kuin ohjelmatarjonnan suhteen.

Ravintolan yhteydessä toimiva Grill it! Bar on tunnettu itse räätälöidyistä Martineistaan. Baarin tunnelmassa yhdistyy työpäivän jälkeinen iloinen fiilis, rento toimiston jatke ja kotoisa olohuone. Kesäkuukausina ravintolan jatkeeksi syntyy 120 paikkainen Grill it! Summer Terrace, keidas keskellä kaupunkia, jossa on mukava paistatella sekä nauttia ravintolan antimista pöytiin tarjoiltuna.

Kaikki maistuu paremmalta grillattuna! 

Asiakastyytyväisyys

4,2

Ruoka (4,2)
Palvelu (4,2)
Tunnelma (4,1)
Lapset (4,0)

Asiakkaamme suosittelevat

Päivitetty 13.11.2018 Pyrimme kehittymään jatkuvasti. Siksi kysymme asiakkailtamme miten onnistuimme. Tutkimuksen tuottaa meille Taloustutkimus. Tutkimus perustuu viimeisen 3 kuukauden aikana kerättyyn asiakaspalautteeseen. Alla satunnainen otos kommenteista.
“Joustavuus, erinomainen asiakaspalvelu, maukas ruoka”
“Hyvä fiilis yleisesti.”
“Hinnat.”
“Mukava henkilökunta, joka toteutti toiveemme. Kiitokset kaikille!”
“Henkilökunta on erittäin ystävällistä ja ammattitaitoista, laadukkaat tuotteet.”
“Miellyttävä rauhallinen tunnelma, tyylikäs sisustus, mukava palvelu, hyvätasoinen ruoka”
“Sunnuntaina oli suppea ruokalista klo 16 asti.”
“Olut 1664 hanassa! Tosin hinta on kauhea!”
“1hyvä sijainti 2 ark.oli tilaa”
“Aulabaarin erinomaisen ystävällinen ja ammattitaitoinen henkilökunta!”
“Huonekalut ja tekstiilit aulabaarissa jo aikansa eläneitä, hieman nuhjuisia”
“Grill itistä olen saanut parhaat pihvit. Myös asiakaspalvelu hyvää, asiakas otetaan lämpimästi vastaan ja tarpeen vaatiessa neuvotaan viinien jne kanssa.”
“Rauhallinen tunnelta, hyvä palvelutaso ja maukas ruoka.”
“Alussa lattioita vielä imuroitiin (n. klo 11.05). Se kannattaa hoitaa jatkossa aiemmin.”
“Palvelu!”
“Ihana ja positiivinen henkilökunta, joka otti asiakkaat huomioon.”