Ravintola on toistaiseksi suljettu

Ravintola on suljettu 30.3.2020 alkaen toistaiseksi sopeuttaessamme toimintaamme vallitsevaan tilanteeseen. 

Löydät läheltämme auki olevat ravintolat raflaamo.fi palvelusta.

 

The restaurant is currently closed

The restaurant has been closed since March 30, 2020 for the time being, as we adjust to our importance. 

You can find near us open restaurants from website raflaamo.fi.

 

*************

Frans & Amélie on rennon ranskalainen bistro, jossa yhdistyvät rakkaus hyvään ruokaan ja siitä nauttimiseen. Löydät viihtyisän ja mutkattoman Frans & Amélie -bistron Helsingin sydämestä, Rautatietorin läheisyydestä. Ranskalainen keittiö ja kupliva elämänilo yhdistyvät Frans & Amélie -bistrossa hyväntuulisen hurmaavalla tavalla. Tervetuloa nauttimaan yhdessäolosta, ilosta ja hyvistä mauista! Bon appétit!

Asiakastyytyväisyys

3,9

Ruoka (4,1)
Palvelu (3,7)
Tunnelma (3,9)

Asiakkaamme suosittelevat

Päivitetty 02.06.2020 Pyrimme kehittymään jatkuvasti. Siksi kysymme asiakkailtamme miten onnistuimme. Tutkimuksen tuottaa meille Taloustutkimus. Tutkimus perustuu viimeisen 3 kuukauden aikana kerättyyn asiakaspalautteeseen. Alla satunnainen otos kommenteista.
“Ruoka oli hyvää ja palvelu myös hyvää”
“Miellyttävä paikka”
“Kaikki sujui hyvin ja ruoka oli hyvää”
“Nautimme aterian ns. Kaikilla herkuilla ja kattaus oli huikea matka alkupaloista viimeisiin makeisiin makuihin! Uusitaan kyllä????”
“Ravintolassa kaikki sujuu muuten hyvin, mutta noutopöydän jonotus ei toimi. Jono kerääntyy juuri ulko-oven eteen jolloin sisääntulo, kassalle ja pöytiin meno hankaloituu. Lounaan keräys on hidasta, olisi paljon parempi jos linjoja olisi kaksi”
“Paikka oli viihtyisä ja palvelu miellyttävää. Ruoka oli maistuvaa. Asioin nyt ensimmäistä kertaa, mutta päätimme tulla ensi kuussa taas uudestaan.”
“Lounaalla lämminruokana ollut broileri oli vähän kuivaa. Alkupalat ok, paitsi en ole koskaan ymmärtänyt salaattipöydässä olevaa makaronia ja/tai perunaa.”
“Loistava kokonaisuus palvelun ja ruuan osalta.”
“Vierailimme lounasajat loppuvaiheessa. Lounas oli maistuva ja palvelu oli rentoa sekä luontevan ystävällistä.”