Original Sokos Hotel Helsingin Kattokabinetti ja Sauna

Original Sokos Hotel Helsingin Kattokabinetti ja Sauna

Saunaosastoon kuuluu noin 10 hengen saunan lisäksi viihtyisä oleskelutila sekä kaksi parveketta, joilta aukeaa upeat näkymät yli Helsingin kattojen. Kabinetti sopii niin kokoustilaksi, illan viettoon kuin kisakatsomoksikin. Tila soveltuu parhaiten 6-15 hengen seurueille.  Tilassa on kaappi täynnä huurteisen kylmiä juomia.

Varauksen yhteydessä voit jättää tilauksia ruoka- ja juomatarjoilun osalta. Lisätilaukset veloitetaan hinnaston mukaan. Huomioithan, ettei tilaan saa tuoda omia alkoholijuomia.

 

Kattokabinettiin on mahdollista tilata ennakkoon ruokia joko Ravintola Memphiksestä tai Ravintola Frans&Améliesta erilliseltä saunamenulta. Suosittelemme saunailtoihin muun muassa herkullista Burger Platteriä (jossa voit koota oman burgerisi laajasta täytevalikoimasta) 23€ / hlö tai maukasta Salaattibuffetia 23€  /hlö. Valittavana myös runsaasti muita ruokavaihtoehtoja lämpimistä ruoista cocktailpaloihin. 

 

Tilavuokra kokouskäytössä alkaen 120€. Kokouskäytössä varaus on mahdollinen klo 17:00 asti. Saunavarauksissa on käytössä minimimyynti alkaen 280€, josta vähennetään tilattujen tarjoilujen loppusumma ja mahdollinen erotus veloitetaan tilavuokrana. Kysy lisää myyntipalvelustamme!

 

Nyt tilavaraukset kätevästi netistä:

Katso varaustilanne ja varaa tila tästä.

Mikäli varauksenne ajankohtaan on vähemmän kuin yksi arkipäivä pyydämme teitä olemaan suoraan meihin yhteydessä saatavuuden varmistamiseksi.

 

Original Sokos Hotel Helsinki | Kluuvikatu 8

Tiedustelut ja varaukset:
Myyntipalvelu puh. 020 1234 800 (ma–pe klo 8–18)
(Puhelun hinta lankapuhelimesta 0,0821 €/puhelu + 0,02 €/min, matkapuhelimesta 0,0821 €/puhelu + 0,149 €/min)

 

Tila

Luonnonvalo
Fläppitaulu
Internet-yhteys
Kannettava tietokone
TV/Näyttö
Ravintolapalvelut

Pöytämuodot

Diplomaatti
Diplomaatti  henkilöä
Ruokailu buffet
Ruokailu buffet  henkilöä