Frans & Amélie on rennon ranskalainen bistro, jossa yhdistyvät rakkaus hyvään ruokaan ja siitä nauttimiseen. Löydät viihtyisän ja mutkattoman Frans & Amélie -bistron Helsingin sydämestä, Rautatietorin läheisyydestä. Ranskalainen keittiö ja kupliva elämänilo yhdistyvät Frans & Amélie -bistrossa hyväntuulisen hurmaavalla tavalla. Tervetuloa nauttimaan yhdessäolosta, ilosta ja hyvistä mauista! Bon appétit!

Asiakastyytyväisyys

3,8

Ruoka (4,0)
Palvelu (3,6)
Tunnelma (3,9)
Lapset (3,4)

Asiakkaamme suosittelevat

Päivitetty 25.02.2020 Pyrimme kehittymään jatkuvasti. Siksi kysymme asiakkailtamme miten onnistuimme. Tutkimuksen tuottaa meille Taloustutkimus. Tutkimus perustuu viimeisen 3 kuukauden aikana kerättyyn asiakaspalautteeseen. Alla satunnainen otos kommenteista.
“Sopiva menu, kohtuullinen hintataso”
“Viihtyisä, rauhallinen,helppo”
“Keskeinen sijainti.”
“Vaikka ravintola on hieman kalsea, ruoka oli hyvää ja palvelu pelasi!”
“Kokemukseni ovat kaikki miellyttäviä, salaattipöydässä voisi olla hiukan enemmän vaihtelua.”
“Halusimme blinejä, ja niiden hinta-laatusuhde F&A:ssa oli erinomainen! Eli nimenomaan blineille suosittelisin menemään.”
“Ihan ok paikka, mutta välillä henkilökunta ei huomioinut mitenkään ja välillä tuntui, ettei tiedetty missä mennää. Yksi tarjoilija sanoi, että ruoka tulee 15 min kuluttua, mutta tulikin heti. Ruoka oli kuitenkin hyvää.”
“Ruoka ja juoma erittäin hyvää”
“Keskeinen sijainti, mutkatonta mennä sisälle. Mukava henkilökunta, iloinen ja osaava henkilökunta. Paikalle on ominaista tetty rentous.”
“Erittäin mukava ja palvelualtis tarjoilija, ruoka erinomaista”
“On niin paljon ravintoloita ja yleensä jokainen päättää itse..”
“Ihan ok buffet lounas,mutta palvelua pitäisi parantaa”
“Meitä palveltiin hyvin ja pidettiin huolta.”
“Lounasaikaan kaikki toimi sujuvasti.”
“Ruoka on monipuolista ja hyvää”
“ihan ok”
“Pöytäämme tarjoillut nuori nainen oli erittäin ystävällinen persoonallisella tavalla. Tilaamme ruoka oli hyvää ja ruokalista vaikutti muutoinkin mielenkiintoista.”
“Sopiva hinta-laatu suhde”
“Mukava seurusteluravintola, voi keskustella rauhassa.”
“Salaattipöydässä on hyvät raaka-aineet mutta usein kummallisia sekoituksia. Tuntuu että moneen sekoitetaan majoneesia tai jotain etikkapohjaista, jonka vuoksi monet salaatit eivät ole mieleeni. Esim tzatziki ja hummus maistuvat oudolta. Pöydästä löytyy aina hyvin kaikille jotain, mutta koska lounas on ympärillä olevia lounaspaikkoja kalliimpi, odotan siltä jotain enemmän.”
“Olen saanut useimmiten haluamani pyöreän pöydän (6 hengen porukka). Laskun maksu jokaiselle erikseen on onnistunut useimmiten oikein hyvin.”
“Blinit eivät olleet aivan kuumia ja lisukkeita oli vähän. Loosissa oli hieman epämukavaa istua, kun sohva jäi kauas pöydästä.”
“Mukava sekoitus ranskalaisia ja skandinaavisia makuja”
“Käyttämäni hotellin yhteydessä.”
“Frans Ameliessa on mukava viettää aikaa hyvän ruuan ja ystävien kanssa ja saa hyvän palvelun. Viimeksi käydessäni ystävättärieni kanssa pippuripihvi oli tosi hyvällä kypsyydellä valmistettu ja erittäin maukas.”
“Ravintolassa oli liian pimeää lounasaikaan.”
“en ole koskaan kuullut musiikkia minua ei juuri huomioitu tuloni jälkeen, mutten sitä kaivannutkaan”
“Hyvä ruoka ja palvelu.”
“Hyvä ruoka, hyvä sijainti, kohtuullinen hinta”
“Ruoka oli todella hyvää, vaihtoehtoja oli runsaasti. Tarjoilijat olivat ystävällisiä.”
“Paremman puutteessa.”
“Lounasravintolana paremmasta päästä alueella”
“Paikka on miellyttävä ja sujuva”
“Ruoka, juoma, tunnelma ja palvelu priimaa!”
“Aina on kaikki sujunut oikein luontevasti ja hyvällä mielellä ja huumorilla.”
“Ruoka oli hyvää”
“Paikka rento kulmakuppilatyyppinen, sopii kavereiden tapaamiseen”
“Kun ei odota liikoja niin...”
“Tunnelmallinen paikka, erittäin hyvä ruoka, hyvä palvelu ja s-bonukset, edullinen lounas”
“Ystävällinen palvelu ja hyvä ruoka.”
“Helppopaikka,mutkaton”
“Tila oli seurueellemme sopiva ja noutopöydän salaatit monipuolisia. Henkilökuntaa tuntuu kuitenkin olevan todella vähän, joten en tullut ollenkaan huomatuksi.”
“Mahtava miljöö. Upea lounas tarjoilu ja kattava. Mahtava paikka”
“Siisti ja mielyttävä ravintola. Koska menimme lounasajan loppupuolella oli tuotteet vähän niuukahtaneita,”
“Olin tammikuun 22. pnä lounasaikaan syömässä ravintolassanne ystävättäreni kanssa. Olimme yllättyneitä melko huonosta palvelusta. Kukaan ei tullut ohjaamaan meitä pöytään eikä tuomaan ruokalistoja. Etsimme listat omatoimisesti ja kävimme kassalla tilaamassa ruokamme ja juomamme. Ravintolassa oli melko paljon asiakkaita ja näytti siltä, että vain kaksi nuorta naista oli töissä salissa, joten heiltä ei varmaan liiennyt aikaa asiakaspalveluun. Olimme tosi ihmeissämme tilanteesta, koska molemmat meistä on aikaisemminkin käynyt ravintolassanne. Niistä kerroista on jäänyt mieleen nimenomaan ystävällinen ja hyvä palvelu. No, mutta ruoka oli kuitenkin hyvää. Olen varma, että tulemme ravintolaanne vielä uudelleen, koska se on miellyttävä paikka ja ruoka on herkullista. Hyvää talven jatkoa!”