Frans & Amélie on rennon ranskalainen bistro, jossa yhdistyvät rakkaus hyvään ruokaan ja siitä nauttimiseen. Löydät viihtyisän ja mutkattoman Frans & Amélien Helsingin sydämestä, Rautatietorin läheisyydestä. Ranskalainen keittiö ja kupliva elämänilo yhdistyvät Frans & Amélie -bistrossa hyväntuulisen hurmaavalla tavalla. Tervetuloa nauttimaan yhdessäolosta, ilosta ja hyvistä mauista! Bon appétit!

Asiakastyytyväisyys

4,2

Ruoka (4,2)
Palvelu (4,2)
Tunnelma (4,1)
Lapset (4,8)

Asiakkaamme suosittelevat

Päivitetty 15.09.2020 Pyrimme kehittymään jatkuvasti. Siksi kysymme asiakkailtamme miten onnistuimme. Tutkimuksen tuottaa meille Taloustutkimus. Tutkimus perustuu viimeisen 3 kuukauden aikana kerättyyn asiakaspalautteeseen. Alla satunnainen otos kommenteista.
“Asuin hotelli Helsingissä Ravintola sopi hyvin Vähän liikaa portaita keppiä Asuin hotelli Helsingissä ja ravintola sopi siksi Vähän liikaa portaita keppiä käyttävälle Hyvin meni kuitenkin En tiennyt lounasajasta ja siksi söin useammin muualla Asuin siinä hotellissa En tiennyt lounasajasta Tuskin sitä oli?”
“Hintalaatusuhde oli hyvä, ystävällinen palvelu”
“Ruoka ja palvelu oli erinomaista!”
“Siisti ja tunnelmaltaan lämmin ravintola. Nopea, ystävällinen palvelu Ja maittava ruoka.”
“käyn harvoin Helsingissä”
“Ruoka oli niin hyvää??”
“Ravintolan taso on tasaisen luotettava ja sijainti hyvä. Palvelu on aina ollut nopeaa.”
“hyvä salaattipöytä”
“Ok paikka”
“Kaipaisi uudistusta”
“Ennen koronaa pistäydyin usein, erityisesti lounas oli erinomainen, nythän ei buffettia ollut. Nyt salaatti oli kauniisti aseteltu lautaselle ja oli myös herkullista. Henkilökunta tosi mukavia.”
“Hyvä ruoka, sopiva sijainti”
“Salaattipöytä aina tuore ja maistuva, lämmin ruoka (rapu) tällä kerralla hieman epätavallinen mutta erityisen onnistunut.”
“Ravintola on viihtyisä ja lounasbuffeet oli runsas ja hyvin maistuva. Viihdyimme porukalla (6 henkeä) hyvin.”
“Ravintolan sijainti on helppo. Yleensä ravintolasta löytyy hyvin tilaa. Tarjoillepano on sujuvaa. Ravintolassa on siistiä vaikka olisi isompiakin seurueita samanaikaisesti. Tunnelma on hillitty.”
“Sattui toiselle pariskunnalle tuttu tarjoilija ja oli heille mieluinen yllätys. Huomioitiin hyvin koko ruokailun ajan.”
“Miellyttävää ja kiireetöntä”
“Ruoka ja palvelu oli oikein hyvää”
“Lounas on erinomainen, monipuolinen ja hyvä.”
“Rauhallinen ravintola”
“Rauhallinen, tunsin olevani tärkeä. Musiikki taustalla tuntui liian voimakkaalta. Miellyttävä paikka”
“Lounasruoka oli aika surkea lämpimänruuan osalta.”
“Olen viihtynyt ja uskoisin ystävienikin viihtyvän,”
“Ruoka on aina ollut hyvää Frans&.. ravintoloissa, mutta palvelun taso vaihtelee. Tarjoilijat olivat ystävällisiä ja avuliaita koko vierailumme ajan. Halutessamme maksaa yhtään tarjoilijaa ei tullut lähellekään pöytäämme, joten 15 min odoteltuamme, menimme maksamaan baariin.”
“Hyvä,asiallinen palvelu ja ruoka”
“Meillä oli vähän epäonnea tilaamisen kanssa mutta saimme ystävällistä ha ammattitaitoista palvelua.”
“Frans & Amelie on yksi suosikeistani Helsingissä, en muista, että kertaakaan olisi tarvinnut valittaa ruoasta. Palvelussa on joskus saattanut olla huomauttamista. Annan harvoin täyttä kymppiä kenellekään/millekään.”
“Lounasbuffet todella maukasta. Erillaisia salaatteja”
“Betjäningen var snabb - vilket kanske beror på att stället var nästan tomt. Maten var god och grönsakerna mycket fräscha. Tidigare besök före Coronatiden har varit en smula nervösa under lunchtiden.”
“Kaikki toimi ja tilaa oli”
“Ihan hyvä paikka”
“Mukava tunnelma ja siisti ravintola. Sopivasti hotellin yhteydessä ja keskustassa.”
“Hyvä ruoka ja edullinen viini.”
“Kun tulin kaverin ravintolaan ,kukaan ei tervehtinyt tai kysynyt mitään. Valitsimme itse paikat ja tarjoilijaa odotettiin noin 10 minuuttia.”
“Ruokavalikoima hieman suppea mutta todnäk johtuu coronasta. Muuten erittäin hyvä.”