Frans & Amélie on rennon ranskalainen bistro, jossa yhdistyvät rakkaus hyvään ruokaan ja siitä nauttimiseen. Löydät viihtyisän ja mutkattoman Frans & Amélie -bistron Helsingin sydämestä, Rautatietorin läheisyydestä. Ranskalainen keittiö ja kupliva elämänilo yhdistyvät Frans & Amélie -bistrossa hyväntuulisen hurmaavalla tavalla. Tervetuloa nauttimaan yhdessäolosta, ilosta ja hyvistä mauista! Bon appétit!

Asiakastyytyväisyys

4,0

Ruoka (4,1)
Palvelu (3,9)
Tunnelma (4,0)
Lapset (4,2)

Asiakkaamme suosittelevat

Päivitetty 16.10.2018 Pyrimme kehittymään jatkuvasti. Siksi kysymme asiakkailtamme miten onnistuimme. Tutkimuksen tuottaa meille Taloustutkimus. Tutkimus perustuu viimeisen 3 kuukauden aikana kerättyyn asiakaspalautteeseen. Alla satunnainen otos kommenteista.
“hyvä ruoka, ystävällinen henkilökunta”
“Mukava, rento ilmapiiri ja hyvä lista”
“sijainti, helppo tulla”
“Ystävällinen palvelu, otetaan huomioon. Tarjoilija toivotti iloisesti tervetulleeksi ja oli ystävällinen, ehdotti sopivaa drinkkiä, kun odottelin ystäviäni. Rento ja mukava paikka.”
“Negatiivista oli, kun tuotiin alkuruoat, niin minun etanapannustani puuttuivat etanat kokonaan. Tarjoilija pahoitteli, ja sain tietenkin uuden alkuruoan etanoiden kera, ystäväni olivat jo sitten alkuruokansa syöneet. Sain tästä hyvitykseksi kahvin/jäätelön.”
“Ilmapiiri, salaattipöytä”
“Miespuolinen (iso) tarjoilija, oli vähän töykeä.”
“Salaattipöytä on aivan mahtava, kaikki on maistuvaa ja hyvin maustettua, hyvää leipää & tahnoja ja suurin osa sopii kasvissyöjän ruokavalioon.”
“En ymmärrä, miksi kasvisruokaa (pääruokaa) pitää erikseen pyytää kassalta eikä liharuoan ohella ole kaikille saatavilla olevaa lämmintä kasvisruokaa. Varmasti monet lihansyöjätkin kokeilisivat sitä tai ottaisivat 50/50 lautaselleen. Kannustakaa ihmisiä ottamaan enemmän kasvisruokaa älkääkä tehkö siitä noin vaikeaa :)”
“Erinomainen salaattipöytä lounaalla”
“Ruoan laatu vaihtelee paljon.”
“Tunnelmallinen, hyvä paikka jutella ystävien kanssa, hyvä ruoka+talon viinin hinta/laatu ja olut, olikohan se Helsigin panimon tuote.”
“Salaattipöytä.”
“Lämpimien ruokien vaihtoehdot ja muutaman euron normaalia lounashintaa hintavampi lounas.”
“Kun illalla tilasin päivällisen ja viiniä, miestarjoilija toi minulle laseissa kahta eri vaihtoehtoa maisteltavakseni joista sitten valitsinkin itselleni mieluisimman. Hän oli todella ammattitaitoinen (oli Virosta kotoisin ja nimensä alkoi K:lla). :O”
“Illalla juomaa tilatessani myyjä oli vähän töykeä (nainen, suomalainen) ja töksäytti ettei meillä ole puolimakeaa on vain kuivaa valkoviiniä.”
“Erittäin runsas salaattipöytä. Hyviä liharuokia!”
“Jälkiruokien puute, tosin nostaisivat varmaankin lounaan hintaa. Jälkkäreinä yleensä vain keksit.”
“'NIZZAN TORIN SALAATTI- JA LEIPÄPÖYTÄ' on mielestäni ihan mahrava”
“Hyvät, maistuvat alkupalat ja salaatit, siitä huolimatta, että herkullinen katkarapu -salaatti on kadonnut pöydästä”
“tarjoilija oli ystävällinen”
“Käyn siellä siis lounaalla. Lounaspöytä on todella hyvä, salaattipöytä monipuolinen. Se on kenties rakennettukin niin, että tarkoitus ei olisi syödä muuta kuin salaattipöytä. Oma toiveeni olisi, että salaattipöydässä ei tarvisi olla niin paljon kanaa/tunaa/lihaa/pastaa vaan vielä lisää kaikkia kivoja tuoreita salaatteja ja vihanneksi ja niistä tehtyjä salaatteja. Koska minä kuitenkin syön sen lämpimän ruoan. Mutta erittäin hyvä pöytä. Ehkä jotain jälkiruoaksi muuta kuin keksejä? Hedelmä, viinirypäleitä? Hedelmäsalaattia tai jotain rahkaa...?”
“Ääh... Tulee liina täyteen kun siellä syö. Lämmin ja tumma ilmapiiri on myös vähän pimeä ja tumma.”
“Yleensä palvelu pelaa, välillä kassalla on ollut hitautta tai kassaa on saanut odottaa, muutoin ruoka on hyvää, salaattipöytä runsas ja lämmin ruoka on maukas”
“Seurueen muihin annoksiin oli käytetty niin paljon suolaa, ettei sitä ilmeisesti riittänyt enää omaani ;-) Kalalle (kuha) olisi voinut olla annoksen yhteydessä sitruunalohko ja kalaa olisi voinut hieman maustaa esim. yrteillä.”
“Kts. Edellinen kommentti. Valot olivat makuuni melko kirkkaat, niitä voisi hiukan himmentää tunnellisuuden lisäämiseksi.. en huomannut, että ravintolassa olisi ollut taustamusiikkia..”
“ruoka erittäin hyvää. henkilökunta rennosti, ystävällistä, joustava”
“En ollut mitään moitittavaa.”
“mukava ympäristö, mukava henkilökunta, hyvä ruoka, S-bonukset”
“Vastaanottaneen tarjoilijan asenne poikkeuksellisen miellyttävä ja hymyilevä. Huippu asenne kohdata asiakas palvelualttiisti ja tarpeet huomioiden. Remontoitu uusi tilan ilme: olohuonemainen ja viihtyisä. Kursailemattoman hyvä ruoka.”
“Keskeinen sijainti kaupungissa. Rauhallinen tunnelma; se oli tärkeä, koska halusin jutella pitkään harvinaisen vieraani kanssa.”
“Siisteydestä se, että lattialla oli punajuuren paloja yms. Ne olivat liukkaat jalan alla juuri noutopöydän vieressä. Huomautin pari kertaa, ensi kerralla sitä ei ilmeisesti kuultu. Ei suuri haitta kuietnkaan.”
“Runsas ja monipuolinen salaattipöytä”
“Lounas oli hyvä”
“Eräs tarjoilija oli tosi töykeä ja ravintolassa on kova meteli ilmeisesti kaiun vuoksi”
“Todella hyvä lounastarjoilu, varsinkin salaattipöytä on runsas ja monipuolinen. Rauhallinen ja mukava tunnelma. Lounasta voi juhlistaa asiakasomistajaviinillä, joka oli myös ihan hyvää. Mieluummin maksaa muutaman euron enemmän viinistä, joka on hyvää eli toivotaan, että nämäkin valitaan huolella ruokailuun sopiviksi.”
“Ei mitään”
“Mukava miljöö ja ystävällinen palvelu.”
“Ruokalista oli uusittu, mutta mahtava härkäruukku ja maksaruoka oli jätetty, hienoa!”
“Tunnelmallinen sisustus.Ystävällinen palvelu.”
“Ruoka oli hyvää, ehkä kasvisruokailijana olisi toivonut lämpimään ruokaan myös kasvisvaihtoehdon”
“Kasvisruuan puute”
“Hyvä ruoka ystävällinen henkilökunta rauhallinen tunnelma”
“Hiukan oli kallista”
“Hei, seurueessa oli kaksi aikuista ja kaksi lasta, 11- ja 12-vuotiaat. Toisella aikuisella ja lapsella on keliakia. Lapselle löytyi helposti maistuva gluteeniton ateriavaihtoehto listalta. Aikuinen valitsi salaattilounaan. Oli todella helppoa ja miellyttävää valita salaattiin ainekset, kun jokaisen tarjoiluastien reunassa oli merkintä L,G. Ainoastaan yksi salaattiosa ei sopinut. Olisipa joka paikassa näin merkittynä salaattien osalta. Tästä asiasta vierailun aikana annoimme jo tarjoilijalle kiitoksia. Hän kävi ystävällisesti kysymässä tilanteemme ja todella nopeasti saimme vastauksia gluteenia vai ei kysymyksiimme. Oli helppo ja mukava asioida. Ihan pieni korjaamisehdotus olisi ja se liittyy jälkiruokakahviin, oli tarjolla jotain tavallista keksiä, mutta gluteenitonta vaihtoehtoa ei ollut tarjolla. Tämän olisi toki tarjoilijalta varmaankin voinut halutessaan kysäistä, mutta siinä vaiheessa pelkkä kahvi oli mainio jälkiruoka. On aina kiva, kun ei tarvitse gluteenitonta erikseen selvittää tai käydä kysymässä. Olimme tosi tyytyväisiä. Meillä oli pitkä junamatka takana ja lapset jo tarvitsivat lounasta. Ihanaa, että kaikki järjestyi niin helposti ja sujuvasti. Tästä vinkkaamme edelleen meidän keliakiatutuille. Lounasvaihto oli todella monipuolinen ja yllätyksellinen mukavalla tavalla.”
“Ei moitteen sanaa :)”
“Rauhallinen paikka”
“Rauhaisa, siistit wct”
“Ruoka oli hyvää ja henkilökunta ystävällistä. Ravintola oli käyntimme aikaan aika hiljainen (vain vähän asiakkaita eikä mahdollinen taustamusiikkikaan vienyt huomiota), joten siellä pystyi hyvin keskustelemaan ystävien kanssa.”
“Vaikka söin kolme ruokalajia ja join muita juomia, piti pöytään kannetusta hanavedestä maksaa euro. Tämä tuli yllätyksenä laskun maksamisen aikaan, mikä oli harmillista.”
“Ihan tasokas kokemus, ei isoja pulmia. Mutta onhan se hotellin alakerran ravintola, sitähän ei voi muuttaa miksikään.”
“Ruoka”
“Ruoka tilausta joutui odottamaan”
“Kiva palvelu”
“Talon viini-tarjous puutuu. Tämä olisi ainakin näin kesän terassikautena kiva lisä kalliimpien viinien oheen.”
“ystävällinen palvelu maistuva aamupala tuoreet ruoka-aineet illalla lasten drinkki”
“vähän siellä on ahdasta”
“Ystävälliset ja palvelevia tarjoilijoita. Viihtyisä miljöö, kynttilät pöydissä. Tunnelmallinen ja hyvä ruoka.”
“edulliset s-viinit, hyvä ruoka”
“s-etu-ruokia aika vähän”
“Miellyttävä ympäristö”
“Tarjoilija unohti meidät pitkäksi aikaa eikä pyydellyt anteeksi”
“Alkuruokapöytä on keskustan parhaita. Pääruoka on mielestäni ihan sivuroolissa ja myös jää selkeästi alkuruokien tasosta. Näiden alkuruokien vuoksi kannattaa lounaalle tulla vaikka vähän pidempääkin.”
“Kävin ystävän kanssa oluella, hän tilasi aika harvinaisen oluen. Päättelen siis, että olutvalikoiman täytyy olla hyvä”