Menneinä aikoina manu oli nimitys mestarille ja oman alansa parhaalle ammattilaiselle. Bistro Manussa ruoka ja juoma tarjoillaan tämän päivän mestarillisella otteella. Meidän mestariemme kädentaidot löytyvät soppakauhan varresta, cocktail-lasista sekä vieraitamme hurmaavista ravintolaelämyksistä.

Bistro Manu kutsuu kylään nykypäivän mestarit ja arjen sankarit. Manussa kokoontuvat kaikki oman elämänsä mestarit, kuten sinä ja minä; hyvän palvelun, ruoan ja juoman äärelle.

Sinä tiedät, mitä haluat. Me tiedämme, miten tarjoilemme sen sinulle mestarillisella tyylillä!

 
 
 
 

Asiakastyytyväisyys

4,3

Ruoka (4,3)
Palvelu (4,4)
Tunnelma (4,3)

Asiakkaamme suosittelevat

Päivitetty 07.07.2020 Pyrimme kehittymään jatkuvasti. Siksi kysymme asiakkailtamme miten onnistuimme. Tutkimuksen tuottaa meille Taloustutkimus. Tutkimus perustuu viimeisen 3 kuukauden aikana kerättyyn asiakaspalautteeseen. Alla satunnainen otos kommenteista.
“Koronan ja juhannuksen takia ravintolassa oli hiljaisempaa, mutta tunnelma ja palelu joka tapauksessa hyvä. Vaimoni sai ruokatilaukseensa omat toivomuksensa ruokarajoitteensa takia. Pienenä takaiskuna oli, ettei tilaamiimme Dry Martineihin ollut oliiveja, jonka asian tarjoilija ilmoitti jo tilausvaiheessa. Asian 'korjasi', että olimme saaneet vastaanotosta drinkkiliput syntymäpäiväni ja hääpäivämme johdosta.”
“Pöytiintarjoiltu lounas ja hyvä salaattipöytä.”
“Kyllä kokemus oli iloisen ja huomaavaisen henkilökunnan johdosta niin positiivinen että olen jo suositellut.”
“Meitä palvellut tarjoilua oli paras laatuaan mutta muut tarjoilijat kulkivat nyrpeät ilmeet kasvoillaan.”
“Kiva ilmapiiri ja helppo mennä hotelliasukkaalle. Tilavaa ja saimme näköalapöydänkin. Ruoka oli kelvollista, tosin annos oli pieni.”