Bistro Gimis – Niin Gimis on Stadi!

Urbaani satamamiljöö, Jätkäsaari ja Punavuoren citykulttuuri – täällä "Pohjolan Berliinissä" on moderni helsinkiläinen elämänmeno parhaimmillaan ja aidoimmillaan. Ruoholahdenrannan kortteliravintola, Bistro Gimis, on kuin pieni pala Helsinkiä itsessään – stadilaiset maut, liikkeellä olemisen fiilis ja meren läheisyys tekevät siitä kiinnostavan kohtaamispaikan keskellä mielenkiintoisinta kasvualuetta Helsingissä. Ravintola hyödyntää keittiössään pientuottajien helmiä ja stadilaista lähialueen ruokaa, kuten lähivesiltä pyydettyä kalaa. Juomapuolella on tuotteita lähialueen pienpanimolta ja paikallisesti kehitettyjä drinkki-luomuksia. Sen industrial-henkisessä miljöössä on aistittavissa rakennuksen teollinen historia sekä viereisen satama-alueen rouhea tunnelma.

Seaside hotellin aulan ja Gimiksen välissä sijaitseva RO-RO Bar tekee kunniaa erityisesti Stadin kaduille. Siellä voi kokea myös Anselmi Oksmanin graffititaidetta, aitoa katuruokaa sekä paikalliseen henkeen luotuja drinkkejä ja oluita.

Seuraa meitä myös Facebookissa ja  tiedät mitä meillä tapahtuu!

Asiakastyytyväisyys

3,8

Ruoka (3,8)
Palvelu (3,7)
Tunnelma (3,9)
Lapset (4,1)

Asiakkaamme suosittelevat

Päivitetty 26.05.2020 Pyrimme kehittymään jatkuvasti. Siksi kysymme asiakkailtamme miten onnistuimme. Tutkimuksen tuottaa meille Taloustutkimus. Tutkimus perustuu viimeisen 3 kuukauden aikana kerättyyn asiakaspalautteeseen. Alla satunnainen otos kommenteista.
“Hyvä vaihtoehto ravintolalle joka ei ole samassa hotelli.”
“Nopea ja ystävällinen palvelu. Ruokaa ei tarvinnut kauaa odotella ja se oli erittäin hyvää.”
“Erittäin mukava ravintola. Asuimme hotellissa 3 yötä.”
“Kävin aamiaisella. Olisin toivonut enemmän maidottomia ja vegaanisi vaihtoehtoja. Muuten ruoka oli hyvää. Tarjoilupöytien asettelua voisi miettiä, sillä ne ruuhkautuivat kummallisesti. Toivoisin erikoiskahvimahdollisuutta myös kasvipohjaisilla maidoilla.”
“Tervetulotoivotus oli vähän puutteellista, mutta tulin vähän muuta porukkaa jäljessä. Laskujen saaminen kesti kauan ja aika harvoin vierailtiin tsekkaamassa miten meillä menee”
“Oli sukutapaaminen joka sujui kaikin puolin mukavasti”