Ravintola on toistaiseksi suljettu

Ravintola on suljettu 20.3.2020 alkaen toistaiseksi sopeuttaessamme toimintaamme vallitsevaan tilanteeseen.

Löydät läheltämme auki olevat ravintolat raflaamo.fi palvelusta.

 

The restaurant is currently closed

The restaurant has been closed since March 20, 2020 for the time being, as we adjust to our importance.

You can find near us open restaurants from website raflaamo.fi.

 

******************

 

Bistro Gimis – Niin Gimis on Stadi!

Urbaani satamamiljöö, Jätkäsaari ja Punavuoren citykulttuuri – täällä "Pohjolan Berliinissä" on moderni helsinkiläinen elämänmeno parhaimmillaan ja aidoimmillaan. Ruoholahdenrannan kortteliravintola, Bistro Gimis, on kuin pieni pala Helsinkiä itsessään – stadilaiset maut, liikkeellä olemisen fiilis ja meren läheisyys tekevät siitä kiinnostavan kohtaamispaikan keskellä mielenkiintoisinta kasvualuetta Helsingissä. Ravintola hyödyntää keittiössään pientuottajien helmiä ja stadilaista lähialueen ruokaa, kuten lähivesiltä pyydettyä kalaa. Juomapuolella on tuotteita lähialueen pienpanimolta ja paikallisesti kehitettyjä drinkki-luomuksia. Sen industrial-henkisessä miljöössä on aistittavissa rakennuksen teollinen historia sekä viereisen satama-alueen rouhea tunnelma.

Seaside hotellin aulan ja Gimiksen välissä sijaitseva RO-RO Bar tekee kunniaa erityisesti Stadin kaduille. Siellä voi kokea myös Anselmi Oksmanin graffititaidetta, aitoa katuruokaa sekä paikalliseen henkeen luotuja drinkkejä ja oluita. Baari on avoinna päivittäin ark. klo 11-23 ja la-su 11-23. Baarissa tarjoillaan arkisin myös maukas lounas.

Seuraa meitä myös Facebookissa ja  tiedät mitä meillä tapahtuu!

Asiakastyytyväisyys

4,1

Ruoka (4,2)
Palvelu (3,9)
Tunnelma (4,2)
Lapset (3,9)

Asiakkaamme suosittelevat

Päivitetty 31.03.2020 Pyrimme kehittymään jatkuvasti. Siksi kysymme asiakkailtamme miten onnistuimme. Tutkimuksen tuottaa meille Taloustutkimus. Tutkimus perustuu viimeisen 3 kuukauden aikana kerättyyn asiakaspalautteeseen. Alla satunnainen otos kommenteista.
“Hyvä vaihtoehto ravintolalle joka ei ole samassa hotelli.”
“Nopea ja ystävällinen palvelu. Ruokaa ei tarvinnut kauaa odotella ja se oli erittäin hyvää.”
“Erittäin mukava ravintola. Asuimme hotellissa 3 yötä.”
“Kävin aamiaisella. Olisin toivonut enemmän maidottomia ja vegaanisi vaihtoehtoja. Muuten ruoka oli hyvää. Tarjoilupöytien asettelua voisi miettiä, sillä ne ruuhkautuivat kummallisesti. Toivoisin erikoiskahvimahdollisuutta myös kasvipohjaisilla maidoilla.”
“Tervetulotoivotus oli vähän puutteellista, mutta tulin vähän muuta porukkaa jäljessä. Laskujen saaminen kesti kauan ja aika harvoin vierailtiin tsekkaamassa miten meillä menee”
“Oli sukutapaaminen joka sujui kaikin puolin mukavasti”
“Olen keliaakikko, ja oli tosi ilahduttavaa, kun tämäkin ruokavalio oli huomioitu sekä valikoimassa että tarjolle laittamisessa+”
“Miellyttävä tunnelma, sujuva palvelu ja herkullinen konstailematon ruoka.”
“Runsas ja ruokaisa salaattipöytä toimii hyvin yhden ruokalajin kanssa. Ystävällinen ja hyväntuulinen henkilökunta. Pientä säätöä maksukorttien kanssa.”
“Lounaskokemuksena 10+”
“Lasten leikkipaikan puuttuminen vähentää innostusta tulla kaveriperheiden kanssa”
“Kodikas tunnelma, ei liian asiallinen.”
“Olimme tyytyväisiä Bistro Gimiksen ruokaan ja palveluun. Juhlistimme vaimoni kanssa tapaamisemme 35-vuotis päivää ja kaikki meni hyvin.”
“Sujuvuus, hyvä ruoka.”
“Tilasin hirviburgerin ja sain gimisburgerin. Oletan että tarjoilija kuuli sen väärin, mutta ei varmistanut sitä minulta. Gimisburgerin pihvi oli täysin kypsä vaikka tilasin mediumina. Edellisenä päivänä medium oli medium”
“Miellyttävä ympäristö ja hyvää ruokaa.”