Ravintolarajoitusten vuoksi ravintolamme on suljettuna 28.12.2021 - 31.1.2022.

Hotelli Radisson Blu Aleksanterin aulabaarissa alkoholin myynti päättyy klo 17.00, joiden nauttiminen ravintolatiloissa on sallittua klo 18.00 saakka.

Katso lähimmät avoinna olevat ravintolat: https://www.raflaamo.fi/fi/helsinki.

Aleksanterin nimessä on jotain juhlallista. Onhan tämä nimi ollut peräti kolmella Suomen hallitsijalla. Heistä järjestyksessä toisen mukaan nimettiin läheiselle vehreälle Bulevardille rakennettu teatteri, jonka sisustus hakee vertaistaan. Tämän suurmiehen mukaan nimettiin myös Bistromme. Sen ikkunoista avautuu myös Lönnrotinkatu, Suomen kansalliseepoksen kokoajan mukaan. Mestareita hänkin.

Täällä on aina tapahtunut. Kun kieltolaki päättyi 5. huhtikuuta 1932, avautui kaupungin ensimmäinen alkoholiliike tiloihimme. Tänä päivänä Bistro Aleksanterin lähellä on värikkään historian ohella uutta luovaa liiketoimintaa. Luovan alan ihmiset tapaavat luontevasti Bistro Aleksanterin aulassa. Tänne kuka tahansa voi piipahtaa hetkeksi pohtimaan uusia ideoita tai vain nauttimaan rennosti olostaan.

Mestarimme kohtaavat täällä kaltaisiaan, paikallisia ja pidemmältä tulleita. Täällä koko kortteli kokoontuu. Täällä voit nähdä ja kokea jotain poikkeuksellisen kaunista.

Tervetuloa kokemaan se itse. Mestareidemme otteessa, Bistro Aleksanterissa.

Asiakkaamme suosittelevat

Päivitetty 25.01.2022 Pyrimme kehittymään jatkuvasti. Siksi kysymme asiakkailtamme miten onnistuimme. Tutkimuksen tuottaa meille Taloustutkimus. Tutkimus perustuu viimeisen 3 kuukauden aikana kerättyyn asiakaspalautteeseen. Alla satunnainen otos kommenteista.
“Isännöin pienen organisaation pikkujouluja. Kaikki toimi mainiosti ja palvelu oli joustavaa.”
“"Olimme vain baarissa käymässä museokäynnin jälkeen, joten lyhyt kommunikointi vain tilatessa/kassalla, mutta kaikki sujui hyvin. Käymme silloin tällöin, jos olemme lähistöllä teatterissa tms, koska aina on tilaa ja rauha keskustella."”
“"Maukas ruoka, viihtyisä ympäristö, ystävällinen henkilökunta"”
“"SOK ravintolat etsi tämän paikan, kun Vaakuna hinnoitteli itsensä ulos 2019. Erittäin sopiva vuosikokouksemme tarpeisiin. Pyörätuolinkin tuojalle olisi löytynyt parkkiapua, jos olisimme osanneet kysyä."”
“"Viihtyisä, rauhallinen paikka, miellyttävä sisustus."”
“"Mukava ravintola, hyvä ruoka, ystävällinen palvelu."”
“Kaikki toimi”
“"Ihan ok, ei kuitenkaan jäänyt mitään ahaa elämystä vasn normi kuppila. "”
“Onnistunut perus ruokailu”