Aleksanterin nimessä on jotain juhlallista. Onhan tämä nimi ollut peräti kolmella Suomen hallitsijalla. Heistä järjestyksessä toisen mukaan nimettiin läheiselle vehreälle Bulevardille rakennettu teatteri, jonka sisustus hakee vertaistaan. Tämän suurmiehen mukaan nimettiin myös Bistromme. Sen ikkunoista avautuu myös Lönnrotinkatu, Suomen kansalliseepoksen kokoajan mukaan. Mestareita hänkin.

Täällä on aina tapahtunut. Kun kieltolaki päättyi 5. huhtikuuta 1932, avautui kaupungin ensimmäinen alkoholiliike tiloihimme. Tänä päivänä Bistro Aleksanterin lähellä on värikkään historian ohella uutta luovaa liiketoimintaa. Luovan alan ihmiset tapaavat luontevasti Bistro Aleksanterin aulassa. Tänne kuka tahansa voi piipahtaa hetkeksi pohtimaan uusia ideoita tai vain nauttimaan rennosti olostaan.

Mestarimme kohtaavat täällä kaltaisiaan, paikallisia ja pidemmältä tulleita. Täällä koko kortteli kokoontuu. Täällä voit nähdä ja kokea jotain poikkeuksellisen kaunista.

Tervetuloa kokemaan se itse. Mestareidemme otteessa, Bistro Aleksanterissa.

Asiakastyytyväisyys

4,2

Ruoka (4,2)
Palvelu (4,3)
Tunnelma (4,2)
Lapset (4,2)

Asiakkaamme suosittelevat

Päivitetty 30.11.2021 Pyrimme kehittymään jatkuvasti. Siksi kysymme asiakkailtamme miten onnistuimme. Tutkimuksen tuottaa meille Taloustutkimus. Tutkimus perustuu viimeisen 3 kuukauden aikana kerättyyn asiakaspalautteeseen. Alla satunnainen otos kommenteista.
“"Mukava ravintola, hyvä ruoka, ystävällinen palvelu."”
“Kaikki toimi”
“"Ihan ok, ei kuitenkaan jäänyt mitään ahaa elämystä vasn normi kuppila. "”
“Onnistunut perus ruokailu”
“"Ruoka oli erinomaista, samoin palvelu."”
“"Hyvä ruoka, viihtyisä ympäristö, ystävällinen henk. Kunta"”
“"Ruoat oli hyviä ja sijainti ravintolalle loistava. Meistä ei kukaan oikein välittänyt sohvista ruokapöydän ääressä, koska ainakin näin 160cm ihmisenä syöminen oli aika epämukavaa ja epäergonomista. Saatiin palvelua vain englanniksi, joka oli myös ei-englantia kovin hyvin puhuville vähän epämukavaa, jonka takia tein tilauksia heidän puolestaan. Muuten kaikki ok."”
“Todella hyvä ruoka ja ystävällinen henkilökunta”
“"Tarjoilija puhui vain englantia, joten osa seurueestamme tarvitsi tulkkausta. "”
“Hyvä ruoka ja palvelu. Sijaintikin ok.”
“-hyvå palvelu ja ruoka sekä viihtyisä ympäristö”