Belge bar&bistro on mutkaton belgialainen olut- ja seurustelu-ravintola kahdessa kerroksessa Kluuvikadulla. Belgialaiset rakastavat hyvää ruokaa ja juomaa niin laadullisesti kuin määrällisesti. Tämä on myös Belgen ohjenuora; tarjota asiakkaille elämän hyviä puolia. Olut kaadetaan oikein ja annokset ovat reiluja ja rehellisiä.

Katutason baari on levähdyspaikka Kluuvikadun sykkeessä. Baarimikko kertoo mielellään belgialaisista oluista ja tekee suosituksia halutessasi.

Belgen bistrossa tarjoillaan mutkatonta syötävää reiluina annoksina. Täällä ruokailee monenlaista hyvän ruoan ystävää - toimittajasta pankkiiriin ja turistista näyttelijään. Belgen kuuluisat simpukat valmistetaan aina tuoreista sinisimpukoista, kiireisimpinä aikoina simpukoita kuluu jopa yli 400 kg viikossa! 

Yläkerran kirjasto bistron vieressä on töiden jälkeisen rentoutumisen sydän. Kodikas tila houkuttelee paikalle viihtymään porukassa tai vaikka yksinkin. Isot sohvat, tumma puu ja lämmin valaistus luovat välittömän tunnelman vaihtaa ajatuksia ja nauttia musiikista. Kirjaston baarista tarjoaa hyvän valikoiman belgialaisia oluita.

Belgeen on helppo tulla rentoutumaan; istumaan sohvalle, lukemaan lehtiä ja tapaamaan ystäviä - nauttimaan elämästä.

Keittiö on avoinna

Ma klo 11-22.30
Ti-la klo 11-00
Su klo 12-22.30