Amarillo yhdistää niin ystävät kuin tuntemattomat ja saa jengin viihtymään saman pöydän ääressä. Tyyliltään Amarillo on raikas ja reilu, mutkaton ja energinen. Ruokalistalta löytyy reippaasti tuoreita makuja parhaita lemppareita unohtamatta. Ja tietenkin tarjolla on myös kurkun kostuketta ja mukavaa fiilistä. Ainutlaatuista kokemusta kaipaavan kannattaa varata paikkansa The Tableen. Koko illan kestävä elämys tarjoaa herkuttelua, viihdettä ja paljon iloisia yllätyksiä!

Tule testaamaan, viihtymään ja löytämään uusia frendejä!

LÖYTÖTAVARAT 
Löytötavarat toimitetaan aina kuukauden 15. ja viimeinen päivä Suomen Löytötavarapisteeseen (Narinkka 3, Kampin keskus, puh. 0600 04 401, 1,99 €/alk.min. + pvm.). Muuten voit tiedustella niitä tuntomerkkejä vastaan sähköpostilla venn@sok.fi

Asiakastyytyväisyys

4,1

Ruoka (4,0)
Palvelu (4,1)
Tunnelma (4,1)
Lapset (4,3)

Asiakkaamme suosittelevat

Päivitetty 20.10.2020 Pyrimme kehittymään jatkuvasti. Siksi kysymme asiakkailtamme miten onnistuimme. Tutkimuksen tuottaa meille Taloustutkimus. Tutkimus perustuu viimeisen 3 kuukauden aikana kerättyyn asiakaspalautteeseen. Alla satunnainen otos kommenteista.
“Kaikilla kerroilla olen saanut ammattitaitoista ja ystävällistä palvelua ja olen tuntenut oloni tervetulleeksi. Synttäripäivänä minulle valmistettiin erityisdrinkki, joka oli koristeltu kukilla ja drinkit ovat paikassa todella hyviä.”
“Hyvä sijainti, kiva miljöö. Bonus. Ruoan sai muokattua omien toiveiden mukaan. Tarjoilija (ravintolapäällikö tms) oli mukava ja asiantunteva. Ruokalistamuutoksesta ainoa miinus.”
“kaikki oli hyvin”
“mukava myyjä,sujuva palvelu, ei tarvinnut odottaa laskua”
“kaikki sujui kun tanssi!:)”
“Hyvä ruoka ja keskeinen sijainti”
“Ei s-card menua”
“Tykkään Amarillon ruuista, drinkeistä. Henkilökunta ystävillistä, palvelualttiita.”
“Palvelu oli sujuvaa ja henkilökunta otti hyvin huomioon.”
“Olen asioinut Amarillo Helsinki, Aleksanterinkadulla useita kertoja. Olen aina viihtynyt hyvin ja minut on huomioitu asiakkaana täydellisesti. Erityisesti olen pitänyt saamastani asiakaspalvelusta, minulta on varmistettu tyytyväisyyttäni, toivoitettu tervetulleeksi takaisin jne. Myös ruoka on laadukasta ja ikinä ei ole ollut mitään ongelmia, ei negatiivista palautetta! Tulen ehdottamasti uudelleen! :)”
“Palvelu hyvää, ruoka ja juoma hyvää. Vähän epämukava olo jäi tarjoilijasta, jonka näin syövän nachoja astioista, joita viedään pöytiin alkupaloiksi.”
“Mieleatäni illallisaikaan viikonloppuisin voisi olla enemmän työntekijöitä, jolloin heidän työt sujuisivat jouhevammin Tarjoilijamme oli erinomainen käynnillämme, hänellä oli vain kädet aivan täynnä työtä”
“Nopea palvelu, ystävällinen henkilökunta”
“Varma laatu ja tuttu menu sijainnista riippumatta.”
“The Table konsepti oli aivan mahtava kokemus”
“Paras Asiakaspalvelu!”
“Ruoka ja palvelu oli hyvää.”
“Ruoka oli hyvää ja paikka oli viihtyisä”
“Hyvä ruoka hintatasoon nähden, helppo löytää paikalle, hyvä henkilökunta”
“Kaikki sujui asiallisesti ja reippaasti.oli ystävällinen henkilökunta”
“Gluteeniton kananachoannos oli erittäin maukas ja s- etukortin kuohuviini maistuvaa!”
“Ruoka oli todella hyvää. Tunnettiin itseemme tervettulleeksi.”
“Hyvä sijainti ja kohtuuhintainen ruoka.”
“Ihan hyvä ensi vaikutelma”
“Kaikin puolin ravintolakokemus oli loistava. Kiitos meitä palvelleelle muistaakseni Liikeideapäällikölle, joka teki kokemuksesta loistavan. Käyntipäivä oli 7.9.2020.”
“Miespuolinen tarjoilija erittäin vakuuttava ja loistava asiakaspalvelija! Tunsimme heti olomme tervetulleeksi ja saimme todella nopeaa ja mukavaa palvelua ?? ruoka oli todella hyvää ja erikoistilaustemme mukaista. Täyden kympin ravintola!”
“Palvelu oli sujuvaa ja ystävällistä. Tunnelma mukavan rento ja ruoka maistui.”
“Aivan mahtavaa palvelua joka kerta!”
“Paikka oli viihtyisä ja asiakaspalvelu hyvää. Ruokakin maistui :)”
“Saimme ystäväni kanssa hyvää ja ystävällistä palvelua. Tilaamamme ruoat ja juomat olivat maukkaita, emmekä joutuneet odottamaan niitä kauaa. Ravintolassa oli mukava tunnelma, ja tilat olivat WC-tiloista lähtien siistejä. Miellyttävä kokemus!”
“Kaikki toimi sujuvasti ja ruoka oli oikein hyvää. Kiinnitin huomiota, miten hyvin ja ystävällisesti henkilökunta auttoi minua, kun olen liikuntarajoitteinen. Tuli hyvä mieli käynnistä.”
“Perus s ryhmä”
“Palvelu toimi hyvin ja ruoka-annos oli iso ja herkullinen!ravintola sopii hyvin isommallekkin seurueelle”
“todella hyvä palvelu ja ruoka +++”
“Kokemus oli yksilöllisempi kuin odotin.”
“Erittäin hyvä palvelu, maukas ruoka ja ihana tunnelma”
“Teidän entisessä paikassa jossa olitte Mikonladulla, viihdyin tosi hyvin. Ja en tiennyt että olitte muuttaneet Aleksanterinkadulle. Nyt tiedän missä olette ja tulemme varmasti uudelleen.”
“Jätte god mat”
“Siisti paikka, hyvä ruoka, kohtuullisen hintainen ja hyvällä sijainnilla.”
“Hyvä ravintola, ruoka ja palvelu hyvää.”
“Ystävällinen palvelu, hyvää ruokaa, hinnat kohdallaan”
“Henkilökuntaa sai odottaa ja heitä ei näkynyt ollenkaan kun olisi tarvinnut kysyä jotakin tai tehdä tilausta”
“Ravintola keskeisellä paikalla, hyvä palvelu, hyvä ruoka.”
“Hyvä ruoka, hyvällä paikalla,”
“Työntekijät ottivat heti tilanteen hyvin haltuun ja kysyivät haluammeko juomia! Pöytäänohjaus tapahtui ripeästi ja saimme erittäin hyvän pöydän! Myyjät suosittelivat ruokia ja juomia, joten oli kiva kokeilla kerrankin jotain uutta! Ruoka maistui ja juomat olivat hyviä.”
“Ei ole kenelle suosittelen.”
“Ole todella kiva asiakaspalvelu Ja ruoka oli maukas.”
“Palvelu ja ruoka oli hyvää :)”
“Ruoka oli hyvää ja maistuvaa. Palvelu nopeaa. Ihan mahtava vuoropäällikkö. Kiitos hänelle. Huomioi meidät todella upeasti. ??”
“Ruoka oli kyllä hyvää mutta henkilökunnan vähyys vaikutti selvästi palveluun.”
“Hyvä ruoka, ei pitkää odotusaikaa osattiin jo alkuun sanoa keskimääräinen odotusaika, ystävällinen ja huomioiva henkilökunta”
“Ei ollut valittamista”
“Oltiin isommalla porukalla syömässä. Kiva kun meidän pöytä oli syrjemmässä ja saatiin olla rauhassa omassa kerroksessa (myös muille asiakkaille kun emme olleet mikään hiljainen porukka). Henkilökunta oli ystävällistä ja huumorintajuista, kävi usein ja huolehti että meillä on kaikki hyvin - ei tarvinnut etsiä tarjoilijaa. Ainoa huono seikka minkä muistan, oli se että synttärisankari sai viimeisenä ruoan eteensä. Voin suositella ravintolaa tämän käynnin perusteella myös isommalle porukalle.”
“Ok jos hakee texmexiä, vaikka ei olekaan erityisen viihtyisä paikka.”
“Kaikki toimii ja todella hyvää ruokaa!”
“Miellyttävä paikka”
“Mukava, tunnellmallinen, terassikin auki”
“Suosittelisin ravintolaa kyllä, mutta vähän riippuen siitä millainen ravintola on haussa, koska Amarillo ei kuitenkaan ole mikään Fine Dining ravintola. Olen asioinut eri Amarilloissa jo useiden vuosien ajan ja olen aina pitänyt ruuasta sekä yleisestä tunnelmasta joita Amarillot tarjoavat. Jos haluan Fine Diningiä, menen sellaiseen paikkaan, mutta jos kaipaan rennompaa meininkiä tulen ehdottomasti Amarilloon! Koen, että ainakin Aleksanterinkadun Amarillossa on yritetty nostaa ketjun tasoa ja se on mielestäni onnistunut hyvin! Tehkää jatkossakin hyvää ruokaa ja pitäkää rento meininki, se on ainakin minun makuuni!”
“Ihan mukava paikka ja sijainti hyvä”
“Hinta ja laatu ok, hyvä palvelu, puhdasta”
“Hyvin onnistunut konsepti uudistus!”
“Henkilökunta oli mukavaa, tilauksen tuloon ei kestänyt liian kauan”
“Hyvällä paikalla, hyvä ruoka ja hyvä palvelu”
“Hyvä palvelu, maittava ruoka ja juoma, miellyttävä miljöö”
“Helppoa asiointia.”
“Baarin 'tyttö' (ilmeisesti vuoron esimies) oli nuoresta iästä huolimatta täysin ammattilainen. Hyvä ja nopea palvelu.”
“Voisin suositella,mutta Amarillosta puuttuu hieman sellainen hyvänolon ja ilon fiilis mitä muissa meksikolaistyylisissä ravintoloissa on.”
“Olen suositellut ravintolaa ystäville ja he ovat myös käyneet ja tykänneet ravintolasta.”
“Ei mitään huonoa tai mieleenpainuvan hyvää kokemusta mistään. Kaikki sujui hyvin ja ruoka ok. Lapsille voisi olla muutakin kuin lihapulla/hamppari vaihtoehtoja. Tarjoilija todella ystävällinen.”
“Kiva tulla, hyvää ruokaa, tilava”
“Todella kiva sisustus ja tunnelma. Odottelimme kumminkin noin viitisen minuuttia ennenkuin kukaan edes tervehti meitä vaikka tiskin takana oli neljä ihmistä. Kysyimme yhdeltä että odottelemmeko tässä kun tulimme syömään vai menemmekö vain pöytään niin hän sanoi ettei tiedä että kysy joltakin muulta. Tämän jälkeen hän jatkoi puuhasteluaan mutta ei edes vinkannut kollegalleen tai selvittänyt asiaa. Tiskillä ei silloin ollut muuta asiakkaita eli kolme mimmiä tutki jotain paperia ja tämä nuori poika vain seisoi. Joku tervehdys, hymy tai huikkaus että joku palvelee hetken päästä olisi riittänyt”
“Viihtyisä paikka ja hyvä ruoka”
“Olin positiivisesti yllättynyt. Ehkä myöh aika salli hökunnalta hyvän huomion. Sorry to say mut kaipaan Raffaelloa ??”
“Hyvä ruoka, kiva sisustus, ystävällinen ja nopea palvelu”
“Siisti, nopea palvelu, keskeisellä paikalla.”
“Pöytiin ohjaus todella hidasta, baarimikko vain levitteli käsiään ja huokaili henkilökunnan perään. Ravintolan täyttöasteen ollessa matala, runsaasti tyhjiä pöytiä sisällä ja myös terasdilla.”
“Ei moittimista suuremmin, aika perus ketjuravintola. Tietää suunnilleen mitä saa.”
“Paikka oli tunnelmallinen ja ruoka hyvää.”
“Hyvä ruoka, palvelu ja tunnelma.”
“Hyvä asiakaspalvelu ja ruoka. Viihtyisä tunnelma”
“Liikkeeseen helppo astua, palvelu luontevaa.”
“Oli ihan ok korona asiathuomioitu”
“Oli kiva tulla ja paikka oli siisti. Meillä oli erinomainen tarjoilija. Huonoa oli ruokapöytämme sijainti ja todella epämiellyttävät tuolit. Panostamalla näihin ja siihen ettei lautasia viedä liian aikaisin pöydästä, niin saisitte asiakkaat viihtymään pidempään ja käyttämään rahaa teillä emnwmmän.”
“Ruokalista voisi olla hieman laajempi. Mielestäni aikoinaan oli valinnan varaa enemmän.”
“Ok”
“Tyytyväisyyttä ruokaan kysyttiin jo muutaman minuutin jälkeen kun ruuat oli tuotu pöytään. Kun syötyämme pyysimme laskun, jouduimme odottamaan sitä ainakin 20 minuuttia.”