Amarillo yhdistää niin ystävät kuin tuntemattomat ja saa jengin viihtymään saman pöydän ääressä. Tyyliltään Amarillo on raikas ja reilu, mutkaton ja energinen. Ruokalistalta löytyy reippaasti tuoreita makuja parhaita lemppareita unohtamatta. Ja tietenkin tarjolla on myös kurkun kostuketta ja mukavaa fiilistä. Ainutlaatuista kokemusta kaipaavan kannattaa varata paikkansa The Tableen. Koko illan kestävä elämys tarjoaa herkuttelua, viihdettä ja paljon iloisia yllätyksiä!

Tule testaamaan, viihtymään ja löytämään uusia frendejä!

LÖYTÖTAVARAT 
Löytötavarat toimitetaan aina kuukauden 15. ja viimeinen päivä Suomen Löytötavarapisteeseen (Narinkka 3, Kampin keskus, puh. 0600 04 401, 1,99 €/alk.min. + pvm.). Muuten voit tiedustella niitä tuntomerkkejä vastaan sähköpostilla venn@sok.fi

Asiakastyytyväisyys

3,9

Ruoka (4,0)
Palvelu (3,8)
Tunnelma (3,9)
Lapset (3,1)

Asiakkaamme suosittelevat

Päivitetty 04.08.2020 Pyrimme kehittymään jatkuvasti. Siksi kysymme asiakkailtamme miten onnistuimme. Tutkimuksen tuottaa meille Taloustutkimus. Tutkimus perustuu viimeisen 3 kuukauden aikana kerättyyn asiakaspalautteeseen. Alla satunnainen otos kommenteista.
“Ei mitään huonoa tai mieleenpainuvan hyvää kokemusta mistään. Kaikki sujui hyvin ja ruoka ok. Lapsille voisi olla muutakin kuin lihapulla/hamppari vaihtoehtoja. Tarjoilija todella ystävällinen.”
“Kiva tulla, hyvää ruokaa, tilava”
“Todella kiva sisustus ja tunnelma. Odottelimme kumminkin noin viitisen minuuttia ennenkuin kukaan edes tervehti meitä vaikka tiskin takana oli neljä ihmistä. Kysyimme yhdeltä että odottelemmeko tässä kun tulimme syömään vai menemmekö vain pöytään niin hän sanoi ettei tiedä että kysy joltakin muulta. Tämän jälkeen hän jatkoi puuhasteluaan mutta ei edes vinkannut kollegalleen tai selvittänyt asiaa. Tiskillä ei silloin ollut muuta asiakkaita eli kolme mimmiä tutki jotain paperia ja tämä nuori poika vain seisoi. Joku tervehdys, hymy tai huikkaus että joku palvelee hetken päästä olisi riittänyt”
“Viihtyisä paikka ja hyvä ruoka”
“Olin positiivisesti yllättynyt. Ehkä myöh aika salli hökunnalta hyvän huomion. Sorry to say mut kaipaan Raffaelloa ??”
“Hyvä ruoka, kiva sisustus, ystävällinen ja nopea palvelu”
“Siisti, nopea palvelu, keskeisellä paikalla.”
“Pöytiin ohjaus todella hidasta, baarimikko vain levitteli käsiään ja huokaili henkilökunnan perään. Ravintolan täyttöasteen ollessa matala, runsaasti tyhjiä pöytiä sisällä ja myös terasdilla.”
“Ei moittimista suuremmin, aika perus ketjuravintola. Tietää suunnilleen mitä saa.”
“Paikka oli tunnelmallinen ja ruoka hyvää.”
“Hyvä ruoka, palvelu ja tunnelma.”
“Hyvä asiakaspalvelu ja ruoka. Viihtyisä tunnelma”
“Liikkeeseen helppo astua, palvelu luontevaa.”
“Oli ihan ok korona asiathuomioitu”
“Oli kiva tulla ja paikka oli siisti. Meillä oli erinomainen tarjoilija. Huonoa oli ruokapöytämme sijainti ja todella epämiellyttävät tuolit. Panostamalla näihin ja siihen ettei lautasia viedä liian aikaisin pöydästä, niin saisitte asiakkaat viihtymään pidempään ja käyttämään rahaa teillä emnwmmän.”
“Ruokalista voisi olla hieman laajempi. Mielestäni aikoinaan oli valinnan varaa enemmän.”
“Ok”
“Tyytyväisyyttä ruokaan kysyttiin jo muutaman minuutin jälkeen kun ruuat oli tuotu pöytään. Kun syötyämme pyysimme laskun, jouduimme odottamaan sitä ainakin 20 minuuttia.”
“Ruoka oli tosi hyvä”
“Kivan tavallinen”
“Ruoan laatu on parantunut ja valmistustapa parempi kuin ennen”
“Koronan takia tarjoilijat olivat kiireisiä ja koska pöytämme oli oven suussa, oli se hieman rauhaton”
“Palvelu oli muilta osin miellyttävää ja sujuvaa, mutta laskun saaminen tuotti hankaluuksia vaikka istuimme käytävällä jonka läpi kaikki tarjoilijat kulkivat. Meidän pöytään tarjoillut henkilö katosi pitkäksi aikaa eikä kehenkään muuhun saanut katsekontaktin. Lopulta saimme pyydettyä laskun kun meidän pöytään harhaili vahingossa tarjoilija naapuripöydän annokset kädessään.”
“Hyvää perusruokaa ja -juomaa, palvelu hyvä”
“Tarjoilija keskittyi paljon vieressä olevaan isoon seurueeseen, eikä palvellut meitä hyvin. Ruoka oli kyllä hyvää ja viihdyimme muuten hyvin”
“Todella mukavaa palvelua miestarjoilijalta, suositteli juuri meille sopivat juomat ja ruoka oli hyvää.”
“Kaikki oli kaikinpuolin toimivaa”
“Helppo mennä”
“Hyvä ruoka”
“En yleensä suosittele ravintoloita, joista kaikki jo tietävät”
“Paikka ja palvelu olivat ihan jes”
“Viihtyisä paikka.”
“Hyvä ruoka.”
“Ennen pöytään pääsyä tilasimme tiskiltä juomat. Henkilökuntaa oli tiskin takana n. 4-5hlöä ja keskustelivat keskenään omia asioitaan. Keskittyminen asiakkaaseen oli olematonta! Ei jäänyt hyvä maku ollenkaan.”
“Ruoka ja palvelu oli hyvää, lista vähän suppea.”
“Paljon porukkaa, liian vähän tarjoilijoita. En tiedä onko pöydät jaettu alueittain henkilökunnalle vai miksi kesti kuitenki kaikki niin kauan ja tarjoilijoita kulki kuitenkin koko ajan ohitse myös tyhjin käsin ja etsin töitä.”
“Ystävällinen ja asiantunteva henkilökunta. Kiire aiheutti sen, että ravintolapäällikkö oli unohtanut merkitä ensimmäiset juomamme laskulle. Olimme rehellisiä ja kerroimme siitä tarjoilijalle, joka lisäsi juomat loppulaskuun. Oli erittäin miellyttävä kokemus kaiken kaikkiaan.”
“Siisti, uudistetun oloinen s-ravintola. Joustava ammattitaitoinen palvelu.”
“Työntekijät asiantuntevia, ruoka ja palvelu hyvää. En yleensäkkää suosittele paikkoja kavereille, mutta ehdottaisin tapaamispaikaksi Amarillo. Sopii rennoksi rupattelu paikaksi että jos haluaa syödä kunnolla. Monipuolinen palvelu.”
“Hyvä ruoka, ja palvelu.”
“Ruoka ja palvelu hyvää”
“Kaikki toimi ja ruoka oli erinomaista!”
“Terassin järjestely ok ja sopivat turvavälit. ??????????”
“Hyvä ruoka. Palvelu voisi olla vielä parempaa”
“Henkilökunta on aina todella ystävällistä! Tosin viime vierailulla odotettiin ruokaa n tunnin verran (tilattiin 2 burgeria), jota ennen oli odotettu baarissa vapautuvaa pöytää reilu puoli tuntia.. vinkkinä tarjoilijoille: voisi ehkä varoitella pitkästä ruoan odotusajasta, huomattiin että muutkin asiakkaat alkoivat hieman hermostua ruokaa odotellessaan!”
“Ruoka oli hyvää ja ravintola viihtyisä”
“Ruoka oli oikein hyvää ja ruoan takia suosittelisin ja kävisimme itsekin uudestaan, mutta palvelu oli erittäin heikkoa. Aikaisemmin samassa ravintolassa (eri konsepti), palvelukin oli hyvää.”
“Miellyttävä kokemus, hyvä ruoka ja hyvä palvelu.”
“Kaikki meni niin hyvin kuin vain voi mennä. Olin kolmen teinin kanssa syömässä ja todella positiivinen fiilis jäi myös heille.”
“Viihtyisä. Ystävällinen palvelu. Hyvä ruoka ja sijainti.”
“Edellä mainitut vastaukset kertovat oleellisen”
“Yllättäen illalla keksittiin poiketa syömään 'jotainpientä'.Jäätiinkiin sitten ottamaan myös jälkkärit ja juomat .Kaikki oli hyvää ja tarjoilija oli mukava ja palvelu pelasi .”
“Ruoka oli todella hyvää, mutta palvelu hidasta ja emme saaneet ruokailuvälineitä ollenkaan vaan ystäväni kävi ne meille hakemassa itse.”
“Erittäin mukavat tarjoilijat, varmaan parhaat mitä ikinä olen tavannut”