Amarillo yhdistää niin ystävät kuin tuntemattomat ja saa jengin viihtymään saman pöydän ääressä. Tyyliltään Amarillo on raikas ja reilu, mutkaton ja energinen. Ruokalistalta löytyy reippaasti tuoreita makuja parhaita lemppareita unohtamatta. Ja tietenkin tarjolla on myös kurkun kostuketta ja mukavaa fiilistä. Ainutlaatuista kokemusta kaipaavan kannattaa varata paikkansa The Tableen. Koko illan kestävä elämys tarjoaa herkuttelua, viihdettä ja paljon iloisia yllätyksiä!

Tule testaamaan, viihtymään ja löytämään uusia frendejä!

LÖYTÖTAVARAT 
Löytötavarat toimitetaan aina kuukauden 15. ja viimeinen päivä Suomen Löytötavarapisteeseen (Narinkka 3, Kampin keskus, puh. 0600 04 401, 1,99 €/alk.min. + pvm.). Muuten voit tiedustella niitä tuntomerkkejä vastaan sähköpostilla venn@sok.fi

Asiakastyytyväisyys

4,0

Ruoka (4,0)
Palvelu (3,9)
Tunnelma (4,0)
Lapset (3,7)

Asiakkaamme suosittelevat

Päivitetty 11.01.2022 Pyrimme kehittymään jatkuvasti. Siksi kysymme asiakkailtamme miten onnistuimme. Tutkimuksen tuottaa meille Taloustutkimus. Tutkimus perustuu viimeisen 3 kuukauden aikana kerättyyn asiakaspalautteeseen. Alla satunnainen otos kommenteista.
“"Todella hieno mesta ja todella jees mätöt! Muutamia drinkkei voisi tulla lisää listalle, esim bloody marry"”
“"Erittäin mukava lämminhenkinen asiakaspalvelu, otti meidät huomioon, mutta ei ollut tunkeileva. Iso kiitos Maxille ja muulle henkilökunnalle hyvästä kokemuksesta!"”
“Kaikinpuolin loistava palvelu sekä tunnelma. Ruoka yllätti herkullisuudellaan.”
“"Hyvällä paikkaa, löytyy kaikille jotain syötävää ja kiva palvelu"”
“"Sijainti, hinta, laatu"”
“Palvelu sujui hyvin”
“"Viihtyisä, hyvä sijainti, mukava menu, hyvä hinta-laatu suhde."”
“"Ravintolassa toimi pöytiin ohjaus. Meille tultiin kuitenkin sanomaan maksettuamme, että kyseiseen pöytään on tulossa 20 min päästä uudet asiakkaat. Ystävälläni oli juoma vielä kesken. Hyvä ruokahetki päättyi vähän ikävästi. "”
“"Ruokailun aikana työntekijät ei ottaneet mitään kontaktia. Kaikki käveli ohi kuin ""laput silmillä"". Työntekijää piti erikseen itse mennä hakemaan saadakseen palvelua. Meidän seuruetta palveli 4 eri henkilöä missä ei mielestäni ole mitään logiikkaa."”
“"Tarjoilija oli erittäin ystävällinen, hovimestari hieman kiireisen oloinen. Ruoka oli maistuvaa, keskitasoista,palvelu oli melko ripeää. "”
“Tunnelma yllättävän hyvä odotuksiin nähden. Keskeinen sijainti.”
“"Uusi ilme on todella hyvä, Amarillon brändi on jotenkin noussut ja ennen ns ”räkälästä” jäänyt mieleen ravintola on noussut ihan uudelle tasolle. Tultiin kaverin kanssa Sangrialle ja aivan ihana baari henkilöstö (Nelson) sai miksattua kannun joka maistui todella hyvälle. Meitä tervehdettiin heti sisääntultuamme ja fiilis baarin puolella oli hyvä! Tulen uudelleen :-) "”
“Ruoka oli huvää ja palvelua pientä miinusta antoi tarjoilijan huono suomen kieli mutta englanti sujui luontevasti molemmilla”
“"Hyvä ja siisti ruokapaikka.asiakaspalvelu hyvää.ruokaa ei tarvinnut odottaa liian kauan,vaikka asiakkaita olikin."”
“Ruoka ja palvelu oli hyvää mutta oma asiointi ei suju englanniksi niin oli hieman vaikea kommunikoida tarjoilijan kanssa joka ei osannut suomea”
“Trevlig miljö och musiken var dämpad eftersom vi hade mycket att diskutera. God mat”
“"Ihana, luontevan hyväntuulinen palvelu. Tuli tunne, että henkilökunta tykkäsi työstään ja asiakkaistaan."”
“Hyvä ravintola. Musiikki vain liian kovalla”
“Hyvä sujuva palvelu”
“"Seuralaiseni ruoka oli hyvä mutta omani Teksasilainen pihvi oli surkea. Sitkeä ja raaka (tilattu puolikypsänä), vihannekset olemattomia ja ranskalaisia niukasti. Muuten paikka täytti odotukseni"”
“Ruoka oli todella hyvää ja palvelu nopeaa ja miellyttävää!”
“Katso edelliset arviot!”
“"Erinomainen palvelu, hyvä ruoka ja loistava sijainti."”
“Selvästi liian vähän henkilökuntaa. Bataattiranut olivat löllöjä ja mauttomia.”
“Ystävällinen henkilökunta”
“Hyvä palvelu ja ruoka”
“Tarjoilijana toiminut nuorimies ammattitaitoinen ja huumorintajuinen. Teki vierailusta erinomaisen ja tervetulleen olo.”
“Hyvä sijainti”
“"Tilasin ruokalistalta kalaa, jonka kylkeen tuli lähes palaneita bataattiranskalaisia. Saisivat olla rapeampia. Muuten ruoka ja palvelu oli hyvää!!"”
“Kaikki toimi hienosti ja ruoka oli hyvää”
“Loubasaika oli juuri alkanut. Ravintolassa ei ollut muita asiakkaita siihen aikaan. Saimme Hyvää palvelua.”
“Poislähtiessä tyytyväinen mieli ja vatsa.”
“Hyvä ruoka keskeisellä paikalla??”
“"Oikein hyvää ja ammattitaitoista asiakaspalvelua miestarjoilijalta pe 1.10. klo 22.45 jälkeen, pääsimme saapumaankin niin myöhään, silti palvelu hyvin ystävällistä."”