Nauti niin paljon kuin mielesi tekee!

Helppo ja nopea koko perheen ravintola. Sellainen on PizzaBuffa. Meillä voit nauttia herkullisista ruuista niin paljon kuin mielesi tekee. Tarjoamme meheviä pizzoja, raikkaita salaatteja, lämpimiä ruokia ja virvoittavia juomia – ja kaikki samaan hintaan! Arkisin voit nauttia myös lounasta vaihtuvan monipuolisesta lounaspöydästämme. Jälkiruoaksi maistuu pehmytjäätelö tai joku muu PizzaBuffan herkullisista jälkiruoista. PizzaBuffan jälkeen olo on aina miellyttävän muhkea ja täyteläinen.

Asiakastyytyväisyys

4,1

Ruoka (4,0)
Palvelu (4,1)
Tunnelma (4,2)
Lapset (3,8)

Asiakkaamme suosittelevat

Päivitetty 20.10.2020 Pyrimme kehittymään jatkuvasti. Siksi kysymme asiakkailtamme miten onnistuimme. Tutkimuksen tuottaa meille Taloustutkimus. Tutkimus perustuu viimeisen 3 kuukauden aikana kerättyyn asiakaspalautteeseen. Alla satunnainen otos kommenteista.
“Vatsansa saa täyteen hyvällä ruualla.”
“siisti paikka ja hyvä ruoka”
“Hyvää ruokaa, eikö mikään lopu kesken.”
“Hinta/ laatusuhde hyvä Sopivan annoksen kokoaminen helppoa/ valikoima ruoka- allergiselle hyvä”
“Käynti oli nopea ja sain hyvää henkilökohtaista palvelua. Ostin pizzan mukaan pojalleni. Pizza valmistui paljon aikaisemmin kuin alunperin sanottiin. Tilaustilanteessa meidät tultiin palvelemaan heti.”
“Jos on matkalla pääkaupunkiseudulta pohjoisen suuntaan on tämä hyvä ruokapaikka”
“Hyvä ruokapaikka.”
“Siisti paikka, jossa voi valita itselleen sopivan maistuvan ja täyttävän annoksen.”
“Ihan kiva kauppamatkoihin yhdistetty pizzapaikka”
“Hyvä ja helppo valinta mökkimatkan varrella ja samalla kertaa voi pysähtyä ostoksille.”
“Pizza buffan kokki erittäin ystävällinen,itsellekkin tuli hyvä mieli. Asiakaspalvelu täysi 10! :) pizzat ja salaatit herkullisia ja paikkana erittäin viihtyisä.”
“Oli hyvä fiilis lähtiessä, positiivinen kokemus”
“Hieno miljöö, salaattipöytä omassa paikassaan on hyvä asia. Alkoholiton olut hyvä lisä juomatarjontaan!”
“Helppo tulla ja ystävällinen henkilökunta ja hyvä salaattipöytä”
“Palvelu erinomaista ja ruoka maittavaa.”
“Siisti ympäristö, hyvä palvelu ja myynnissä olevat tuotteet laadukkaita.”
“Kokonaistuntuma oli hyvä”
“Monipuolinen ruoka, ja kiva leikkialue lapsille.”
“Aina kun me käydään täällä on tarjolla samat pöperöt. Pitsat hieman vaihtelee. Joskus toivoisi vaihtelua ja sen vuoksi olemme käyneet toisaalla varta vasten syömässä.”
“Ruoka hyvää monipuolistam terveellistä”
“Iha okke”
“Käynti oli kokonaisuudessaan onnistunut ja ruoka maistui. Kassalla oli tullessamme uusi työntekijä, joten maksaminen kesti tavallista pidempään tästä syystä. Koska taaksemme alkoi jo kertyä jonoa, en kysellyt erityisruokamahdollisuuksista sen enempää, vaikka 5 v. lapsi on maito- ja vehnäallergikko. Hänelle sopivia ruokia emme sitten löytäneetkään omin avuin kovin helposti. Itse en pidä persiljasta yhtään ja sitä oli käytetty lähes kaikkien ruokien koristelussa, tämä harmitti vaikka toki esillepano näytti hyvälle.”
“Lounas ja kaupassa asiointi hoituu samallakertaa.”
“Kaikki oli niin hyvää”
“Kyllä kokonaisuus oli pessyt kasvonsa totaalisesti! Tarjolle asettelu oli ihan eri luokkaa kuin aiemmin ja salaattipöytä oli nyt ihan oikeasti salaattipöytä kivoilla pikkulisäkkeillä. Ruoka oli myös erittäin maukasta. Se oli ihan eri paikka kuin ennen. Toivottavasti kaikonneet ihmiset löytävät sinne takaisin.”
“Parantunut viime käynnistä josta jo vuosi aikaa..olisi tehty oma valinta pizzakin huippua??tullaan uudestaan. Kaikki kivasti esillä salaattikin freesiä.”
“Minusta hyvää perusruokaa, ei ruuhkaa. Jälkiruokaa kaipaisi jäätelön lisäksi”
“Buffan vuoksi suosittelisin, siintä saa syötyä monipuolisesti. Kaksi kertaa on tilattu annokset ja ne on ollu kumpikin kerta pettymys. Kestivät kauan odottaa ja olivat kuin teboilin annoksia!!! En suosittele niitä kellekään tuttavilleni.”
“Kivasti oli uudistettu”
“Ruokien asettelu on todella houkutteleva ja buffassa kassalla meitä palvellut vaaleahiuksinen nainen oli todella hyvä asiakaspalvelija! Lisäksi meille neuvottiin että pizzoihin saa esittää omia toiveita jos valmiina olevat eivät maistu. Ruoat olivat maistuvia ja paikka kaikinpuolin siisti ja viihtyisä.”
“Ruoka on kauniisti näytillä. Siistiä.”
“Asun Keravalla. Syömme mökkimatkoilla eri paikoissa. Tuttava ja ystäväpiirini ei asu Hämeenlinnan seudulla.”
“Oli kyllin siisti paikka. Joskus tosin työntekijät pyyhkivät pöydät hitaalla aikataululla. Voisi myös olla isoilla kirjaimilla nyt korona-aikana ilmoitus turvaväleistä, useassa paikassa. Tarvittaessa myös, jos ihmisiä tulee isommalla joukolla, voisi henkilökunta muistuttaa turvaväleistä. Monet unohtavat sen innostuessaan ja nälissään. Henkilökunta voisi ystävällisesti myös huomatessaan flunssaoireisen syöjän, pyytää häntä, joka on jo ottanut ruoan ja alkanut syödä, menemään istumaan riittävän kauas toisista ja poistumaan mahdollisimman nopeasti syönnin jälkeen. Olisiko mahdollista asentaa pöytien väleihin plexisuojia, joita pyyhittäisiin usein tai joka ryhmän jälkeen tai rajoittaa sisälle päästettävien syöjien määrää? Se tietysti vaatisi lisää henkilökuntaa? Yksi vaihtoehto: Voisiko itse tehdä sopivan ruoka-annoksen ja viedä sen kotiinsa?”
“Hyvät pizzat”
“Hymyilyä palveluun lisää.”
“Pizzaperjantaina asioin joskus Buffassa ja pizzat ovat olleet ihan hyviä. Ale-kupongit kruunaavat tämän.”
“Pizza valikoima on onneton. On vain muutamaa eri makua ja paljon ihmisiä niin koko ajan tarjolla vähän.”
“Joo”
“Ensikertalaisena ja ohikulkijana en tahtonut oikein löytää paikkaa. Yleensä käytän ABC:tä, mutta heillä lounasaika oli jo loppunut, mutta he antoivat vinkin teistä. Saatan käydä toistekin ohiajaessa.”
“Viihtyisä paikka perheelle.”
“Palvelu oli ystävällistä ja asiantuntevaa”
“Ehkä suosittelen”
“Hyvä kotiruoka ja siisti paikka.”
“Palvelu ja ruoka on hyvää.”
“Kaikki toimi niin kuin pitääkin. Paikka oli siisti ja ruoka hyvää.”
“Henkilökunta ei tällä kertaa ollut palvelualtista. Osa ruuista oli päässyt loppumaan.”
“kevään remontin jälkeen ruuan esillepano parantunut huomattavasti”
“Siisti ja joustava ruuan valitseminen, maksaminen ja ruuan laatu hyvä.”
“Toimiva kokonaisuus.”
“Viihtyisä paikka,lapsille kiva TALO ,tosi erikoinen.Remontti ei onneksi pilannut kivas paikkaa. KIVA KÄYDÄ.”
“Pöydät olivat epäsiistejä täynnä ruoan jämiä”
“Hyvät pizzat kotiinvietäviksi. Valmistuvat Prismassa asioinnin aikana.”
“Hyvä paikka arkilounaalle ostosten yhteydessä”
“Pizzan tilaus puhelimitse ja nouto sovittuun aikaan sujui hyvin.”
“Kätevää ja nopeaa asiointia, henkilökunta ammattitaitoista.”
“Ruoka ei kovin ihmeellistä”
“Asiakaspalelu oli ystävällistä, aitoa, selkeää ja minut toivotettiin tervetulleeksi syömään. Pieniä asioita, mutta vaikuttaa kyllä asiakaskokemukseen joka oli mielestäni erinomainen. Lisäksi paikka oli siisti, vaikka ruokailijoita oli useampia. Palautuspisteet olivat puhtaana. Hygienia huomioitu tiskillä. Erinomainen kokemus. Kiitos tulee välittää työntekijöille joiden positiivinen luonnollinen käytös, ahkeruus ja työtaito olivat tasolla 10.”
“??”
“Asiointi oli sujuvaa, ruoka hyvää ja vatsa tuli täyteen.”
“Hinta laatu suhde kohdallaan”
“Kokemukseni ravintolasta oli hyvä ja muutos remontin jälkeen oli päätä huimaava ja moderni! Ruuat olivat hyviä ja vaihtoehtoja riitti niin lapsille kuin vanhemmillekin. Tuotteiden esillepanossa on ehkä hieman parannettava ja tuotteiden riittävyydestä myös, sillä moni asia oli loppunut salaattipöydästä kun kävimme, mutta se ei mieltä lannistanut, sillä lämpimiä ruokia oli kyllä yllin kyllin ja niitä lisättiin kovaa tahtia! Tällä hetkellä Hämeenlinnan parhain buffet sekä hinnaltaan, laadultaan että valikoimaltaan.”
“Riippuu päivän lounaasta. Joskus ok, joskus ei. Pääasiassa aika neutraalia, mausteetonta ruokaa.”
“Ruoka oli hyvää ja uusi ilme ravintolassa oli raikas.”
“Ruoka oli nami namia, ja sitä oli riittävästi.”
“Kiva siisti miljöö ja maukkaat, laadukkaat ruokavaihtoehdot. Oltiin päästy suttuisesta buffameiningistä 2000-luvulle ja ihanan fressi muutos kyllä.”
“Hyvä, monipuolinen, maukas ja edullinen lounasbuffet.”
“On useamman kerran käynyt niin, että esim. pizzat ovat olleet loppu. Näin kävi viimeiselläkin kerralla. Lisäksi niissä ei selvästi ollut tietoa, että mitä ne pitävät sisällään. Itse en syö kinkkua, niin oli hieman haastavaa löytää syötävää siitä. Vaihtoehtoja oli tasan yksi, kasvispizza. Tonnikalapizza olisi ollut toinen, mutta siinä oli katkarapuja. Ja kun olen allerginen kalalle ja äyriäisille, niin ei ollut paljoa niissä syötävää. Salaattipöydästäkin oli kipot koko lailla tyhjänä, vaikka oli paras lounasaika menossa. Lapsille ei löytynyt juurikaan syötävää. Ei nakkeja, lihapullia. Muusia oli, mutta sen kanssa ei oikein muuta lapsille sopivaa. Jäi vähän huono kuva ja tuntui, että turhasta maksoin.”
“Remontin jälkeen tila on viihtyisä. Viime aikoina henkilökunta on ollut erityisen ystävällistä ja palvelualtista. Tuotteet on kauniisti esillä ja ovat houkuttelevan näköisiä. Bufassa parasta on pehmis, jota voi syödä niin paljon, kun jaksaa ;)”
“Ratkaisevia tekijöitä: sijainti Helsingin ja Tampereen välillä, helppo poiketa autolla, hyviä pitzapaloja, espresso kahvi, riittävästi tilaa corona-aikanakin,siistit wct, hintaso kohtuullinen”
“Hyvällä sijainnilla ja useampia ruokavaihtoehtoja”
“Ruokaa saa nopeasti, helposti ja edullisesti. Sitä saa myös riittävästi. Kätevä tapa ruokailla samalla kun käy kaupassa.”
“hyvä,maukas ja monipuolinen ruoka.hyvä salaattipöytä”
“Uuuu”
“Kyllähän siellä syö siinä missä muuallakin, kun vähän valitsee......”
“Uudistuksen jälkeen siisti ja viihtyisä. Ei ole enää niin pikaruoka paikan näköinen. Ruoat mukavasti esillä.”
“Sujuva palvelu ja hyvä ruoka.”
“Buffen ruokavalikoima vaatii parannusta, pizza huippuhyviä niitä haen pääasiassa sieltä. Buffee edelleen surkea. Useat kehuvat teidän salaattipöytää mahtavaksi, mutta buffet saa huonon arvostelun. Käykää vaikka ABC:llä katsomassa valikoimaa ja parantakaa Buffe-pöydän tarjoamaa, niin tulemme teillekin buffet-pöytään.”
“Helppo asioida, ystävällinen palvelu ja ruokaa ei tarvitse odottaa”
“yleisarvosana, perus buffa”
“Noutoruokana aivan mahtava, kun voi samalla käydä kaupassa.”
“Remontti on tehnyt ravintolan todella upeaksi! Aiemmin se oli sekava, likainen, pahaa ruokaa yms. Kiitos upeasta ravintolasta Tiiriössä! Tullaan uudelleen!”
“Nopea, mukava, sujuva paikka asioida :)”
“Hyvät pizzat!”
“Näppärä paikka. Helppo tulla syömään leikki-ikäisen kanssa.”
“Palvelu sujuvaa ja ohikulkumatkalla nälkäisenä oli mukavaa kun ruokaa ei tarvinnut odottaa.”
“Siisti, kivannäköinen ja rauhallinen paikka. Hyvää ruokaa.”
“Hyvää perustason toimintaa.”
“Viihtyisä mukava paikka”
“Ihan ok lounaspaikka. Kauppareissulla usein käydään.”
“Hyvät pizzat”
“Hyvä maistuva ruoka”
“Erittäin siisti, mikä koitui kyllä kohtaloksi, kun siistiltä pöydältä otin juomalasit laatikosta ja otin niihin juomaa. Laatikon takana luki selkeästi LASIT. Ne vaan olikin likaisten laatikosta. Huomasin vasta astioiden palautuksessa. Muuten ruoka oli hyvää, salaattipöytä kerrankin tuoretta. Ei näyttänyt tehdasvalmisteiselta.”
“Aika moni ruokalaji oli loppunut, pizzavalikoimassa oli meidän asiointiaikana vain yksi, kasvispizza. Olisin toivonut, että jokaisen ruuan kohdalla olisi ollut lappu mikä ruoka tai lisuke oli kyseessä. Allergisena oli vaikea valita sopivaa syötävää.”
“Hyvät ja edulliset pizzat perjantaisin. Nopea palvelu.”
“Olemme käyneet syömässä täällä joka kertasamalla kun teemme ostoksia Prismassa.Ruoka ja palvelu ovat hyviä, joten tulen jatkossakin käyttämään palvelua??”
“Maukas pizza, nopea valmistus.”
“Todella siisti ja tilava ravintola. Hyvää ja monipuolista lounasta kilpailukykyiseen hintaan.”
“Kävin ensi kertaa remontin jälkeen, siisti ja mukavan oloinen paikka”
“Ruoka oli hyvää ja valikoima laajahko, paikka tosin hieman epäsiisti ja palvelu ei ollut kovinkaan ystävällistä.”
“Ravintola oli siisti ja aikuiset ja lapset viihtyivät.”
“Erittäin ystävällinen henkilökunta.”
“Ihan ok kaikki toimi”
“Nyt uudistettuna tosi kiva ja valoisa.”
“Ruokavaikoimaa voisi muuttaa/monipuolistaa”
“Hinta laatusuhde hyvä. Ostosreissun yhteydessä kiva poiketa.”
“Viihtyisä ja mukava paikka”
“Ruoka tavanomaisen tavis... ei herkku, mutta salaattipöytä on loistava. Se vetää ja viehättää. Kiitos salaattipöydästä!”
“Kävin edellsiviikolla Raxissa, juuri avattu. Buffassa verrattuna ruoka 10, koko ajsn tuli tuoreita pitsoja, syöjiä riitti:)”
“Ruoka oli hyvää, ruokapisteet siistejä ja kaikki toimi hyvin.”
“”Uudistetussa” Pizza & Buffa Hämeenlinnassa on miellyttävä syödä ja valikoima on laaja. Olen hyvin tyytyväinen tarjontaan ja suosittelisin sitä myös ystäville/perheelleni.”
“Kävimme syömässä illalla 45 min ennen sulkemisaikaa ja meille sanottiin, että tehdään vielä lisää pizzaa, että saatte uutta pizzaa, mahtavan hyvät pizzat ja erittäin ystävällinen henkilökunta! Kiitos”
“Viihtyisämpi yleisilme, kuin ennen. Ystävällisyys jäi puuttumaan entiseen nähden. Ps. Aiemmin tuntui, että olimme kuin tuttuja ja ystävällisyys oli iloisen hymyn saattelemaa. : ) Käymme mökkimatkalla, aiemmin tosin kävimme useammin. Asiakaspalvelijat olivat silloin meille tuttuja. ;)”
“Viihtyisä paikka.Perustelut ilmenee vastauksista”
“OK ruokaa nopeasti sopivalla hinnalla.”
“Hyvää ruokaa”
“Ihana leikkipaikka lapsille ja kasvispitsa maistuu hyvältä.”
“Yleisilme on hiukan ankea”
“Miellyttävä kokemus!”
“Miinusta tuli näistä: Tilasin puhelimitse pizzaa. Puhelimeen ei ensimmäisten kahden kerran aikana vastattu (tarkistin, oli auki) toivomani persikka täyte oli vaihtunut sipuliksi.”
“Ihanan avarasti sisustettu ja siistiä!”
“Edellä listaamani seikat.”
“Salaattiosan valikoima oli todella pieni. Ruoka-annokseen olisi ollut kiva saada lisää kastiketta. Hesburgerin osuus oli aivan onneton tilojen suhteen, todella ahdasta, jonka takia tuli epäsiistitunnelma. Otin lista-annoksen, koska edellisen karran, kun otin buffa-ateria, se oli niin suuri pettymys. Buffassa oli silloin pieni ja mauton valikoima ruokia.”
“Hyvä sijainti ja hyvät ruuat”
“Pizzat keskimäärin hyviä. Olemme kuitenkin joka kerta pyytäneet juustoa täytteiden alle, jotta pizzasta ei tulisi vetistä, mutta tällä taktiikalla pizzasta tulee liian kuiva. En tiedä missä juju piilee, mutta esim kotipizzassa tehdään pizzoja, joissa juusto alla eikä pizza ole kuiva. Mainittakoon vielä, että näin korona-aikaan hesburgerin ja buffan jonot menee vähän sekaisin.”
“Ruoka oli hyvää.”
“Sujui hyvin ruokailu”
“Meille esiteltiin ruoat ja miten toimia. Erittäin ystävällinen henkilökunta.”
“Ruoka on todella hyvää ja asiakaspalvelu kiitettävää. Meidän suosikki paikka.”
“Huomattavasti viihtyisämpi ja toimivampi kuin ennen remonttia”
“Hyvää ruokaa”
“Kaikki ok peusjuttuja”
“Pidin paikasta!”
“Iso, siisti ravintola. Bonus”
“Hinta/Laatu kohdallaan.”
“Ravintola sekava, sai haeskella tarjottavat”
“Hyvät pizzat mutta viimeksi oli vain rippeet jäljellä.”
“Hyvät ruuat, henkilökunta kuuntelee asiakkaita ja heidän toiveita. Esimerkiksi meidän perheessämme ei syödä sianlihaa, jonka vuoksi joudumme aina kysymään henkilökunnalta että mitkä ruuista ovat meille sopivia, ja he valmistavat pyynnöstä myös vaihtoehtoista pizzaa, jos valikoimasta ei löydy useampaa kuin yhtä possutonta vaihtoehtoa. Nykyinen Hämeenlinnan Pizza Buffa on kaikenlisäksi remontoitu todella viihtyisäksi!”
“Buffassa on helppoa käydä syömässä kolmen lapsen kanssa. Mukava paikka.”
“Hyvä ruoka ja muutenkin hyvä kokemus.”
“Kahvileivissä löytyy kohtalaisen hyvin tuotteet. Ruuat vähän hakusessa. Ei välttämättä ole kuin miehille. Kevyempää vaihtoehtoa kaipaisin. Voi kun saisi karjalanpiirakoihin paremman piirakan ja lohileipiä enemmän.”
“Miksi en suosittelisi?”
“Vasta remontoitu paikka, erittäin siisti ,tilat sopivan väljät ruokailuun.”
“Ruoka on hyvin esillä. Valikoima laajentunut.”
“Yksinkertaisesti hyvä ja viihtyisä paikka.”
“Kaikki tuttavat käyvät jo”
“Hyvää ruokaa ja uutta ruokaa tuli tiskille suhteellisen nopeasti”
“Kaikki sujui ihan hyvin, vaikka lasten lapsia oli matkassa”
“Kävin ensimmäistä kertaa uudistetussa puffassa. Ensikertalaiseksi tuntui vähän sekavalta, mutta löysin kaiken tarvitsemasi. Ei mitään säväyttävää syötävää, ihan ok perus.”
“Hiukan jäi ristiriitainen fiilis, oliko hyvää vai ei. Lapset söi ihan hyvin, itselleni ei peusruoka ollut mieleistä (uunimakkara epämääräisen näköistä, muussi liisteriä) , ainoastaan paistettu kesäkurpitsa vuoka oli hyvää ja pizzat. Salaattipöytä pelasti onneksi tilanteen.”
“Toimiva konsepti, paljon erilaisia vaihtoehtoja, jokaiselle kyllä luulisi löytyvän jotain.”
“Uudistunut ilme oli hyvä ja ruuat hyviä ja kivasti esillä. Nyt ei ollut jonoja, mitä ennen on ollut kun kassa oli vielä noutopöydän yhteydessä. Muutos on siis toiminut.”
“Haemme buffasta noutopizzat muutaman kerran vuodessa. Viimeksi niistä puuttui oregano, mutta sen sai lisätyksi itsekin. Ravintolaa oli uudistettu sitten edeölisen käyntimme, ja kokonaosuus oli nyt selkeä ja aiempaa siistimpi. Noutoruoan hakeminen on kätevää kauppareissun yhteydessä.”
“Hinta- laatusuhde kohdallaan. Saa bonusta.”
“Ihan perus ruokaa, vähän niukka valikoima”
“Hintalaatusuhde tuntui hyvältä.”
“Siellä on hyvä ja vaihteleva ruokalista ja pitsaa monenlaista. Siellä on myös kunnon salaattipöytä ♥ siitä minä pidän ♥ Tavallisesti katsotaan ennakkoon ruokalista, 'mitä tänään syödään'!”
“Hyvä ruoka, ei liikaa suolaa.”
“Hyvä salaattipöytä.”
“Paikka oli viihtyisä ja siisti. Henkilökunta suhteellisen ammattitaitoista. Ruoka sitä mitä voi odottaa.”
“Man vet vad man får. Inga överaskningar.”
“Ruoka-aine allergisen oli vaikea löytää oikeita tuotteita ja jälkiruokapöytä oli aikuiselle huono.”
“Kaikki toimi erinomaisesti ja ruoka oli todella hyvää”
“Tykkään paikasta”
“Muuten hyvä mutta ruokaa piti odotella ei ollut valmiina mutta suht nopeasti valmistui. Salaattipöytä oli aika suppea valikoimaltaan.”
“No oli ihan ok paikka syödä nopea lounas. Ei kuitenkaan mikään erityisen viihtyisä...”
“ihan hyvä lounaspaikka ja sapuska oli ihan syötävää, ei mikään gourmet paikka mutta buffat ei yleensäkään ole, homma hoitui nopeasti ja vatsa tuli täyteen mikä oli tarkoitustin”
“Loistava palvelu kassaneidiltä. Tunsin itseni tervetulleeksi ja minua palveltiin iloisesti, ystävällisesti sekä kohteliaasti puhuen. Sama neiti tuli vielä korjaamaan isovanhempieni astiat, kun olimme saaneet ruokailtua. Vaarini muisteli tätä vielä muutamankin päivän päästä. Nimikyltissä taisi lukea Sanni, huomasin kun astioita korjasi. Yleisesti toivoisin ravintolassa hieman siistimpiä ruokatiskejä. Salaattipöytä ja sirkuspöytä olivat aika sotkuisia. Ruokailin kyllä kiireiseen lounasaikaan, ja ymmärrän ettei välttämättä ole aikaa siivoomiseen, kun asiakkaita lappaa sisään jatkuvasti. Tulen uudestaankin”
“Perus ruokaa, ei mitään erityistä”
“Ruoka oli hyvää”
“Sujuvaa ja hyvää ruokailua, vaikkakin epäterveellistä, siksi harvemmin. Salaatti pöytä saisi olla parempi.”
“Suhteellisen hyvä ruoka .Olisiko remontin jälkeen lajitelma vähän pienentynyt!”
“Ravintola siistiytynyt remontoinnin jälkeen. Ruoka monipuolista. Salaattitarjonta parantunut. Pizzat tosi hyviä!”
“Kaikki oli ok.”
“Hyvä ruoka, mukava paikka”
“Hyvä ruoka ja kaksi yhden hinnalla.”
“Mielestäni Buffa on samanlainen joka paikassa, joten jos haluaa saada taatusti hyvää ruokaa kannattaa suunnata buffaan. Sitä en tiedä miten helposti on saatavilla valikoimiin ns. paikallisia tuotteita? niistä voisi saada ostokipinän kaupan puolella...”
“Tosi siisti paikka, ruoka hyvää ja palvelu joustavaa”
“siisti sijainti hyvä mukava ja mutkaton asioida”

Raflaamosta löytyi 1 lounasravintolaa läheltäsi: