Ravintola Le Blason

Ravintola Le Blason

Le Blason on tuulahdus yrttien tuoksua ja pieni pala Ranskaa kauniin Vanajaveden rannalle.  Arvoisa Vieraamme! Samalla kun sydämestämme toivotamme teidät tervetulleiksi, pyydämme teiltä yhtä asiaa.  Nauttikaa kaikin aistein käynnistänne.  Nuuhkikaa yön yli hautunutta lihapataa, aistikaa paahteinen sipuli keitossanne.  Poimikaa silmiinne näkymä järvelle ja syökää simpukoita sormin.  Antaakaa suklaakakun karvauden ja makeuden sekoittua suussanne tähtianiksen ja kirsikan makuun.

Laulakaa jos teitä laulattaa, puhukaa jos teillä on sanoja.  Tehkää miten ikinä haluatte, viinillä tai ilman.  Meidän intohimomme on se, että juuri te olette Vieraanamme. Lähtekää ovesta hyvä maku suussa ja tulkaa jälleen takaisin!

Ystävällisesti

Le Blasonin henkilökunta

 

Ravintola Le Blason sopii mainiosti myös erilaisten yksityistilaisuuksien järjestämiseen ja tarjoaa puitteet isommallekin seurueelle. Ruokailemaan ravintola Le Blasoniin mahtuu kerralla 150 henkilöä.

Ravintola Le Blasoniin voit tutustua lisää www.leblason.fi (tästä linkistä pöytävaraus)

Yli 8 henkilön ravintola- ja tapahtumavaraukset myyntipalvelustamme puh. 020 1234 654 tai sales.hameenmaa@sok.fi

 

Aamiainen:
ma-pe klo 6.30-9.30
la-su klo 7.30-10.30

 

Blason Baari

Pistäydy virkistäytymässä Blason Baarissa, jossa voit nauttia virvokkeita rentouttavassa ja tunnelmallisessa ympäristössä.

Tila

big4_outline150 henkilölle
arrows-6Created with Sketch.380 M2
Luonnonvalo
Projektori
Äänentoisto
Fläppitaulu
Internet-yhteys
Kannettava tietokone
Mikrofoni
TV/Näyttö
Ravintolapalvelut
Videoneuvottelu

Pöytämuodot

Ruokailu pöytiintarjoilu
Ruokailu pöytiintarjoilu 150 henkilöä