Nauti niin paljon kuin mielesi tekee!

Helppo ja nopea koko perheen ravintola. Sellainen on PizzaBuffa. Meillä voit nauttia herkullisista ruuista niin paljon kuin mielesi tekee. Tarjoamme meheviä pizzoja, raikkaita salaatteja, lämpimiä ruokia ja virvoittavia juomia – ja kaikki samaan hintaan! Arkisin voit nauttia myös lounasta vaihtuvan monipuolisesta lounaspöydästämme. Jälkiruoaksi maistuu pehmytjäätelö tai joku muu PizzaBuffan herkullisista jälkiruoista. PizzaBuffan jälkeen olo on aina miellyttävän muhkea ja täyteläinen.

Asiakastyytyväisyys

4,1

Ruoka (4,0)
Palvelu (4,2)
Tunnelma (4,0)
Lapset (3,9)

Asiakkaamme suosittelevat

Päivitetty 11.08.2020 Pyrimme kehittymään jatkuvasti. Siksi kysymme asiakkailtamme miten onnistuimme. Tutkimuksen tuottaa meille Taloustutkimus. Tutkimus perustuu viimeisen 3 kuukauden aikana kerättyyn asiakaspalautteeseen. Alla satunnainen otos kommenteista.
“Perushyvää pizzaa. Muut ruoat olivat vähän sinne päin. Plussaa siitä että oli natchoja sekä salsaa.”
“Kaikki toimii yleensä hyvin. Hlökunta mukavaa.”
“Helppo asioida, hinta-laatusuhde hyvä.Tila on viihtyisä ja toimiva.”
“Kaikki on ollut aina erittäin hyvää palvelusta lähtien. Henkilökunta ystävällistä ja ruoka ollut erittäin hyvää. Huolehditaan ruuan töydentämisestä, taikka tullaan heti täydentämään jos on vähissä.”
“hyvä sijainti kaaupassa käydessä”
“Hyvä ruoka, kohtuu edullinen, ystävällinen henkilökunta”
“Helppo käydä.”
“Kaikki maistui hyvälle. Kiva, kun on pizzojen lisäksi myös kotiruokaa, joka maistui myös hyvälle.”
“Mukava yhdistää kauppareissuun lastenlasten kanssa.”
“Forssassa käydessä paras ruokapaikka, saa valita ja raikkaita salaattejakin on paljon. Palvelu hyvin ystävällistä. Myös siisteys hyvä!”
“Kaikki asiat ovat kunnossa.”
“Kaikin puolin hyvä paikka.”
“Allergisia ruokia sais olla enemmän ja kokonaisia perunoita kermaperunat ei sovi kaikille. Maidottomia sais olla.”
“Hyvät ja monipuoliset pizza vaihtoehdot.”
“Kaikki oli ok, miksen suosittelisi :)”
“Odotettua parempi.”
“Hyvä ruoka”
“Hinta-laatusuhde kohdillaan Forssan ravintolatarjonnassa.”
“Loistava pitsa ja sujuvaa palvelua??????????????”
“Mausteet salaattipöydän tuotteissa eivät olleet maukkaita. Salaattipöytä määrittää hyvin usein arvosanani ravintolalle.”
“mahan saa syödä täyteen mutta pizzoissa liian vähän täytteitä.”
“S ryhmän eläkeläiselle edullinen hinta.”
“Ihan hyvä hinta-laatusuhde. Helppo asioida.”
“Kiitoksia”
“Hyvä ruoka. Siisti ympäristö myös asiakkaat olivat huomioineet voimassa olevat määräykset, Eryisesti tuntui hyvältä pitkästä aikaa saada palvelua ja huolenpitoa henkilökunnalta. Valittu annos erittäin hyvää ja erityisesti oli merkille pantavaa: ruoka oli lämmintä!, Joka paikassa ei niin aina ole.”
“Sujuvaa. Kauhea meteli. En jää syömään puidaan.”
“henkilökunta on ystävällistä ja auttaa, koska olen liikuntavammainen. Ruokien otto pn minulle vaikeaa korkealta ja tarjoilutiskin takalaidasta, mutta saan apua, samoin juomat tuodaan pöytään. Pizzat ovat aika samanlaisia eli suosituimmat, joita menee eniten. Samoin lämpimät ruuat ovat usein samoilla mausteilla maustettuja, mutta ei niissä ole sinänsä valittamista.”
“Forssa oli sopivasti matkan varrella.”
“Ihan Ok!”
“Homma sujui hienosti, ja kassalla jo mainittiin että pitsaan voi myös esittää toiveita. Hyvä ja nopea apu kurniville vatsoille, vieläpä sopuhintaan ????”
“Tykätään perheen kanssa käydä tämän tyylisissä ruokapaikoissa, koska lapset saavat itse valita ruokansa. Ja buffa kuuluu forssassa vakiovalikoimaamme. Tällä kertaa pizzat olivat kuivia, olisiko johtunut vähäisestä asiakasmäärästä. Muuten olemme aina tyytyväisiä. Lastenleikkipaikalla saisi olla enemmän jotain, lapset eivät siinä viihdy. He kuitenkin syövät aina nopeampaa, niin olisi kiva kun voisi itse syödä vielä rauhassa, kun lapset leikkisivät leikkipaikalla.”
“Mukava paikka ja asiakaspalvelu hyvää”
“Ei mikään viihtyisä paikka. Salaattivalikoima voisi olla monipuolisempi. Ruoka oli ok kebabpannua lukuunottamatta.”
“Helppo sanoa, mitä sieltä saa, monipuolinen kahvila/pizzavalikoima.”
“Suosittelisin ystävälle joka arvostaa suuria annoksia ja haluaa syödä vatsansa täyteen. Merkille pantavaa on, että tarjolla on muutakin kuin pizzaa, esim salaattipöytä on hyvä ja peruna/jauheliha/kana ovat myös erinomaisia.”
“Hinta- laatutaso sopiva. Mukavati tilaa. Olemme käyneet usein juhlapäivinä ja olen pyytänyt ystäviä ja sukulaisia mukaan. Esim. Vappu- ja Isänpäivä brunssi on ollut mieleen meille ja sukulaisille. Kävimme nyt ensimmäistä kertaa Korona viruksen jälkeen ja tulemme jatkossa käymään useammin, useita kertoja kuukaudessa, vaikka Loimaalta tulee hieman matkaa. Ihanaa päästä taas Buffaan.”
“perjantai pizzat yleensä haetaan. täytteet ok. ja toiveet otettu hyvin huomioon.”
“ruoka oli hyvää”
“Pitsat ovat erittäin hyviä”
“Pizzat todella hyviä. Hygienia erinomainen.”
“Kaikki toimi loistavasti ja ruoka/ pitsat/juotavat ja muut oli hyviä.”
“Hyvä ruoka.”
“Normaali linjastomeininki myös viikonloppuna, tuotteet ei maistu mitenkään erikoiselle”
“Erittäin hyvää ruokaa, kaikki pitivät kovasti”
“Buffaan kun menee, tietää mitä saa. Nopeaa, monipuolista ja ihan ok makuista. Osa tuotteista maistuu einekseltä ja aika pahastikin, esim lihapullat, lasagne. Silti muutaman kerran jälkeen osaa valikoida mitä ottaa. Salaattipöytä on myös hyvinkin erilainen eri kerroilla. Eikä aina hyvällä tavalla. Joskus löytyy kaikkea vesimelonia, rypäleitä, kirsikka tomaatteja ja juustoja. Joskus käteen jää kaalisalaatti, hapankaali, mauton pasta ja vetinen tomaattisiivu... Silti, aina on vatsa tullut täyteen ja lasten kanssa helppo ja hyvä paikka. Ihanasti on ruoka-allergioista kärsivälle pojallekin tuotu ihan omia juttuja pöytään.”
“Hyvää”
“Hyvät valikoimat. Lämminruoka vaihtoehtoja voisi olla enemmän ja laadukkaampia.”
“Viihtyisä ja mukava paikka. Pizzat ei ole koskaan loppunut kesken ja kaikki on tuoretta”
“Hyvä hinta laatusuhde. Hyvä buffa ja salaatti”
“Hyvä arkiruokailupaikka”
“Helppo, edullinen, siisti”
“Pizzat olivat ok, mutta ei niistä unta näe. Pehmis oli hyvää.”
“Teen töitä koko Etelä-Suomen alueella ja Tämä Forssan Puffa on selkein voittaja. Kokemusi tämän suhteen noin neljän vuoden ajalta. Taso yleisesti reilun 15 vuoden ajalta ABC ja yleensäkin S-ryhmän aamupaloihin tai Lounais-Iranin on ollut lasku suhdanteessa. Alku vuosina palvelu ja ruoka ollut hyvää, mutta viimeiset 5 vuotta ainakin laatu ruuan suhteen teollistunut. Forssa illoinen poikkeus ja varsikin pizzojen suhteen.”
“Palvelu erinomaista,huomioitiin myös viljaton-ja gluteeniton ruoka, asiantuntevaa ja nopeaa palvelua vaikka ei itse palvelua.”
“Nopeaa ja monipuolista ruokaa nälkään”
“Myyjä oli miellyttävä, opasti hyvin. Monipuolinen salaattipöytä. Muutenkin vaihtoehtoja oli hyvin. Pizzat olivat maukkaita! Ympäristö on tietty hieman rauhaton, kun on avonaista tilaa.”
“Kiva paikka, mukava he kilökunta. Rauhallinen syödä.”
“Tämä on hyvällä paikalla, avoimena oloaika on hyvä, ruoka maistui. Eikä musiikki häirinnyt.”
“Kiva peruspaikka. Hyvät pitsat kotiin.”
“Siisti ja mukava paikka.”
“Tuttu, hyväksi havaittu paikka. Asiakkaat tosin sotkevat paljon. Siivousta voisi vielä tehostaa, myös lattian.”
“Ok”
“Ruoka on hyvää, mutta pöydät ovat usein siivoamatta.”
“Hyvä ruola ja palvelu”