Nauti niin paljon kuin mielesi tekee!

Helppo ja nopea koko perheen ravintola. Sellainen on PizzaBuffa. Meillä voit nauttia herkullisista ruuista niin paljon kuin mielesi tekee. Tarjoamme meheviä pizzoja, raikkaita salaatteja, lämpimiä ruokia ja virvoittavia juomia – ja kaikki samaan hintaan! Arkisin voit nauttia myös lounasta vaihtuvan monipuolisesta lounaspöydästämme. Jälkiruoaksi maistuu pehmytjäätelö tai joku muu PizzaBuffan herkullisista jälkiruoista. PizzaBuffan jälkeen olo on aina miellyttävän muhkea ja täyteläinen.

Asiakastyytyväisyys

4,1

Ruoka (4,1)
Palvelu (4,2)
Tunnelma (4,0)
Lapset (3,9)

Asiakkaamme suosittelevat

Päivitetty 19.10.2021 Pyrimme kehittymään jatkuvasti. Siksi kysymme asiakkailtamme miten onnistuimme. Tutkimuksen tuottaa meille Taloustutkimus. Tutkimus perustuu viimeisen 3 kuukauden aikana kerättyyn asiakaspalautteeseen. Alla satunnainen otos kommenteista.
“Ruoka on hyvää ja hinta sopiva.”
“helppo asioida.ruoka hyvää”
“Helppo asioida. Ei ruuhkaa.”
“"kassassa ei maksun ottajaa vaan joutui odottamaan liian kauan, samoin useissa pöydissä lappu ei siivottu joten istumapaikkaa e itahtonut löytyä"”
“"Siisti, terveysturvallinen paikka. Osaava, ystävällinen henkilökunta. Ruoka erittäin maittavaa. Pizzabuffat eri puolella Suomea on meidän ateriapaikkoja.??"”
“Ruoka oli hyvää ja palvelu sujuvaa”
“"Erinomainen hinta-laatusuhde, hyvä sijainti."”
“Hyvä ja monipuolinen ruokapaikka. Isompikin nälkä lähtee.”
“"Hyvä ruoka ja asiantunteva palvelu,sekä mukavan matkan päässä"”
“Ihan ok käynti. Lihapullat eivät ole kyllä kovin hyviä.”
“"Jokaiselle löytyy sopivaa ruokaa, hyvä salaattipöytä."”
“"Pitsat ja salaatit erinomaisia. Hyvää on myös se, että ruoat eivät ole tönkkösuolattuja. Miinusta: Viimeksi silakat olivat kuivia. "”
“Todennäköisesti suosittelisin jotain persoonallisempaa paikallista ravintolaa”
“Sujuvaa ruokailua”
“"Siistiä. Henkilökunta tietää, että tyytyväinen asiakas tulee uudelleen"”
“Hyvä pizzavalikoina ja salaatit hyviä.”
“Asiointi oli miellyttävä kokemus. Ainoa miinus oli rikkoutunut pehmiskone jonka seurauksena pehmistä sai hankalasti Hesburgerin puolelta aina jonottamisen jälkeen.”
“"Ok ""pikaruokaa"" "”
“"Hyvällä sijainnilla, kaikille löytyy jotain"”
“Hyvää ruokaa ja päivittäin eri menu. Tilaa isommallekin porukalle ja sopivasti vaihtoehtoja ruuissa.”
“Monenlaista herkkua ja kaikin puolin yleiskuva hyvä”
“Edullinen lounaspaikka sekä hyvä hinta-laatusuhteeltaan.”
“"Hyvä ruoka, riittävästi. "”
“Ihan mukava käynti”
“"Helppo ja nopea vaihtoehto. Olisin toivonut, että kassalla minulle olisi kerrottu S-mobiili-edusta, jolla olisin saanut ateriamme halvemmalla. Sain tietää asiasta vasta käynnin jälkeen, tuli huijattu olo.... "”
“Kaikki toimii hyvin eikä minulle tarvi suositella mitään kun olen käynyt monesti ja tiedän kaikki palvelut jo entuudestaan.”
“"jos haluaa syödä rennossa ympäristössä, oikein viihtyisää"”
“Helppo tulla. Istumapaikkoja runsaasti.”
“Kohtuullisen hintainen ruoka. Hyvä sijainti.”
“"Käynti helppoa, toiminta sujuvaa, joskus ruuhkaa. Ruoka ollut hyvää."”
“"Ruoka oli hyvää, mutta tullessamme muutamat ruuat sekä pitsat olivat loppuneet ja jouduimme hieman odottamaan uusia. "”
“"Hintataso on liian korkea. Samanlaista lounasta saan Forssasta 7-8€:n hintaan eläkeläisenä useammastakin paikasta. Kahvillakin tykkäisin käydä useammin, mutta yli 2€ kupillisesta, no thanks??"”
“perusnälkään”
“Ruoka on hyvää ja istumapaikkoja löytyy ainakin iltapäivisin”
“Kaikin puolin hyvä”
“Asiakaspalvelu on vähän töykeää”
“"Olen jo aiemminkin toivonut pizzojen suojaksi lasilevyä /pleksiä . Korona-aikana se olisi tärkeää, meillä on muutkin suojaukset käytössä! Hyvä niin! Pizzojen vieressä hengitellään turhan pitkään miettimässä minkä palan ottaisin? Yst terveisin vakioasiakas !"”
“"Ihan ok mättöpaikka, ei mitenkään erikoinen. Ympäristö voisi olla viihtyisämpi, ohikulkijat häiritsevät. "”
“"Kiva paikka,viihtyisä,näkee paljon tuttuja"”
“"Maistuva buffet, hyvät pitsat. Mestarin pannu täys kymppi, maistuva, sopiva annos(vähän jäi muusia) Ainut miinus kahville. Mukava henkilökunta. "”
“Suosin ja suosittelen pehmis-buffaa jäätelön ystävänä”
“Asiallin paikka”
“Asiat hoituvat mutkattomasti ja nopeasti”
“"Helppo mennä ,nopea ruokailla"”
“Ruokailutapahtuma sujui mukavasti ja ruoka oli hyvää”
“"Helppo, nopea, ystävällinen henkilökunta, edullinen hinta. "”
“Helppo asioida.”
“Pizzaa joutui välillä odottamaan”
“"Kokemus oli muuten hyvä, mutta ruuat olivat jatkuvasti loppu noutopöydästä."”
“"Vaivaton käynti, edulliset hinnat, laaja valikoima"”
“"Hyvä vaihtoehto, monipuolinen ruoks"”
“"Kaikki meni muuten hyvin,mutta kassalla sai odottaa melko kauan henkilökuntaa."”
“"Ruoka oli ollut vähän liian kauan esillä, näytti kuivahtaneelta. Pizzat olivat hyviä ja salaattipuffa oli hyvä."”
“"Lattialla oli lapsiperheeltä pudonnutta ruokaa. Tämä on luonnollista, mutta yleensä ne siivotaan pois viimeistään puolen tunnin päästä siitä, kun lapsiperhe on poistunut, Ehkä henkilökuntaa oli niin vähän , ettei kukaan ehtinyt. Kyseessä oli perunanlastutu, jotka rahisivat ihmisten jaloissa ja levisivät laajemmalle."”
“"Nopea palvelu, maukas ruoka ja helppo saapua."”
“"Erikoisruokavalio huomioitiin, ja toivomani tonnikalapizza oli nopeasti saatavilla. Kassahenkilö myös ystävällisesti kertoi, että tarjolla on sitä odotellessa myös kasvispizzaa ja muita kasvisruokavaihtoehtoja. Leimakorttia tarjottiin, mutta sille minulla ei ole tarvetta (käyn harvoin). Ravintola käy hyvin lounasruokailuun ja ostosten lomassa ruokailuun, mutta ei ole tarkoitettukaan ns. hienompaan ateriointiin. "”
“"Oli hienoa, että koska olen gluteeniton, minulle valmistettiin erikseen oma pizza. Kuitenkin, se ei ollut mitenkään erityisen herkullinen, joten siinä voisi vielä parantaa. Astioiden palautuspiste oli epäsiisti ja kun siellä on pöydässä aukot, mihin esim. jätteet lajitellaan, niin siellä ei ollut alhaalla roskis paikallaan, joten jätteet menivät minne menivät sinne lattialle!"”
“Sujuvaa syömistä ja vatsa täyttyi koko porukalla.”
“Tuttu ja turvallinen”
“Pizzat olivat todella herkullisia. Voittaa Raxin mennen tullen. Todella edullinen hinta.”
“Xx”
“"Näin korona-aikana ja miksei muutenkin juoma-automaatin malli on sinänsä ei houkutteleva, koska siinä oman lasin reunalla painetaan vipua josta juoma tulee. Ongelma muodostuu vasta kun joku käy tankkaamassa käytetyyn lasiin ja hänellä jokin sairaus vaikkapa korona, huuliherpes tms., niin saattaapi levitä seuraavan hakijan lasiin. "”
“Paikka hyvä/keskeinen. Ruoka maistuvaa ja hyvä palvelu. Myös tarjoukset hyviä.”
“"Edullinen ja monipuolinen buffa, etenkin pizzan ystäville. Salaattipöydässä runsaasti valinnanvaraa. Syömään pääsee heti."”
“"Ruoka ollut hyvää joka kerta, asiointi sujuu mukavasti??"”
“"Nopeaa toimintaa, ei odottelua."”
“Monipuolinen valikoima”
“Siisti. Kokonaisuutena hyvin toimivaa. Ruoka ihan maistuvaa. Tilavat ja väljät tilat.Rauhallinen ruokailualue vaikka ison myymälän ohikulkijoita.”
“Monipuolinen tarjonta suht edullisesti”
“Asiakaspalvelu.”
“"Meitä oli vastassa aivan huippu palvelu. Meiltä kysyttiin, olisiko jokin pizza toiveissa ja toive toteutettiin heti. Aivan upeaa palvelua. Ehdottomasti jatkossakin tänne. Ihana ihana asiakaspalvelija: rento, iloinen, palveluhenkinen. "”
“Hyvä ruoka ja monipuolinen??”
“"Ruoka oli hyvää,mutta meitäoalvellut henkilö oli aivan ""ulapalla""...itse neuvottiin ja lisäksi kysyi toiselta työntekijältä."”
“Juu”
“"Monipuolinen ruoka,helppoa ja nopeaa asioida."”
“"Tarjolla on hyvä vaihtoehto nopeaksi lounaaksi, mutta en näe suosittelevani ravintolaa."”
“Helppo käydä ostosten lomassa.”
“Nopea palvelu”
“ruuassa voi valita pitsan tai muun ruuan tilanteen mukaan kaikki on maittavaa erityisesti kanansiivet jausimmat pitsat”
“Artesaani pizza oli todella hyvää ja muut pizzat myös”
“"Mukava palvelu, ok ruoka. Siisti paikka. Koronan ehkäisyyn toivoisin lisää toimia. Nyt siellä käydessäni ainakin vallitsi kaaos ja tuli vain mieleen, että äkkiä pois (hain ruuan take away)."”