Ole osa suomalaista pienpanimo-oluiden vallankumousta! Tule HOK-Elannon olutravintoloihin tutustumaan kotimaisten käsityöpanimoiden oluisiin 1.–11.10. Tarjolla on kattava valikoima oluita, sekä lukuisa joukko panimoita, joihin on tilaisuus perehtyä paikan päällä pintaa syvemmältä. Tänä vuonna juhlitaan samalla Oluthuoneiden 30-vuotista historiaa!

Oluita on mahdollisuus maistella myös pienempinä annoksina, vaikka vain 1 dl suuruisina kulautettavina, joten moneenkin olueen voi tutustua helposti illan mittaan. Lisäksi panimomestarit käyvät ravintoloissa kertomassa panimoidensa toiminnasta ja valmistamistaan juotavista.

Hevoskärryt

F.C.B.R. kokoaa oluen ystävien rivit yhteisen aatteen taakse ja huolehtii myös joukkojen liikkeistä. Siirtyminen ravintolasta toiseen on sujuvaa ja moraalia ylläpitävää: ravintoloiden välillä kulkee hevoskärry, johon kotimaisten pienpanimoiden vallankumoukseen osallistuvat voivat kavuta kyytiin.

Vallankumous tarvitsee sinua!

Nyt sinulla on erinomainen tilaisuus päästä perehtymään suomalaiseen pienpanimo-osaamiseen. Tunnusta aatetta ja liity mukaan F.C.B.R.:ään!

F.C.B.R. Finnish Craft Beer Revolution

Valitse paikkakunta
Kartalla
{{pobAddr}}
{{pobOpenNow}} {{pobOpenToday}}