Ole osa suomalaista pienpanimo-oluiden vallankumousta! Tule HOK-Elannon olutravintoloihin tutustumaan kotimaisten käsityöpanimoiden oluisiin 16.-22.10. Tarjolla on kattava valikoima oluita, sekä lukuisa joukko panimoita, joihin on tilaisuus perehtyä paikan päällä pintaa syvemmältä.

Oluita on mahdollisuus maistella myös pienempinä annoksina, vaikka vain 1 dl suuruisina kulautettavina, joten moneenkin olueen voi tutustua helposti illan mittaan. Lisäksi panimomestarit käyvät ravintoloissa kertomassa panimoidensa toiminnasta ja valmistamistaan juotavista.

Hevoskärryt
F.C.B.R. kokoaa oluen ystävien rivit yhteisen aatteen taakse ja huolehtii myös joukkojen liikkeistä. Siirtyminen ravintolasta toiseen on sujuvaa ja moraalia ylläpitävää: ravintoloiden välillä kulkee hevoskärry, johon kotimaisten pienpanimoiden vallankumoukseen osallistuvat voivat kavuta kyytiin.

Aikataulu
to 19.10 klo 14-20, lähtö Poseidonista, kärryt kiertävät non-stop periaatteella:
Poseidon - Kitty's Public House - Kaisla - Ølhus Oslo - William K. Kurvi - Kuikka

pe 20.10. klo 14-20, lähtö Amsterdamista, kärryt kiertävät non-stop periaatteella:
Amsterdam- Angleterre - Ølhus København - Ølhus Stockholm - Rotterdam - William K. Tennispalatsi - William K. Mannerheimintie 
 
la 21.10. klo 12-18, lähtö Kitty's Public Housesta (Keskuskadulta), kärryt kiertävät non-stop periaatteella: Kitty'sPublic House - Ølhus København - Ølhus Stockholm -Rotterdam - William K. Tennispalatsi - Kaisla
 
Vallankumous tarvitsee sinua!

Nyt sinulla on erinomainen tilaisuus päästä perehtymään suomalaiseen pienpanimo-osaamiseen. Tunnusta aatetta ja liity mukaan F.C.B.R.:ään!

F.C.B.R. Finnish Craft Beer Revolution

Valitse paikkakunta
Kartalla