Rosso on suomalaisten oma italialainen ravintola, joka tarjoaa paikan iloiselle yhdessäololle. Pöytään katetaan antipastoja, maukkaita pizzoja – unohtamatta moderneja pastaklassikoita, ihania italialaisia viinejä ja herkullisia jälkiruokia. Rosso on ruokapaikka, johon olet tervetullut porukalla kuin porukalla!

Asiakastyytyväisyys

3,8

Ruoka (3,7)
Palvelu (4,0)
Tunnelma (3,9)
Lapset (3,9)

Asiakkaamme suosittelevat

Päivitetty 04.08.2020 Pyrimme kehittymään jatkuvasti. Siksi kysymme asiakkailtamme miten onnistuimme. Tutkimuksen tuottaa meille Taloustutkimus. Tutkimus perustuu viimeisen 3 kuukauden aikana kerättyyn asiakaspalautteeseen. Alla satunnainen otos kommenteista.
“Palvelu sujui hyvin, ruoka oli maukasta ja sitä oli tarpeeksi. Meitä oli 4 henkilöä 30-40 ikäisiä, olemme hyvin erilaisia, mutta silti jokaiselle löytyi jotain.”
“Ihan hyvä paikka, mutta kallis”
“Iso Omenan ravintolatarjoamassa Rosso erottuu positiivesti muista.”
“Kaikki hyvä”
“Mahtava palvelu, henkilökunta oli todella ystävällistä”
“Rauhallinen paikka, kaikki sujui hyvin”
“Perussettiä. Ei mitään wau elämystä mutta kaikki meni ihan kivasti ja ruoka oli ihan hyvää”
“Ruoka oli ihan ok. Ei mitään erikoista. Kaikki oli periaatteessa hyvin, mutta ravintola ei kuitenkaan ollut niin kiva, että tulisin välttämättä uudelleen”
“Palvelu hyvää ja ammattitaitoista. Iloisuus.”
“Siisti ravintola, jossa hyvä hinta-laatusuhde. Löytyy myös vegaanisia vaihtoehtoja.”
“Henkilökunta oli epämiellyttävä. Ruoka oli ihan hyvää.”
“Viihtyisä paikka ja hyvää ruokaa”
“Minulla on aina ollut hyvä kokemus Rosso ravintoloiden käynnistä. Henkilökunta on ammattimainen ja ystävällinen ja lapsenikin vihhtyy erittäin hyvin Rossossa. Erityisesti mahdollisuus käyttää IPadeja houkuttelee lastani tulemaan teille syömään. Hän tykkää viihdyttää itsensä lasten videopeleillä Ipadilla :)”
“Paikka helppo löytää ja ihan mukava paikka. Sopiva kohtaamispaikka”
“Muuten meni kivasti, mutta salaatista jossa piti olla mansikoita niin ne puuttuivat. Saimme hyvitystä laskussa, mutta mielummin otan priima tuotteen / palvelun kuin alennuksen.”
“Erityisruokavaliota noudattavat huomioitu hyvin esim. gluteeniton ruokavalio”
“Rauhallinen asiansa osaava henkilökunta. Hyvä ruoka.”
“Hyvää ruokaa”
“Rosson valikoima on hyvä”
“Maistuvaa vegeruokaa. Paras ravintola Ompussa. Palvelu ystävällistä.”
“The restaurant was really good followed by staff. The minus is there's no salaatti buffet and where I was sitting it was very, but very cold, even with my jacket on, I was shaking.”
“mukava paikka ja palvelu”
“Monipuolinen menu. Keskeinen sijainti, mutta rauhallinen tunnelma, ei hälinää.”
“Pöytiinohjaamista / asiakkaan ottamista ravintolaan sai odottaa hetken aikaa, mielessä kävi jo toinen ravintola. Ravintolassa täyttöaste oli noin 50% niin kenties oli kiire tai sitten ei. Kun päästiin pöytiin niin tarjoilu ja asiakaspalvelu oli hyvää. Lehtipihvin ulkonäköön voisi kenties panostaa hieman enemmän.”
“Mukava paikka perheen kanssa.”
“Henkilökunta todella ystävällistä ja palvelualtista! Rossoa ei ikävä kyllä enää ole Helsingissä, jossa asun, joten lähimmät Rossot ovat joko Iso Omenan tai Keravan Rosso. Isoon Omenaan pääsee kätevästi metrolla AB-lipulla, kun taas Kerava 'jää tuonne D-vyöhykkeelle..' Kaipaamme mieheni kanssa Hakanienen Ympyrätalon Rossoa , jossa söimme ennen noin kerran kuussa. Rosso on lisäksi kivasti uusinut lookinsa 80-luvun oranssista ja punaisesta tällaiseen coolimpaan lookiin, kuten esim. Porissa, Kouvolassa ja Kuopiossa olen nähnyt. Rosson menun antipastit ja alkupalat ovat edelleen erittäin 'miu mau mukkaan' - tosin lempparini Pasta Mare oli muuttunut koostumukseltaan, sekä pastan että kastikkeen puolesta. Entinen resepti oli parempi ja maukkaampi. Mutta tulen/tulemme jatkossakin Ison Omenan Rossoon, oli niin kiva iltapäivä-dinner meillä! Kiitos :)”
“Kaikki periaatteessa ok, mutta Ilmapiiriä hieman heikensi nuoren tarjoilijan kova työ kahden vanhemman tarjoilijan ollessa melko passiivisia. Ei tuntunut nallekarkit olevan tasan jaettu.”
“Hyvä palvelu ja ruoka.”
“Voisin suositella ravintolaa.”
“viihtyisä paikka”
“Ruoka hyvää, palvelu asiallista ja sopiva hintataso.”
“Tuli huijattu olo kun salaatissa mainittiin erikseen että mukana mansikkaa ja kun on kesä ja sato parhaillaan niin sit oli noin puolikas mansikka kolmessa osassa!”
“Helppo tulla, takuuvarma menu. Sisustus on vähän synkkä, sen vuoksi jäi kymppi antamatta.”
“Ottamani fantasiapizza oli todella herkullista. Parhaita pizzoja, joita olen syönyt! Paprikahillo, vuohenjuusto, mozzarella ja kevätsipuli muodostivat todella toimivan kombon.”
“Ruoka hyvää. Palvelu pelaa.”
“Jäi hyvä fiilis =)”
“Kiva ja idyllinen paikka. Mukava henkilökunta. Asiat hoidettu hyvin näin koronankin aikana.”
“Ehdottoman ystävällinen palvelu ja hyvä ruoka”
“Hyvää oli”
“Käymme suht usein, koska Rossossa löytyy vaihtoehtoja myös lapsillemme ja koska lapset tykkäävät tableteista ja piirustustehtävistä kovasti. Minua kuitenkin on ärsyttänyt useampana kertana se kuinka kauan joudumme odottamaan palvelua.”
“Viihtyisä, hyvä ruokapaikka.”
“Hyvä ruoka.”