Business resort, jonka kokouksissa yhdistyvät hyvinvointi ja tuottavuus
 
Miltä tuntuisi aloittaa kokouspäivä saunajoogalla tai virkistävällä aamulenkillä Espoon rantaraitilla? Kun haluat irti normaaleista kokousrutiineista ja antaa ajatuksillesi tilaa lentää, on kokouspaikkasi Radisson Blu Hotel Espoo. Radisson Blu Hotel Espoo on business resort, jossa yhdistyvät hyvinvointi ja tuottava työskentely.

Olennainen osa kokoustasi Radisson Blu Hotel Espoossa on ympäröivän luonnon ja erilaisten aktiviteettien hyödyntäminen. Walking meeting on virkistävä tapa tehdä esimerkiksi ryhmätöitä meren rannassa kävellen. Saunayoga aloittaa tai päättää kokouspäivänne lempeästi ja rentouttavasti. Monipuolisista aktiviteeteistämme löydät kuhunkin tilanteeseen sopivimmat vaihtoehdot täydentämään ja tehostamaan omaa kokoustasi. Katso lisää videostamme tai hotellimme kotisivuilta
 
RADISSON MEETINGS – ONNISTUNEITA KOKOUKSIA
Log Out -kokouksen perustana on Radisson Blu Hotellien ainutlaatuinen kokouskonsepti. Kaikki on suunniteltu helpottamaan ja edesauttamaan kokouksesi tavoitteiden saavuttamista. Toimivat ja innostavat tilat mahdollistavat hyvän ja keskeytymättömän flown, aivojasi virkistävät ruoat ja inspiroivat oheispalvelut päästävät tiimisi luovuuden valloilleen.
 
Radisson Blu Espoo kokous- ja juhlatilat