Taskumatti

Kokoustila Taskumatti sijaitsee ravintola Grill it!:n yhteydessä hotellin ensimmäisessä kerroksessa. Kabinettiin mahtuu kerralla 12 henkilöä. Kabinetti on erotettu ravintolatilasta kahdella lasiseinällä, joiden edessä on verhot tekemässä tilasta yksityisen. Kabinetti soveltuu hyvin niin kokouksien kuin juhlienkin pitopaikaksi.

Taskumatin kokousvarustelut:

Televisio, jonka voi liittää kannettavaan tietokoneeseen, fläppitaulu, äänentoistolaitteet ja DVD-soitin. Kokoustilaan on mahdollista saada ennakkoon tilattuna myös kannettava tietokone.

WLAN

Hotellissamme on langaton verkkoyhteys jota kokousasiakkaamme voivat käyttää maksutta.

Kokouspaketit

Koko päivän kokouspaketti 58,90 €/hlö (varattavissa vähintään 6:lle henkilölle)

  • Kahvi ja suolainen kahvileipä tai lisämaksusta hotelliaamiainen buffet- pöydästä
  • Lounasbuffet Grill it! ravintolassa
  • Iltapäivä kahvi/tee ja makea kahvileipä

Puolen päivän kokouspaketti 50,05 €/hlö (varattavissa vähintään 6:lle henkilölle)

  • Valittavissa joko aamu- tai iltapäiväkahvit
  • Lounasbuffet Grill it! ravintolassa

Ruokailu- ja juhlatilaisuudet

Ruokailu- ja juhlatilaisuuksissa käytämme minimiveloitusta. Minimiveloitus on Taskumatissa 300 €. Tämän summan voi täyttää ruokailulla ja juomilla.

Parkki

Hotellin edessä oleva ulkoparkki:

1,5 €/tunti klo 06-21 välillä ja klo 21-06 välillä 1 €/tunti. Parkkimaksu maksetaan parkkialueella olevaan maksuautomaattiin.

Tapiola Park maanalainen pysäköintihalli:

Pysäköintihalli sijaitsee Original Sokos Hotel Tapiola Gardenin edessä. 2 €/ensimmäinen tunti, josta eteenpäin 1 €/30 min.

Kokoustilojen tiedustelut ja varaukset:
Sokos Hotels Myyntipalvelu, puh. 020 1234 600, ma–pe klo 8–20 tai suoraan hotellista, puh. 020 1234 616 (Suomesta soitettaessa puhelun hinta: 0,0835 €/puhelu + 0,1669 €/min.) tai sähköpostilla ravintolamyynti@sok.fi

Voit myös katsoa varaustilanteen ja varata tilan tästä. Mikäli varauksenne ajankohtaan on vähemmän kuin yksi arkipäivä pyydämme teitä olemaan suoraan meihin yhteydessä saatavuuden varmistamiseksi.

Tila

big4_outline12 henkilölle
arrows-6Created with Sketch.21 M2
Ravintolapalvelut

Pöytämuodot

Diplomaatti
Diplomaatti 12 henkilöä