Jouluherkkuja pursuava Saarihotellin perinteinen joulupöytä on katettuna Frans & Rosalie -bistrossa 17.–20.12.2024 klo 11–15.
Saarihotellin perinteinen joulupöytä: 42€/hlö
Alkuruokana:
- Caesarsalaattia & briossikrutonkeja
- Rosollia & yrttejä (M,G)
- Metsäsienisalaattia (L,G)
- Poropateeta & puolukkaa
- Aurajuusto-päärynäsalaattia
- Graavattua lohta & piparjuurimajoneesia (M,G)
- Partion kalan hiillostettua lohta (M,G)
- Suolakurkkua, punasipulia & smetanaa (L,G)
- Kalastajan sillisaalis (L,G)
- Tilliperunoita (L,G)
- Saaristolais- & talonleipää sekä kirnuvoita
Pääruokana:
- Juhlakinkkua & talon sinappia (L,G)
- Karjalanpaistia (L,G)
- Porkkanalaatikkoa (L,G)
- Lanttulaatikkoa (L,G)
- Hunajapaahdettuja juureksia (L,G)
Jälkiruokana:
- Juustolankku: Aura-, Brie- ja Manchegojuustoa, sokerihuurrettuja pähkinöitä & kirsikkahilloa
- Marmeladia & suklaata
- Uuniomenavaahtoa & kinuskia
- Kahvi/tee
Varaukset raflaamo.fi tai myyntipalvelustamme sales.kymenseutu@sok.fi tai puh. 010 783 9100 (ma-pe 8–17).
(L laktoositon, M maidoton, G gluteeniton, PÄ sisältää pähkinää)
Neis restoranides
Keskuskatu 21, 48100, Kotka