Mureutuskaapissa maut tiivistyvät ja liha saa uuden, syvemmän ominaismaun. Lihat grillataan puuhiiligrillissä.
Tällä hetkellä kaapistamme löytyy:
ENTERCOTE 250g/ 28,00€
HÄRÄN PRIME RIB 650g-800g / 65,00€-80,00€
4 viikkoa Dry age -kaapissa mureutunut ja yön yli 55 asteessa kypsytetty kotimainen prime rib luulla.
Tarjolla rajoitetun ajan, niin kauan kuin tavaraa riittää!
Astu sisään ravintolamme ainutlaatuiseen maailmaan ja tutustu lihanmureutuskaappimme saloihin!
Kaapissamme esimerkiski entrecôte mureutuu juuri oikeissa olosuhteissa, kehittyen entistä mehukkaammaksi ja syvän aromikkaaksi.
Kun liha on mureutettu täydellisyyteen, se paistetaan oikealla lämmöllä, jolloin sen mehukkuus ja maku pääsevät oikeuksiinsa jokaisella suupalalla.
Uskallamme väittää, että tällaista makuelämystä et löydä muualta Jyväskylästä.
Tule nauttimaan vertaansa vailla oleva entrecôte ja näe itse millaisen eron mureutus tekee!
Tervetuloa herkuttelemaan - Me odotamme Sinua!
Muista pöytävaraus. Tee varaus helposti soittamalla meille puh +358 785 1030 tai osoitteesta:
Neis restoranides
Asemakatu 2, 40100, Jyväskylä