Yllätä läheisesi ravintolalahjakortilla

S-ryhmän lahjakortti

S-ryhmän lahjakortit käyvät yli 1500 S-ryhmän toimipaikassa kautta maan. Lahjakortin voit ostaa kätevästi kauppareissun yhteydessä lähes kaikista toimipaikoistamme tai asiakaspalvelupisteistä. Lahjakortille voi ladata valitun summan 10-150 € väliltä ja se on voimassa 24 kk hankintahetkestä. Lahjansaaja voi käyttää lahjakortille ladatun summan osissa tai kerralla. Lahjakortti käy tavarataloissa, esimerkiksi Sokoksissa ja Prismoissa, ruokakaupoissa kuten S-marketeissa, Alepoissa ja Saleissa sekä Sokos Hotelleissa ja Radisson Blu Hotelleissa. Lahjakortit käyvät maksuvälineenä myös S-ryhmän ravintoloissa. Lahjakortit eivät käy maksuvälineenä bonusyhteistyökumppanien toimipaikoissa.

Tutustu tästä>>

Ravintolalahjakortti

Kun annat lahjaksi ravintolalahjakortin, tarjoat lahjan saajalle virkistävää ravintoterapiaa, arjen huippuhetkiä ja kenties ripauksen chiliä suhteeseen. Lahjakortti on aina iloinen yllätys oli merkkipäivä mikä tahansa. S-ryhmällä on erilaisia ravintoloita joka makuun pirteistä bistroista tunnelmallisiin illallisravintoloihin ja eri maiden makuelämyksiin.

Lahjakortit ovat myynnissä S-ryhmän ravintoloissa. Lisäksi osassa ravintoloita on saatavana ravintolan oma lahjakortti. Lahjansaaja voi itse valita, missä S-ryhmän ravintolassa lahjakortin käyttää. Lahjansaaja voi käyttää lahjakortille ladatun summan osissa tai kerralla. Lahjakortti on voimassa 24 kk hankintahetkestä.

Tutustu tästä>>

Hotellilahjakortti

Sokos Hotellien lahjakortti on vastuullinen lahja, jolla ilahdutat sinulle tärkeän ihmisen arkea. Lataa korttiin haluamasi summa, hyvä mieli tulee kaupan päälle. Voit hankkia lahjakortin kaikista Suomen Sokos Hotelleista.

Hotellilahjakortti soveltuu erinomaisesti myös yritysten henkilökunnalle joululahjaksi, merkkipäivä muistamiseksi ja muuhun palkitsemiseen.

Tutustu tästä>>

Neis restoranides

Restoraniketid

Amarillo
Babista Kebab Revolution
Bacaro Doppio Cafe & Deli
Bistro
Chico's
Coffee House
Frans & les Femmes
Grill it!
Hesburger
Hophaus
La Famiglia
Oksa
Oluthuoneet
PizzaBuffa
Presso
Prisma Cafe
Public Corner
Rosso
Rosso Express
Rosso Pizza
Siipiyhtiö
Spaghetteria
Trattoria
VENN

SOK turismi- ja toitlustusketi juhtimine

Külastusaadress:

Fleminginkatu 34, 00510 Helsinki

Postiaadress:

PL 1 00088 S-RYHMÄ

Ettevõtte registrikood:

0116323-1

Müügiteenindus, Helsingi metropolipiirkond

0300 870 020 (tööpäeviti 8.00–18.00)

51 senti/kõne + kohalik võrgutasu/mobiilikõne tasu

Kõik müügiteenused

SOK

+358 (0)10 76 8011 (tööpäeviti 8.00–17.00)

0,0835 € / kõne + 0,1209 € / min

Tagasiside


Tagasisidelingid leiate iga restorani kodulehelt