Näin satokauden kasviksia hyödynnetään HOK-Elannon ravintoloissa
Sesongin kasvikset maistuvat parhaalta, ovat edullisempia ja hiilijalanjälki on usein pienempi. Lisäksi kausimaut tuovat vaihtelua ravintoloiden ruokalistaan.
Lisateave
Papà Giovanni tulkitsee italialaisen keittiön makuja napolilaisen pizzan kautta S-market Redissä. Pizzan ainutlaatuinen maku syntyy parhaista raaka-aineista ja laadukkaasta pohjasta. Taikina valmistetaan italialaisista Tipo 00 -jauhoista ja sen annetaan kohota 48 tunnin ajan. Täydellinen lopputulos saadaan paistamalla pizza 450-asteisessa uunissa nopeasti, jolloin kuohkea pohja saa sopivasti rapeutta mutta täytteet pysyvät raikkaina. Tule ja maista pizza, joka saa sinut hymyilemään!
S-market Redi
Hermannin rantatie 5
Helsinki
kaart
Restoran on ratastooliga ligipääsetav
Nädal:
E - L
11:00 - 19:00
P
12:00 - 18:00