Saarihotellin Pyhäinpäivänbrunssi 2024 Kotkan Frans & Rosalie -bistrossa

Kynttilöitä ja kurpitsoja

Kauden makuja tarjoileva Saarihotellin Pyhäinpäivänbrunssi on katettu Kotkan Frans & Rosalie -bistroon su 3.11.2024 klo 12–15!

Hinta:

  • aikuiset 35 €/hlö, S-Etukortilla 30 €/hlö
  • lapset 1,50 €/ikävuosi 12 vuoteen asti

Alkuruokana:

  • Vihersalaattia
  • Pikkelöityjä vihanneksia
  • Waldorfin salaattia ja paahdettua saksanpähkinää
  • Kurpitsa-vuohenjuustosalaatti
  • Piparjuurella maustettua perunasalaattia
  • Kylmäsavulohta
  • Katkarapusalaattia
  • Paholaisen munia
  • Vehmaan makujen mustasavukalkkunaa ja tryffeliaiolia
  • Croissantteja
  • Perunarieskoja
  • Hapanjuurileipää ja kirnuvoita
  • Puolukkasmoothie

Pääruokana:

  • Paahdettua lohta choronkastikkeessa
  • Riistawallenbergit ja tummaa tattikastiketta
  • Yrteillä maustettuja bataattilohkoja
  • Veta-punajuuripaistos

Jälkiruokana:

  • Pannukakkuja ja inkivääri-omenahilloketta
  • Juustolajitelma ja hilloa

Sis. lasin kuohuviiniä (tai alkoholiton vaihtoehto).

Tiedustelut ja varaukset raflaamo.fi tai myyntipalvelustamme: sales.kymenseutu@sok.fi tai puh. 010 783 9100 (arkisin klo 8–17)

In these restaurants

Restaurant chains

  • Amarillo
  • Babista Kebab Revolution
  • Bacaro Doppio Cafe & Deli
  • Bistro
  • Chico's
  • Coffee House
  • Frans & les Femmes
  • Grill it!
  • Hesburger
  • Hophaus
  • La Famiglia
  • Leiketupa logo
  • Oksa
  • Oluthuoneet
  • PizzaBuffa
  • Presso
  • Prisma Cafe
  • Public Corner
  • Rosso
  • Rosso Express
  • Rosso Pizza
  • Spaghetteria
  • Trattoria
  • VENN
S-Restaurants logo

SOK Travel and Hospitality Industry Chain Management

Street address:

Fleminginkatu 34, 00510 Helsinki

Postal address:

P.O. Box 1, 00088 S GROUP, Finland

Business ID:

0116323-1

Sales service, Helsinki metropolitan area

0300 870 020 (weekdays from 8 am to 6 pm)

51 cents per min + local network charge/mobile call charge

All the Sales Services

SOK

+358 10 76 8011 (weekdays from 8 am to 5 pm)

local network charge/mobile call charge

General information

Feedback


Feedback links for individual restaurants are found on each restaurant’s own website