Terassille!

KESÄTERASSIT KUOPIOSSA

Olem­me Osuus­kaup­pa PeeÄs­sän ra­vin­to­la­väen kes­ken koos­ta­neet si­nul­le Kuo­pion ke­sä­te­ras­si­lis­taa vie­rai­lu­vin­keik­si:

  • Bien­ve­nue vii­leäl­le vii­nil­le, vii­pyi­le­väl­le lou­naal­le tai kesän raik­kail­le her­kuil­le Frans & Sop­hien te­ras­sil­le! Snell­ma­nin puis­to­mai­se­man vehreään tunnelmaan voit pysähtyä rentoutumaan lasilliselle tai viipymään her­kul­li­sen il­lal­li­sen äärellä vaik­ka koko il­ta. Tälle te­ras­sil­le ovat vie­raak­si ter­ve­tul­lei­ta myös rau­hal­li­set lem­mik­kiys­tä­vät.
  • Kun kai­paat veden äärelle, suuntaa Kuopion satamaan. Ravintola Wanha Satama tarjoaa Kal­la­ve­den lai­nei­den liplat­te­lua, vii­lei­tä juo­mia, muikkuja ja muita kesäisiä herkkuja. Wan­han Sa­ta­man upeal­le isol­le 300 vie­ras­pai­kan te­ras­sil­le ovat myös ih­mi­sys­tä­väl­li­set lem­mi­kit ter­ve­tul­lei­ta.
  • Jos ke­sä­sa­de yl­lät­tää ja te­ras­sin kut­sun kuis­kaa­van kuu­let, ota suun­nak­si Kaup­pa­ka­dul­ta löy­ty­vä kaupungin oma olohuone Hop­haus Kuo­pio. Hop­hausis­sa nau­tit la­si­te­tul­la te­ras­sil­la vii­lei­tä juomia sääl­lä kuin sääl­lä. Hophausin valikoimasta löytyy oluen ystäville uskomaton määrä eri panimoiden erikoisoluita.
  • Te­ras­sien tai­vas, löy­tyy Hop­hausis­ta ki­ven­hei­ton pääs­tä Vuo­ri­ka­dul­ta Ap­teek­ka­ri Sky, jossa sää­va­rauk­sel­la nau­tit kauniista nä­ky­mis­tä sekä raikkaista drinksuista Kuo­pion kat­to­jen yllä.
  • Kun Ap­teek­ka­ri Sky:sta las­keu­dut­tua alkaa nälkä yl­lät­tää, on hyvä hetki siir­tyä kul­man taak­se Ama­ril­lo Kuo­pion te­ras­sil­le her­kut­te­le­maan. Ama­ril­lon te­ras­si on myös lem­mik­kiys­tä­väl­li­nen.
  • Mua­li­man na­val­la eli Kuo­pion to­ril­la ohit­ta­ma­ton paik­ka on aivan torin lai­dal­la Food&Joyn lem­mik­kiys­tä­väl­li­nen te­ras­si, jossa ma­kumatkalla voit nauttia esimerkiksi Ros­son herkuista. Olet ter­ve­tul­lut myös Cof­fee Houseen rentouttavalle kahvihetkelle tai maistelemaan Hes­bur­ge­rin bur­ge­reita. Testaa myös Food & Joyn kokonaisuuden uusin tulokas Leiketupa!
  • Tsek­ki­läis­tyyp­pi­nen olut­tu­pa Hos­po­da Koza löytyy Suo­men kau­neim­man kaup­pa­hal­lin kel­la­ris­ta. Kozan vir­vok­kei­ta voit naut­tia joko kel­la­ris­sa karaokesta nauttien tai aurinkoisella terassilla kaup­pa­hal­lin kyljessä.
  • Kesäterassiravintola Bona BBQ tarjoilee kesäkauden parhaita grilliherkkuja Kallaveden laineiden liplatusten äärellä Kuopion satamassa, S-Market Maljalahden katolla.

P.S. Kun matka jat­kuu Kuo­pios­ta poh­joi­seen, py­säh­dy Tahkon oman luottomestan Hophausin terassille. Hophausin erikoisuutena on oma Tahkon tislaamo. Käsityönä valmistetuissa tisleissä käytetään Nilsiän puhdasta pohjavettä ja luomu raaka-aineita. Hophausin baarista on näkymä suoraan tislaamotiloihin ja terassilta avautuu näkymät Tahkon rinteille. Kaik­ki tiet vie­vät myös Ii­sa­la­meen eli py­säh­dy het­kek­si, yöksi tai vii­kok­si Ori­gi­nal Sokos Hotel Kol­jon­vir­taan ja O´Nelly´s Irish Barin lem­mik­kiys­tä­väl­li­sel­le ja aurinkoiselle sisäpihate­ras­sil­le.

Kuva: Lassi Saijets

Restaurant chains

Amarillo
Babista Kebab Revolution
Bacaro Doppio Cafe & Deli
Bistro
Chico's
Coffee House
Frans & les Femmes
Grill it!
Hesburger
Hophaus
La Famiglia
Leiketupa
Oksa
Oluthuoneet
PizzaBuffa
Presso
Prisma Cafe
Public Corner
Rosso
Rosso Express
Rosso Pizza
Spaghetteria
Trattoria
VENN
logo

SOK Travel and Hospitality Industry Chain Management

Street address:

Fleminginkatu 34, 00510 Helsinki

Postal address:

P.O. Box 1, 00088 S GROUP, Finland

Business ID:

0116323-1

Sales service, Helsinki metropolitan area

0300 870 020 (weekdays from 8 am to 6 pm)

51 cents per min + local network charge/mobile call charge

All the Sales Services

SOK

+358 10 76 8011 (weekdays from 8 am to 5 pm)

local network charge/mobile call charge

General information

Feedback


Feedback links for individual restaurants are found on each restaurant’s own website