Le Blasonin parsamenu on täällä 3.4. alkaen!

Le Blasonin menut

Parsamenu saatavilla 3.4. alkaen

Le Blasonin menun rinnalla kulkevat sesongin raaka-aineet, ja parsat ovat varma kevään merkki! Siispä tänäkin vuonna tarjolla on Le Blasonin Parsamenu.

Le Blasonin vuoromestari Aki Ojanperä kertoo, että parsan kanssa lyömätön yhdistelmä on hollandaise. Hollandaise on voikastike, mikä maustetaan sitruunalla. Kastike valmistetaan keittiössä päivittäin ennen avaamista. Paksu voikastike ja keitetty valkoinen parsa on herkullinen ja klassinen yhdistelmä. Juomaksi parsan kanssa sopii hapokas valkoviini, joita löytyy Le Blasonin viinilistalta useampia.

Varaa pöytä täältä!


Samalla kun sydämestämme toivotamme teidät tervetulleeksi, pyydämme teiltä yhtä asiaa. Laulakaa jos teitä laulattaa, puhukaa jos teillä on sanoja. Tehkää miten ikinä haluatte, viinillä tai ilman. Meidän intohimomme on se, että juuri te olette Vieraanamme. Lähtekää ovesta hyvä maku suussa ja tulkaa jälleen takaisin!

Le Blasonin menut

Täältä löydät ruokalistan, parsamenun, lasten listan sekä viinilistan!
Tutustu ruokalistoihimme

In these restaurants

Restaurant chains

Amarillo
Babista Kebab Revolution
Bacaro Doppio Cafe & Deli
Bistro
Chico's
Coffee House
Frans & les Femmes
Grill it!
Hesburger
Hophaus
La Famiglia
Oksa
Oluthuoneet
PizzaBuffa
Presso
Prisma Cafe
Public Corner
Rosso
Rosso Express
Rosso Pizza
Spaghetteria
Trattoria
VENN
logo

SOK Travel and Hospitality Industry Chain Management

Street address:

Fleminginkatu 34, 00510 Helsinki

Postal address:

P.O. Box 1, 00088 S GROUP, Finland

Business ID:

0116323-1

Sales service, Helsinki metropolitan area

0300 870 020 (weekdays from 8 am to 6 pm)

51 cents per min + local network charge/mobile call charge

All the Sales Services

SOK

+358 10 76 8011 (weekdays from 8 am to 5 pm)

local network charge/mobile call charge

General information

Feedback


Feedback links for individual restaurants are found on each restaurant’s own website