Joulupäivän illallinen 25.12.2024

Break Sokos Hotel Tahkon Hillside -ravintolan herkkuja notkuva joulupäivän illallinen.

Katettuna klo 16:00-19:00

Naudanpaahtopaistia ja piparjuurikermaa L|G

Kalalapin tulisavukirjolohta M|G

Mustikka graavattua kirjolohta M|G

Kylmäsavuhaukitahnaa ja saaristolaisleipää L|GP

Mozzarellaa ja persiljaöljyä L|G

Rakuunalla marinoitua porkkanaa VE|M|G

Paahdettua myskikurpitsaa ja pähkinää VE|M|GP|PÄ

Balsamico-tomaatteja VE|M|G

Vihersalaattia, mustikkaa ja leipäjuustoa L|G

Vinegrettea VE|M|G

Hapanjuurileipää, Riisipiirakoita L|GP

Munavoita, tuorejuustoa L|G

PÄÄRUOKANA

Paistettua siikaa, tyrni-hollandaisea L|G

Suomalaista poronkäristystä, puolukkahilloa L|G

Smetanassa haudutettua perunaa, sipulia ja lehtiyrttejä L|G

Hunaja-voissa paahdettuja juureksia L|G

JÄLKIRUOKANA

Vaniljapannacottaa, kinuskia ja päärynää L|G

Juustokakkua, valkosuklaamoussea ja vadelmaa

Kahvi, Tee

Hinta 42,90€ / aikuinen

Lapset 4-12v. 21,45€

Varaukset raflaamo.fi, s-postilla reception.tahkovuori@sokoshotels.fi tai puhelimitse 010 762 9550 (pvm/mpm)

In these restaurants

Restaurant chains

  • Amarillo
  • Babista Kebab Revolution
  • Bacaro Doppio Cafe & Deli
  • Bistro
  • Chico's
  • Coffee House
  • Frans & les Femmes
  • Grill it!
  • Hesburger
  • Hophaus
  • La Famiglia
  • Leiketupa logo
  • Oksa
  • Oluthuoneet
  • PizzaBuffa
  • Presso
  • Prisma Cafe
  • Public Corner
  • Rosso
  • Rosso Express
  • Rosso Pizza
  • Spaghetteria
  • Trattoria
  • VENN
S-Restaurants logo

SOK Travel and Hospitality Industry Chain Management

Street address:

Fleminginkatu 34, 00510 Helsinki

Postal address:

P.O. Box 1, 00088 S GROUP, Finland

Business ID:

0116323-1

Sales service, Helsinki metropolitan area

0300 870 020 (weekdays from 8 am to 6 pm)

51 cents per min + local network charge/mobile call charge

All the Sales Services

SOK

+358 10 76 8011 (weekdays from 8 am to 5 pm)

local network charge/mobile call charge

General information

Feedback


Feedback links for individual restaurants are found on each restaurant’s own website