Vietä hilpeät pikkujoulut hotelli Vantaalla!

Hotelli Vantaalla järjestät pikkujoulut, joista puhutaan pitkään. Pitkä kokemuksemme tapahtumien järjestämisessä takaa teille onnistuneet juhlat ja maistuvat tarjoilut. Kun olette ensin viettäneet pikkujouluja oman porukan kesken, voitte suunnata jatkoille hotelli Vantaan kolmikerroksiseen ravintolamaailmaan.

Parhaat tilat pikkujouluihin

  • Legendaarisessa ravintola Tulisuudelmassa voit järjestää menevät pikkujoulut 50–400 hengelle. Tulisuudelma on varattavissa yksityiskäyttöön pe-la klo 16–22, jonka jälkeen voitte juhlia yhdessä muiden asiakkaiden kanssa. Arkipäivisin Tulisuudelman voi varata yksityiskäyttöön jopa klo 04 saakka.
  • Tilavassa Mestari-kokoustilassa järjestät helposti jopa 150 hengen tilaisuudet. Mestari soveltuu niin kokouksiin, illallistilaisuuksiin, kuin rennompiin bileisiin. Tilaan on mahdollista rakentaa esimerkiksi esiintymislava bändille tai oma baari käyttöönne. Tila on myös mahdollista jakaa kolmeen osaan, jolloin se sopii hienosti myös pienemmän porukan tilaisuuksiin.
  • Puistola on hotelli Vantaan suurin kokous- ja juhlatila. Puistola-kabinetit mahdollistavat yhdistettynä jopa 240 henkilön kokouksen luokkamuodossa. Tilaan saa järjestettyä sekä istuvan illallisen, että runsaan buffettarjoilun. Tilaan voidaan rakentaa myös esiintymislava ja käytävään on mahdollista tehdä oma baari.
  • Hotelli Vantaalta löytyy myös suosittu saunamaailma, josta löytyy neljä erikokoista tilaussaunaa 6–60 henkilölle, sekä suosittu näköalakabinetti, joka on yhdistettävissä saunatiloihin. Kysy lisää Myyntipalvelustamme!

Varaa karaokekoppi juhliisi

Voit myös varata siirrettävän karaokekopin mihin tahansa tiloistamme, hintaan 75€/tunti. Karaokekaappi sisältää näytön, iPadin ja kaksi mikkiä. Tämä kruunaa bileesi!

Varaukset ja tiedustelut

Sokos Hotels Myyntipalvelu

puh. 0300 870 000

sales.helsinki@sok.fi

In these restaurants

Restaurant chains

Amarillo
Babista Kebab Revolution
Bacaro Doppio Cafe & Deli
Bistro
Chico's
Coffee House
Frans & les Femmes
Grill it!
Hesburger
Hophaus
La Famiglia
Oksa
Oluthuoneet
PizzaBuffa
Presso
Prisma Cafe
Public Corner
Rosso
Rosso Express
Rosso Pizza
Siipiyhtiö
Spaghetteria
Trattoria
VENN

SOK Travel and Hospitality Industry Chain Management

Street address:

Fleminginkatu 34, 00510 Helsinki

Postal address:

P.O. Box 1, 00088 S GROUP, Finland

Business ID:

0116323-1

Sales service, Helsinki metropolitan area

0300 870 020 (weekdays from 8 am to 6 pm)

51 cents per min + local network charge/mobile call charge

All the Sales Services

SOK

+358 10 76 8011 (weekdays from 8 am to 5 pm)

EUR 0.0835 per call + EUR 0.1209 per minute

General information

Feedback


Feedback links for individual restaurants are found on each restaurant’s own website