Blinit Gunnarissa 17.1. - 9.4.

Gunnarin herkullisten, perinteisien blinien valmistukseen käytetään tattarijauhoja ja gluteenitonta olutta, joten ne sopivat myös gluteenittomaan ruokavalioon. Huolella kohotettu taikina paistetaan kirkastetussa voissa kullankeltaiseksi, pinnaltaan rapeaksi, meheväksi herkuksi. Blinien lisukkeena on tarjolla tillismetanaa, mummonkurkkusalaattia ja pikkelöityä punasipulia. Lisäksi omavalintainen täyte kirjolohenmädillä, savuporolla tai katkarapuskagenilla.Kasvisruokavaihtoehtona on merilevästä valmistettu caviart.

Nauti blini alkuruoaksi tai pieneen nälkään 16 €
* 1 kpl iso blini ja valinnainen täyte

tai pääruoaksi sekä jaettavaksi 25 €
* 2 kpl isoja blinejä ja kaksi valinnaista täytettä

Blinit saatavilla lounasajan ulkopuolella.

Tervetuloa!

In these restaurants

Restaurant chains

Amarillo
Babista Kebab Revolution
Bacaro Doppio Cafe & Deli
Bistro
Chico's
Coffee House
Frans & les Femmes
Grill it!
Hesburger
Hophaus
La Famiglia
Oksa
Oluthuoneet
PizzaBuffa
Presso
Prisma Cafe
Public Corner
Rosso
Rosso Express
Rosso Pizza
Siipiyhtiö
Spaghetteria
Trattoria
VENN

SOK Travel and Hospitality Industry Chain Management

Street address:

Fleminginkatu 34, 00510 Helsinki

Postal address:

P.O. Box 1, 00088 S GROUP, Finland

Business ID:

0116323-1

Sales service, Helsinki metropolitan area

0300 870 020 (weekdays from 8 am to 6 pm)

51 cents per min + local network charge/mobile call charge

All the Sales Services

SOK

+358 10 76 8011 (weekdays from 8 am to 5 pm)

local network charge/mobile call charge

General information

Feedback


Feedback links for individual restaurants are found on each restaurant’s own website