TORERON MAAKUNTAMENUT HURMAAVAT PITKIN VUOTTA: KEVÄÄKSI SUUNNATAAN ANDALUSIAAN!
Ravintola Toreron toinen maakuntamenu on täällä, ja tällä kertaa suuntaamme maan eteläosiin, Andalusiaan!
Tervetuloa makumatkalle Andalusiaan - Espanjan eteläosiin, jossa historia ja moderni elämäntapa kohtaavat, luoden ainutlaatuisen ympäristön, joka näkyy erityisesti sen rikkaassa ruokakulttuurissa.Andalusian ruokakulttuurissa yhdistyvät Espanjan eri alueiden parhaat palat, luoden todellisen ruokakuluttuurin sulatusuunin, joka palvelee jokaista makua.
Kun istut Toreron pöytään, olet osa perinnettä, joka juhlistaa elämän yksinkertaisia nautintoja: hyvää ruokaa, hyvää seuraa ja hetkiä, jotka tekevät elämästä elämisen arvoisen. Andalusian ruokakulttuuri ei ole vain tapa syödä; se on tapa elää. Pääset suoraan Andalusian ruokakulttuurin hermoille helposti Joensuussa, kun ravintola Toreron Andalusia-menut hemmottelevat syöjiään.
Alkuun:
ANDALUCIA PINCHO L, GP.
Oliivi-tomaattitartaria sekä marinoitua artisokkaa.
Pääruoaksi:
ÄYRIÄISPAELLA L
Jättikatkaravunpyrstöjä, sinisimpukoita, friteerattuja jättirapuja ja mustekalarenkaita. Paellariisiä, pimiento de padrón- paprikaa, puolikuivattua tomaattia, soijapapua, sitruunalohkoja, espanjalaista pistoa, valkosipulinkynsiä sekä aiolia.
TAI
PAISTETTUA SIIKAA L,G
Köyhänmiehenperunoita, aiolia, mojo-kastiketta sekä sitruunaa.
Jälkiruoaksi:
ESPANJALAINEN KERMALEIVOS L
Lisänä vaniljajäätelöä ja vadelmakastiketta.
Kokonaishinta menulle on 41,40€ / hlö, valitsit sitten pääruoaksesi paellan tai siian! Kumpi on siun valintasi?
Olemme myös suunnitelleet näille upeille menukokonaisuuksille täydellisen viinipaketin, joka saat itsellesi hintaan 21,50€: Radio Boka Verdejo 12cl - Lopez De Haro Blanco 12cl - Floralis Moscatel Oro 4cl
Tervetuloa Joensuun espanjalaisimpaan paikkaan, ravintola Toreroon!